Jump to content

Καποιο αλλο εκτος απο το azureus?

Lewnidas

Recommended Posts

To τελευταιο καιρο εχω αντιμετωπισει πολλα προωληματα με τον αζουρι ,επανεκκινησεις εξαφανισμα απο το tray και γενικα μια δυσλειτουργια η οποια επιρεαζει τη στα8εροτητα του συστηματος μου!

Επειδη δεν εχω ψαχτει με αλλα προγραμματα μηπως μπορειτε να μου προτεινεται καποιο αλλο το οποιο να ειναι ετσι απλο και ευχρηστο!

Παιδιά θα ήθελα βοήθεια με το BitComet... Ακολούθησα τον οδηγό του adslgr.com, άνοιξα πόρτα και από το firewall, αλλά τώρα που κατεβάζω δεν έχει ανέβει πάνω από 18k/s... Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει? Βλέπω γενικά ότι υπάρχουν άτομα που γράφουν ότι έχουν 35 - 40k/s κατέβασμα σταθερά.. Ευχαριστώ..:)

Αρχική απάντηση από Daffy [Σήμερα, στις 02:05]

Παιδιά θα ήθελα βοήθεια με το BitComet... Ακολούθησα τον οδηγό του adslgr.com, άνοιξα πόρτα και από το firewall, αλλά τώρα που κατεβάζω δεν έχει ανέβει πάνω από 18k/s... Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει? Βλέπω γενικά ότι υπάρχουν άτομα που γράφουν ότι έχουν 35 - 40k/s κατέβασμα σταθερά.. Ευχαριστώ..:)

Στο peers tab εμφανίζεται remote connection? Αν ναι τότε η σύνδεσή σου είναι οκ.

Εχει πολλές συνδέσεις (seeds/peers) το torrent που κατεβάζεις? Αν είναι λίγες, τότε μπορεί να μην έχει bandwidth και να είναι φυσιολογικό.

@ YiorgosX: Συνδέσεις εμφανίζονται πολλές.. Οι συνδέσεις μου είναι 13/100 [13/4580]... Τώρα όμως, που κατεβάζει με 22-25k/s.. Πριν δεν ξέρω, αλλά σερνόταν.. Όχι ότι τώρα βλέπω τρελή διαφορά...

Αν υπάρχουν τόσο πολλά seeds, τότε Preferences -> Connections και άλλαξε

Max connectoins per task -> 150

Connections to keep per task -> 100

Ακλήθεια ποιά έκδοση έχεις? (εγώ είδα τις max ταχύτητες έτσι στην 0.60 -έφτασα μέχρι 52k σε dsl 512-)

μTorrent και εγώ!! Παλιότερα χρησιμοποιούσα BitComet, το οποίο όμως απαγορ΄λυτηκε από τους περισσότερους private trackers (όπως προαναφέρθηκε) ,λόγω του ότι "έκλεβε" το ratio!

Συγκεκριμένα το πρόλημα ήταν στην λειτουργία του DHT από το BitComet. Οι περισσότεροι απο εδώ χρησιμοποιούν το μTorrent ,επειδή προσφέρει ότι και το Azureus αλλά σε πολύ ελαφριά (ως προς τη μνήμη) μορφή(δηλαδη τα διαγράμματα με τις ταχύτητες κτλ)!

Επίσης κάπου διάβασα οτι το BitLord προκαλεί τα ίδια αποτελέσματα με το BitComet σε private trackers (κλέψιμο ratio->ban από τον συγκεκριμένο tracker) επείδή βασίζεται πάνω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σύν οτι έχει κάποια links σε spyware/malware κτλ!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.