Jump to content

7900gt επιτελους!

Vadergr

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 15:21]

Κοιτα, για να μην σε παρω στον λαιμο μου, η xfx ειναι σημαντικα ταχυτερη (λογω o/c που πιθανοτατα πετυχενεις και με την msi) και ειναι και καραεπωνυμη.Οι πιο πολλοι xfx θα επαιρναν.

Απλα λεω εγω για τον φοβο των ιουδαιων οτι καλο ειναι τοσο σημαντικο o/c να το εχεις εσυ στον ελεγχο σου και οχι να υφισταται καθε φορα που μπουταρεις.

2 l8. Τώρα την πήρα.

:wall:

LOL. Just kidding. Ας είμαι και λίγο πιο αργός, δεν πειράζει.

Αρχική απάντηση από gorg

2 l8. Τώρα την πήρα.

:wall:

LOL. Just kidding. Ας είμαι και λίγο πιο αργός, δεν πειράζει.

Δεν εισαι πιο αργος.Απλα εισαι ακλοκαριστος.Δεν εχω ακουσει ακομα για 7900gt που να μην πιανει 530/1400.

Καλοριζικη!

Αρχική απάντηση από stratos1978

ATI και παλι ΑΤΙ .... λιγα "πραγματα" απο 7800GT? σε 7900GT? = τσαμπα λεφτα....

Μην τα ερμηνευεις οπως θες εσυ.Εννουσα πχ αν εχεις χ19000χτ μην παρεις χ1900χτχ.

Αρχική απάντηση από Vadergr

δεν θα ηθελα καρτα επιπεδου 7900 να ειναι τοσο πολυ κλοκαρισμενη απο την μανα της.δεν ξερεις τι μπορει να γινει...

Οπως λεει και ο vader παραπανω δεν ξερεις τι μπορει να γινει. Δυστυχως εγινε. Την πηραμε στο χερι....

Πηγαινωντας λοιπον μια βολτα στον Ματσουκα Θεσσαλονικης μου ανεφερε ο ανθρωπος οτι ηταν η 3η καρτα που του επεστρεφαν την ιδια μερα(πηγα μεσημερακι).

Αξια η XFX...Και δεν ειχε και αλλη να μου δωσει.

Πηρα τελικα μια Χ1900ΧΤ της Sapphire. Θα σηκωσω ενα μικρο review συντομα για την καρτα της ATI.

Περαστικα μας....

Μια ερώτηση ρε παίδες.

Μπορώ αν επιστρέψω τη κάρτα γραφικών μου για rma στο κατάστημα που τη πήρα να ζητήσω άλλο μοντέλο καλύτερο πληρώνοντας τη διαφορά;

Αρχική απάντηση από jax7480 [01-04-2006 07:53]

Οπως λεει και ο vader παραπανω δεν ξερεις τι μπορει να γινει. Δυστυχως εγινε. Την πηραμε στο χερι....

Πηγαινωντας λοιπον μια βολτα στον Ματσουκα Θεσσαλονικης μου ανεφερε ο ανθρωπος οτι ηταν η 3η καρτα που του επεστρεφαν την ιδια μερα(πηγα μεσημερακι).

Αξια η XFX...Και δεν ειχε και αλλη να μου δωσει.

Πηρα τελικα μια Χ1900ΧΤ της Sapphire. Θα σηκωσω ενα μικρο review συντομα για την καρτα της ATI.

Περαστικα μας....

μουφα xfx σου πλασαρε ο χοντρος :p

Αρχική απάντηση από tigrakas

... Μάλλον δε θα πάρω απάντηση σε αυτό...

Αυτό εξαρτάται από το κατάστημα και τις σχέσεις που έχεις μαζί τους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια πολιτική. Το μόνο που ίσως μπορείς να χρησιμοποιήσεις(αν έχει υιοθετήσει τέτοια πολιτική) είναι η επιστροφή εντός Χ ημερών, οπότε και την επιστρέφεις, πληρώνεις την διαφορά και παίρνεις αυτή που θες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.