Qlim4X Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2006 Οποίος ασχολειτε με eBay αν είναι εύκολο να με βοηθήσει με μια αγορά Πλιζζζζζζζζζ είναι ανάγκη thanks..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 ΚΑι τι θα κερδισει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frap Μάρτιος 24, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Ε, πες και τι θέλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 24, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Να με βοηθήσει κάποιος να πάρω κάτι γιατί δεν έχω πιστωτική κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Να με βοηθήσει κάποιος να πάρω κάτι γιατί δεν έχω πιστωτική κάρτα. δεν ειναι αναγκη να εχεις πιστωτικη καρτα. αν το ποσο ειναι μικρο μπορεις να του στειλεις με τραπεζικο λογαριασμο το ποσο η με western union.φανταζομαι ακομα οτι αυτο που θες δεν ειναι καποιος με πιστωτικη αλλα με paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 24, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 15:15] Να με βοηθήσει κάποιος να πάρω κάτι γιατί δεν έχω πιστωτική κάρτα. Δεν εχεις κανενα τραπεζικο λογαριασμο με visa electron?Δε χρειαζεσαι απαραιτητα πιστωτικη για να αγορασεις κατι απο το eBay!Στην τελικη βγαλε μια giftcard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 24, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2006 Για να εγγραφής χιάζεσαι πιστωτική κάρτα. Αλλά το θέμα είναι ότι πήγα να βγάλω ελεκτρον και θα την πάρω σε μια εβδομάδα.Ενώ η δημοπρασία κλίνει σήμερα. Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Κανά καλό παιδάκι έχει την καλοσύνη να βοηθήσει???( να είναι χρηστής του eBay) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάρτιος 25, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Για πες μας την δημοπρασία να την δούμε, πόσα λεφτά μιλάμε κλπ κλπΕγώ έχω λογαριασμό στο ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 25, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Για να εγγραφής χιάζεσαι πιστωτική κάρτα. Αλλά το θέμα είναι ότι πήγα να βγάλω ελεκτρον και θα την πάρω σε μια εβδομάδα.Ενώ η δημοπρασία κλίνει σήμερα. Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Κανά καλό παιδάκι έχει την καλοσύνη να βοηθήσει???( να είναι χρηστής του eBay) Μπορείς να το χτυπήσεις και να του στήλεις μήνυμα πως θα την πάρεις σε μερικές μέρες.Αν και με το που περάσεις την κάρτα σου στο paypal θέλει μερικές μέρες να βγεί το 4digit # και σχεδόν στο τέλος του μήνα που θα σου έρθει το αποδεικτικό των χρεώσεων.Αυτό για το τέλος του μήνα ξεπερνίεται εάν πάρεις τηλέφωνο και το ζητήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 25, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΕΒΑΥΤο εμπεδώσατε.Αν ήταν έτσι το έκανα αλλά δεν γίνετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 25, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΕΒΑΥΤο εμπεδώσατε.Αν ήταν έτσι το έκανα αλλά δεν γίνετε. Eλεος μην επιμένεις μπορείς να γραφτείς στο ebay εγώ έχω αγοράσει άπειρες φορές χωρίς πιστωτική.Στο paypal δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς πιστωτική /ελεκτρον.Ο χρήστης τι διαθέσιμους τρόπους πληρωμής έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 25, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Τελικά βρέθηκε άκρη.Στο eBay.com για να εγγραφής χιάζεσαι πιστωτική.Ενώ στο eBay.co.uk δεν θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 26, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Τελικά βρέθηκε άκρη.Στο eBay.com για να εγγραφής χιάζεσαι πιστωτική.Ενώ στο eBay.co.uk δεν θες Πρώτη φορά το ακούω αυτό!Αnyway αφού βρήκες άκρη πάλι καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.