sotiris Μάϊος 31, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Ναι, αλλά έχει και μια ευθύνη παραπάνω όμως. Και που να ξέρει αν ο 7200.8 και ο 7200.9 συνεργάζονται.Εγώ λέω ότι κατά 99,99% συνεργάζονται (ταιριάζουν headers, cylinders etc.), αλλά αν δεν, ποιος θα την πληρώσει?Καλό είναι όταν θες να κάνεις raid οι δίσκοι να είναι πανομοιότυποι. (ναι, γίνεται και χωρίς, αλλά προσωπικά δεν θά παιρνα το ρίσκο, ειδικά σε raid0). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 31, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Εγώ πάντως για πολύ καιρό πανομοιότυποι ήξερα... Δεν μπορεί να τα ξέρει και όλα ο άνθρωπος. Όλοι μας, τεχνικοί και μη, επαγγελματίες και χομπίστες έχουμε κάποια κενά σε κάποιους τομείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 1, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 πεστα ρε spc...εδω ο ιδιος μου ελεγε οτι η σατα2 ειναι πολυ πιο γρηγορη απο τους σατα1.μουφα και αυτο.απλα εχει ανεβει ο διαυλος μεταγωγης δεδομενων αλλα ο δισκος τα ιδια δινει.τωρα ενα +3% δεν μου λεει κατι.αυτος επεμενε μα μου λει το σατα 1 ειναι 150 και ο σατα 2 300.οποτε εφυγα και δεν ξαναασχοληθηκα.επισης παλι ασχετοσυνη επεμενε οτι σε ενα pc που εχει πανω μια ασυρματη καρτα δικτυοu pci και στο lan ενα ασυρματο router δεν μπορει να εχεις ενα pda και να περνεις ιντερνετ απο το ασυρματο ρουτερ με proxy στο pda μεσω της ασυρματης καρτας.αστα να πανε.:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 1, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από sotirisΕγώ λέω ότι κατά 99,99% συνεργάζονται (ταιριάζουν headers, cylinders etc.), αλλά αν δεν, ποιος θα την πληρώσει? Αυτό πάλι (περί headers, cylinders etc.) έχει σχέση με το RAID; Αν δεν κάνω λάθος είναι θέμα firmware βασικά. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, εκεί που έχει περισσότερη σημασία το να είναι ίδιοι οι δίσκοι είναι στο RAID 1 και όχι στο 0. Καταλαβαίνω τι λες αλλά σε αυτή την περίπτωση ας έλεγε ''Δεν ξέρω'' όχι να το παίζει ξερόλας. (mod or not I will keep hunting you down ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 1, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 χωρις να ειμαι σιγουρος ,αλλα να τη πω τη μαμακια μου,νομιζω οτι το raid (ειτε 0 ειτε 1)δεν εχει σχεση με το τι δισκους θα βαλεις πανω!Ο πιο γρηγορος θα "συμβαδισει" με τον πιο αργο!Απλα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να μην χαλασει η συστοιχια βαζοντας ιδιους δισκους ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Ιούνιος 20, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2006 έχω έναν ραπτορ western digital 40ρη και έναν western digital 250ρη στις 7200στροφές. μπορώ να κάνω παρτισιον στον 250ρη 40 γίγα και να τον βάλω με τον ραπτορ σε raid? και αν ναι πώς γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 24, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 ρε παιδια, συγνωμη αλλα σαν ασχετος που ειμαι, θελω να μαθω ποια ειναι η διαφορα sata I kai sata II και τι ειναι το RAID? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 24, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Redundant_array_of_independent_diskshttp://en.wikipedia.org/wiki/SATA_2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.