Jump to content

tiberian sun σε windows xp??????

gocu

Recommended Posts

παιδια σωστε με σας παρακαλω..

εκανα αρκετες αναζητησεις στο νετ σχετικα με το πως μπορω να παιξω το tiberian sun στα xp αλλα δεν βγηκε κανενα αποτελεσμα

ολο για red alert λενε

ξερει κανεις κατι???

ευχαριστω:D

υπαρχει δηλαδη επισημη λυση απο την εταιρια για το συγκεκριμενο παιχνιδι?

στο site δε βρηκα θυμαμαι δεν ειχα βρει τιποταπριν μια εβδομαδα που ειχα ψαξει...

και για οσους δεν εχουν το αυθεντικο παιχνιδι τι γινεται?

Αρχική απάντηση από gocu

υπαρχει δηλαδη επισημη λυση απο την εταιρια για το συγκεκριμενο παιχνιδι?

στο site δε βρηκα θυμαμαι δεν ειχα βρει τιποταπριν μια εβδομαδα που ειχα ψαξει...

και για οσους δεν εχουν το αυθεντικο παιχνιδι τι γινεται?

Πας και το παιρνεις αυθεντικο με 10 ευρο.Απλα πραγματα και νομιμα;)

Αν ενδιαφερεσε η EA εχει βγαλει ενα πακετο με ολα τα Command and Conquer που εχουν κυκλοφορηση μεχρι σημερα (εως το generals) με τιμη περι τα 25-30 ευρω αν θυμαμαι καλα...ισως αξιζε να το παρεις ....

Ωχ!!!!!

Καταπληκτική τιμή, για μια καταπληκτική σειρά :T:

Θα τα πάρω asap :)

( πάντα μου άρεσαν λογικές τιμές σε ωραία παιχνίδια ;) )

Είχα πάρει πριν 5 χρόνια ένα πακέτο που είχε βγάλει η Westwood τότε με το Command & Conquer και τα expansion από Παπασωτηρίου. Είχε μαζί και CD με την μουσική του Red Alert 1. Θα πάω το τσιμπήσω και αυτό. Ελπίζω μονο να υπάρχει κανένας server για online λιώσιμο.....:D

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας

το θεμα ειναι πως απο την αρχη δεν βρηκα αυτο το Patch που λετε

το ερωτημα για οποιον δεν εχει αυθεντικο παιχνιδι ειναι καπως ειρωνικο και δεν εννοουσα για μενα προσωπικα αφου το εχω ο μλκς αλλα το εχω αφησει αθηνα...(γαμωτο δε πειραζει θα το παρω το πασχα)

η ερωτηση πηγαινε και καλα στο γεγονος οτι ολο το ιντερνετ ειναι γεματο με πληροφοριες σχετικα με το πως θα κανεις το απλο red alert να παιξει σε xp ειτε με τσατσιες στα windows eite oxi

η τιμη της συλογης ειναι τελεια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την παρω

το θεμα ειναι αν τα παιχνιδια που εχει μεσα η συλογη ειναι συμβατα με XP???????

Αρχική απάντηση από Kaman327 [Χθες, στις 12:10]

Είχα πάρει πριν 5 χρόνια ένα πακέτο που είχε βγάλει η Westwood τότε με το Command & Conquer και τα expansion από Παπασωτηρίου. Είχε μαζί και CD με την μουσική του Red Alert 1. Θα πάω το τσιμπήσω και αυτό. Ελπίζω μονο να υπάρχει κανένας server για online λιώσιμο.....:D

online παιζεις μεσω του WOL ( westwood online) αλλα η westwood ειναι dead εδω και 2 χρονια αφου την αγορασε η ΕΑ ( η οποια βεβηλωνει το ονομα command n conquer με μλκιες οπως το generals :( ) οποτε WOL = dead λογικα, λιγο που γκουγκλαρα ομως βρηκα αυτο εδω : http://strike-team.net/nuke/html/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=69&mode=nested&order=0&thold=0

Χθες πηρα το πακέτο Command & Conquer. Απλά απίστευτο. Συγκινήθηκα παίζοντας από το αρχικό μέχρι το τελευταίο. Τελικά έχει on-line παιξιμο. Δυστυχως όμως μου κολλάει στο Generals και Zero Hour όταν πάω να παίξω στο ιντερνετ. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο;

παιδια τελικα και εγω το πηρα

το παραγγειλα απο e-shop και πηγε 28 ευρω

ειναι απιστευτο και οντως συγκινητικο

ειναι λιγο χαζο ομως γιατι τα εχουν στριμωξει ολα σε ενα dvd και ετσι δε μπορεις πχ να τα τρεξεις ξεχωριστα τα παιχνιδια σε διαφορετικα pc την ιδια στιγμη

επαιξα και ιντερνετ tiberian sun με ενα ξενο και με γ*μη*ε...!!!!

ακομα δεν επαιξα Kaman327 το zero η generals γενικοτερα

θελω να ευχαριστησω οσους μου ειπαν οτι υπαρχει αυτη η συλλογη γιατι ουτε καν την ειχα ακουσει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.