Jump to content

Windows Skins & Icons

Wizard!

Recommended Posts

Ρε παιδιά, να ρωτήξω κάτιτίς γιατί τα έχω πάρει εις την κράναν τον τελευταίο καιρό??? :mad:

Προ καιρού είχα αγοράσει 2 προγράμματα της Stardock. Παλαιότερα είχα πάρει όλη τη σουίτα, αλλά τα 2 χρησημοποιούσα, οπότε δεν ανανέωσα.

Τα προγράμματα αυτά είναι τα WindowBlinds 4.5 και Iconpackager 3.0. Δεν έχω πάρει το καινούριο WB 5.0 γιατί κάνει σοβαρά προβλήματα με το VMWare που μου είναι απαραίτητο.

Μέχρι πριν λίγο καιρό έβρισκες τα Skins & Icons δωρεάν από το www.wincustomize.com που είναι το επίσημο site με υλικό της εταιρίας.

Τελευταία όμως, τα έχουν κάνει ΟΛΑ επί πληρωμή!! Κι ενώ τα είχα αγορασμένα είχα πρόσβαση, αλλά με το που πέρασε ο ένας χρόνος από την ημερομηνία αγοράς, δε με αφήνει να πάρω τίποτα αν δεν ξαναπληρώσω!!! Να πληρώσω τι??? Να έχω το ίδιο παλιό πρόγραμμα??? ΑΛΗΤΕΣ!

Επειδή είμαι παρμένος γενικότερα με τη φάση, γιατί το θεωρώ εκμετάλευση χειρίστου βαθμού τη στιγμή που εγώ είμαι κυριος και δεν τα έχω πειρατικά, μήπως ξέρετε κάποιο άλλο site που να έχει υλικό γι'αυτά τα δύο, δωρεάν? (δε μιλάω για κλεμμένα...) Ρωράω γιατί οι χρήστες που τα φτιάχνουν δεν είναι υπάλληλοι της εταιρίας και μπορούν να τα δημοσιεύσουν οπουδήποτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.