Jump to content

expert mode σε gigabyte μητρική?

beez

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πως μπαινεις στο expert menu γιατι αυτη τη στιγμη η επιλογες απο το bios ειναι λιγο περιορισμένες.ειναι για amd socket A mobo.

αν μπεις σε αυτο το mode τι κερδιζεις; εχω και εχω μητρικη της ιδιας εταιριας με επεξεργαστη για σοκετ Α και εχω δει την επιλογη αυτη στο ΒΙΟΣ αλλα δεν την πειραξα γιατι δεν ηξερα τι κανει

Αρχική απάντηση από hayabusa

αν μπεις σε αυτο το mode τι κερδιζεις; εχω και εχω μητρικη της ιδιας εταιριας με επεξεργαστη για σοκετ Α και εχω δει την επιλογη αυτη στο ΒΙΟΣ αλλα δεν την πειραξα γιατι δεν ηξερα τι κανει

Απλά σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις timings στις μνήμες και νομίζω και επιλογές overvolting

Αυτα κανει αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Gigabyte την εχει κανει

κρυφη αυτη τη δυνατοτητα.:...:

Αρχική απάντηση από knight_77

Αυτα κανει αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Gigabyte την εχει κανει

κρυφη αυτη τη δυνατοτητα.:...:

Ίσως γιατί θέλει να προστατεύσει τους άπειρους χρήστες.:p

Αρχική απάντηση από Spyrious

Ίσως γιατί θέλει να προστατεύσει τους άπειρους χρήστες.:p

LOL. ή τις μητρικες της...:D

Αν κρίνω απο την υπογραφή σου δεν πρέπει να έχεις συνηθίσει σε σταθερά συστήματα ακομα ε? :p :P :p :P :daisy:

Αρχική απάντηση από Nickman

Αν κρίνω απο την υπογραφή σου δεν πρέπει να έχεις συνηθίσει σε σταθερά συστήματα ακομα ε? :p :P :p :P :daisy:

Και ουτε προκειται :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.