Jpp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2006 Εχω το : microsoft wireless comfort keyboard 1.0aτο προβλημα ειναι στα παιχνιδια που εχουν acceleration button. οταν παταω συνεχεια το γκαζι πχ μετα απο 3-4 δευτερολεπτα το κουμπι γινεται inactive και πρεπει να το αφησω και να το ξαναπατησω.
darkCount Μάρτιος 23, 2006 #2 Μάρτιος 23, 2006 μάλλον έχεις ενεργοποιήσει το sticky keys ή κάποια άλλη λειτουργία από το Accessibility(με σήμα την αναπηρική καρεκλα) στο control panel
Jpp Μάρτιος 23, 2006 Author #3 Μάρτιος 23, 2006 αυτο το εχω απενεργοποιησει. και οντως τωρα που το τσεκαρα αυτο ειναι. Σου βγαζω το καπελο γιατι ομως blockari τα κουμπια ;
darkCount Μάρτιος 23, 2006 #4 Μάρτιος 23, 2006 Δεν μπλοκάρει τίποτα. Εκτελει την λειτουργία που φτιάχτηκε να κάνει. Το λέει και το όνομα του sticky keys...κρατάς δηλαδή πατημένο ένα πλήκτρο και ενεργοποιείς.Εντάξει λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλα προφανώς κάποια ανθρώπινη δυσλειτουργία εξυπηρετεί.
Dr.Paneas Μάρτιος 23, 2006 #5 Μάρτιος 23, 2006 Γιατι οσοι εχουν wireless δεν δουλευει πριν το boot των windows ; Εγω στου θειου μου το pc που έχει το ιδιο περιπου πληκτρολογιο με τον jpp δεν μπορουσα να τρεξω το cd των xp (ξερετε το κλασσικο "πατηστε ενα κουμπι για να φορτωσει απο το cd ...") κι αναγκαστηκα και εβαλα το δικο μου πληκτρολογιο...
Jpp Μάρτιος 24, 2006 Author #6 Μάρτιος 24, 2006 τωρα που το λες οποτε bootari παταω δε παταω del στο bios δε μπαινει. Δηλαδη για να σεταρο δηλαδη το pc θελω 2ο πληκτρολογιο;
thrasher Μάρτιος 24, 2006 #7 Μάρτιος 24, 2006 και σε μενα το ιδιο συμβαινει,οποτε παιζω cs και το κραταω πολυ ωρα πατημενο το κουμπι που προχοραει κολαει και πρεπι να το ξαναπατησω.Εγω ομως αμα πατησω del μπαινω στο bios και εχω απενεργοποιησει τη λειτουργια που υποθηκε παραπανω.
deninho Μάρτιος 24, 2006 #8 Μάρτιος 24, 2006 για δοκιμάστε να συνδέσετε το receiver και σε ps/2, και ξαναδοκιμάστε άμα λειτουργεί το πληκτρολόγιο πριν bootάρουν τα windows
dimitris74 Μάρτιος 24, 2006 #9 Μάρτιος 24, 2006 δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε απο το bios την επιλογή usb legacy devices,
Dr.Paneas Μάρτιος 25, 2006 #10 Μάρτιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από dimitris74 δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε απο το bios την επιλογή usb legacy devices, That's it! Works Fine, Take care now byebye then
Jpp Απρίλιος 13, 2006 Author #11 Απρίλιος 13, 2006 ενεργοποιησα απο το bios το usb keyboard και μπαινει κανονικα στο bios. εμενα οταν πατας 2 κουμπια δεν δουλευει τριτο. πχ στο pro evolution οταν τρεχει ο παικτης και στριβει ταυτοχρονα δε μπορει να δωσει πασα να κανει σουτ κτλπ δηλαδη δεν πατιεται 3ο κουμπι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.