ILIASP Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2006 ρε παιδια δεν μπορω να βρω πουθενα ενα καλωδιο mini jack σε coaxial η optical,υπαρχει κατι τετοιο ωστε να μπορεσω να δουλεψω την εξοδο ηχου του laptop s/pdif ;;;;;;μηπως το ζηταω λαθοςς..σας παρακαλω βοηθηστεεεεεεεεεε!!!!:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάρτιος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 λογικά αυτό που ζητάς δεν υπάρχει(τουλάχιστον σαν καλώδιο)αφού απο την μία πλευρά είναι αναλογικό και απο την άλλη ψηφιακό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 24, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Δεν αποκλείεται όμως να υπάρχει μετατροπέας ο οποίος όμως δεν θα είναι και ό,τι πιο φτηνό Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Ρε παιδια τι κουφα λετε? Αν το laptop εχει ψηφιακή εξοδο σε mini jack, όπως αρκετα laptop, τοτε ενα απλο καλώδιο mini-jack se rca κανει δουλεια. Φίλε πήγαινε να ρωτήσεις στο ακτίνιο στην ομόνια, θα εχουν σιγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλει ούτε τι βγάζει το laptop και τι παίρνει ο ενισχυτής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 24, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από jogi Ρε παιδια τι κουφα λετε? Αν το laptop εχει ψηφιακή εξοδο σε mini jack, όπως αρκετα laptop, τοτε ενα απλο καλώδιο mini-jack se rca κανει δουλεια. Φίλε πήγαινε να ρωτήσεις στο ακτίνιο στην ομόνια, θα εχουν σιγουρα. Ακριβώς!Και όχι μόνο στο Ακτίνιο αλλά και στο μαγαζάκι ηλεκτρονικών της γειτονιάς θα βρεις.Δεν υπάρχει πιο κλασικό καλώδιο από αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIASP Μάρτιος 24, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 ρε παιδια απο μινι τζακ σε ρσα θα παρω 5.1 τι μου λετε τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 24, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από ILIASP ρε παιδια απο μινι τζακ σε ρσα θα παρω 5.1 τι μου λετε τωρα.... Δεν φτάνει που πάμε να σε βοηθήσουμε, σου λέμε το σωστό, θα μας την πεις κι από πάνω... Εσύ είπες: Αρχική απάντηση από ILIASP ρε παιδια δεν μπορω να βρω πουθενα ενα καλωδιο mini jack σε coaxial η optical, Ε λοιπόν, η είσοδος coaxial του ενισχυτή είναι σε RCA (και μέσω του SPDIF μεταφέρει ψηφιακό σήμα DD-DTS κλπ και όχι μόνο 5.1 αλλά βέβαια και 6.1, 7.1 κλπ) - ''Believe it or not'' tm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Αυτό είναι το καλώδιο που χρειάζεσαι...Και από μέσα του περνάνε όλες οι κωδικοποιήσεις ήχου που υπάρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIASP Μάρτιος 26, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από spc Δεν φτάνει που πάμε να σε βοηθήσουμε, σου λέμε το σωστό, θα μας την πεις κι από πάνω... Εσύ είπες: Ε λοιπόν, η είσοδος coaxial του ενισχυτή είναι σε RCA (και μέσω του SPDIF μεταφέρει ψηφιακό σήμα DD-DTS κλπ και όχι μόνο 5.1 αλλά βέβαια και 6.1, 7.1 κλπ) - ''Believe it or not'' tm. με ηχο και εικονα ασχολουμε χρονια.....το coaxila σιγουρα ειναι μονο rca απλα δεν ηξερα αν τελικα υπαρχη αυτο που ζηταω εγω.. διοτι εχω φαει γαμω τις πορτες.. ολοι μο λεγανε ( στην ελλαδα ) οτι δεν υπαρχει!!! ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και τελικα για την πολυτιμη βοηθεια!!!! φιλικα Ηλιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIASP Μάρτιος 26, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 στην ελλαδα που μπορω να το βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 26, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Ακτίνιο στην ομόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIASP Μάρτιος 28, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 πηγα χθες στ ακτινιο ..τελικα δεν ειχε τετοι καλωδιο αλλα μου εδινε coaxial σε coaxial και εναν ανταπτορα,,τον οποιομαλιστα δεν ειχε!τελικα απο εκει δεν πηρα τιποτα γιατι coaxial εχω απλα αγορασα απο το μαγαζακι της γειτονιας εναν ανταπτορα με τον οποιο δεν εκανα και τιποτα..τζιφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.