Jump to content

7900gt επιτελους!

Vadergr

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

@jax

ενταξει δεν ειπαμε οτι χτυπαει και τοιχο εκει...

Ειχα γραψει και αλλα πραματα αλλα τελικα τα εσβησα...

πχ οτι με τα 2ns που εχω δουλευω ανετοτατα στα 1100 και αρκετα ανετα στα 1150..

Ενδεικτικο ειναι....με παραπανω ταση και ψυξη θα δουλεψουν πιο ψηλα..

σιγουρα θα ξερεις περισσοτερα επι του θεματος!

Αρχική απάντηση από knight_77

@ VaderGR Σε τι αναλυση τι δουλευεις?Με φιλτρα ή οχι?

1680x1050 με ολα full εκτος απο ΑΑ το οποιο δεν μου κανει και πολυ αισθηση λογψ μεγαλης αναλυσης.Αν κατι δεν καθεται καλα αρχιζω και κατεβαζω απο AF...

COD2/FEAR πανε jet...

Αρχική απάντηση από Vadergr

1680x1050 με ολα full εκτος απο ΑΑ το οποιο δεν μου κανει και πολυ αισθηση λογψ μεγαλης αναλυσης.Αν κατι δεν καθεται καλα αρχιζω και κατεβαζω απο AF...

COD2/FEAR πανε jet...

Super τα παει.Πολυ καλη αγορα:T:

Αρχική απάντηση από gorg

Μία ερώτηση μόνο. XFX ή MSI ;

δεν θα ηθελα καρτα επιπεδου 7900 να ειναι τοσο πολυ κλοκαρισμενη απο την μανα της.δεν ξερεις τι μπορει να γινει...

Αρχική απάντηση από Vadergr

δεν θα ηθελα καρτα επιπεδου 7900 να ειναι τοσο πολυ κλοκαρισμενη απο την μανα της.δεν ξερεις τι μπορει να γινει...

Ποσο πιο πολυ κλοκαρισμενη ειναι η XFX?Aλλωστε για αυτο εχουν και εγγυηση

Κοιτα, για να μην σε παρω στον λαιμο μου, η xfx ειναι σημαντικα ταχυτερη (λογω o/c που πιθανοτατα πετυχενεις και με την msi) και ειναι και καραεπωνυμη.Οι πιο πολλοι xfx θα επαιρναν.

Απλα λεω εγω για τον φοβο των ιουδαιων οτι καλο ειναι τοσο σημαντικο o/c να το εχεις εσυ στον ελεγχο σου και οχι να υφισταται καθε φορα που μπουταρεις.

Να πουμε βεβαια οτι η XFX περνει την αφροκρεμα των πυρηνων της nVidia (οπως και η LeadteK-Evga-BFG) οποτε για αυτο και ανεβαινουν πιο ευκολα και πιο ανωδυνα . Msi-Asus-Gigabyte κτλ επονται σε διαλογη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.