Jump to content

RAM

Vagelis2000

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από dimcar

Αν το σύστημά σου υποστηρίζει Dual Channel, ναι, καλύτερα να τη βγάλεις!

Δεδομένου ότι οι 2 512άρες είναι τοποθετημένες στα σωστά slots.

Vagelis2000: Μήπως θυμάσαι τι μητρική ή έστω τι επεξεργαστή έχεις;

Η συγκεκριμένη δε θυμάμαι αν είναι με nforce2 αλλά και να είναι, στο socketA είναι πολύ μικρή η διαφορά που κάνει το dual channel. Περισσότερα θα σου προσφέρει η μεγαλύτερη ποσότητα μνήμης.

Αρχική απάντηση από HellhammeR [Σήμερα, στις 19:25]

Πέτα την 256 και βάλε άλλη μια 512. Η καλύτερη λύση :p

και πολυ τεκμηριωμενη επισης:wassat:

δικαιολογησε βρε στο παλικαρι γιατι το λες αυτο.....καποιος αλλος μπορει να διαφωνει.εγω θα του λεγα αντι να βαλει 1 512 στη θεση του 256 να παρει αλλο ενα 256αρη για να εχει 2ο σετακι με dual.

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 19:28]

και πολυ τεκμηριωμενη επισης:wassat:

δικαιολογησε βρε στο παλικαρι γιατι το λες αυτο.....καποιος αλλος μπορει να διαφωνει.εγω θα του λεγα αντι να βαλει 1 512 στη θεση του 256 να παρει αλλο ενα 256αρη για να εχει 2ο σετακι με dual.

Μου φαίνεται ότι έχετε πολύ καιρό να ασχοληθείτε με nForce2 και τα ψιλοξεχάσατε... :p

Η ASUS A7N8X έχει 3x184-pin DIMM Sockets.

Οπότε δεν μπορεί να έχει και 2ο σετάκι σε Dual-Channel.

http://www.asus.gr/products4.aspx?modelmenu=2&model=218&l1=3&l2=13&l3=57

Εγώ προτείνω να κρατήσεις μόνο τα 2*512 σε Dual-Channel και να την βγάλεις την 256.

Και να τις βάλεις στις θέσεις 1 και 3 αν δεν τις έχεις έτσι.

Επίσης αν ασχοληθείς με overclocking τότε μόνο με 2Τ στην δικιά σου περίπτωση.

post-2076-1416072515,3522_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Vagelis2000

Μου ΄΄άρεσε το αν θυμάσαι΄΄. Το λύνω και το δένω κάθε τόσο και λιγάκι τον υπολογιστή !!!

Exω ΑSUS Α7Ν8Χ και ΑΜD Athlon™ XP 2700+

Προσεξε τι μνημες θα βαλεις πανω και οπωσδηποτε κανε clear cmoss πριν τις τοποθετησεις.

Θυμαμαι που ειχα βαλει δυο ντιμακια Geil στην A7N8X Deluxe και τη πηρα στα χερια στα καλα καθουμενα:nuke:

Αρχική απάντηση από Occultist

Η συγκεκριμένη δε θυμάμαι αν είναι με nforce2 αλλά και να είναι, στο socketA είναι πολύ μικρή η διαφορά που κάνει το dual channel. Περισσότερα θα σου προσφέρει η μεγαλύτερη ποσότητα μνήμης.

^^^^ Το αυτό....

ρε παιδια αν ωαλεις περιτο αριθμο μνημων δε θα δουλεβουν σε ντουαλ οι ιδιες αν τις βαλεις στις θεσεις που πρεπει και οι αλλες σε σινγκλ? ρωταω...ετσι νομιζω...διορθωστε με...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.