Jump to content

Μπαινει ιντερνετ οποτε γουσταρει

hayabusa

Recommended Posts

Εχω το εξης προβλημα με την 56αρα μου και ζηταω τα φωτα σας. Τωρα τελευται επιδη μου τελειωσε η καρτα που ειχα εβαλα για λιγο(μεχρι να παρω καινουργια) δοκιμασα μια αυτες τις "δωρεαν" συνδεσεις για να μπορω να κανω κουτσα-κουτσα την δουλεια μου. Ελα ομως που συνεχεια μου πεταει "error 678: ο απομακρθσμενος υπολογιστης δεν αποκριθηκε......"Βεβαια στις 20 φορες που θα προσπαθησω να μπω την μια θα συνδεθει κανονικα. Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο; Προβλημα του μοντεμ δεν ειναι σιγουρα γιατι μια μερα πριν αρχισουν τα προβληματα εμπαινα κανονικα. Μηπως να την πεταξω και να βαλω αμεσα μια κανονικη συνδεση;(δηλαδη μηπως φταει η συνδεση;)

Να σημειωσω εδω οτι αν την διαγραψω και την κανω απο την αρχη την πρωτη φιρα μπαινει κανονικα(αλλα μονο την πρωτη)

Τα φωτα σας γιατι θα σαλταρω.....

την λυση για το προβλημα σου δεν την ξερω.

θα σου πω ομως λογω παρομοιας εμπειριας να προσεξεις πολυ αυτη την περιπτωση γιατι ο λογαριασμος του οτε θα σε πηδηξει κανονικα οταν ερθει. το σφαλμα σημαινει οτι γινεται το τηλεφωνημα και αποτυγχανει η επικοινωνια των υπολογιστων, δηλαδη την κληση την χρεωνεσε, και απο την στιγμη που ειναι και "free" δηλαδη αστικη χρέωση τοτε :TD:

EDIT: Φταίει το ότι η κάθε κουτσή Μαρία πλέον έχει "δωρεάν" Internet και εκτιμώ ότι θα είναι από το χειρότερο provider. Επίσης πρέπει να υπολογίσεις ότι στο "δωρεάν" Internet καλεί, δυστυχώς ή ευτυχώς, ΠΑΡΑ πολύ κόσμος. Για αυτό και είναι μπουκωμένο συνεχώς.

Να πάρεις μία κάρτα ή μία συνδρομή να τελειώνεις.

Edit2: ....

εγινε παιδια. θα παω μαλλον αυτες τις μερες να παρω καρτουλα για να τελειωσουν τα προβληματα.

Αρχική απάντηση από jpavly

και να μην ξαναποσταρεις για το πόσο κλέφτες είναι αυτοί που μοιράζουν "δωρεάν" Internet..

δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. ετσι και αλλιως ειναι κοινο μυστικο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.