haRRis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 καλησπερα παιδια.εχω εναν 80αρη wd ide και μου καθυστερει αρκετα στην αρχη στην αναγνωριση δισκου και τραγικα στο booting,πριν τον πεταξω σκεφτηκα να κανω ενα low level format αλλα δεν εχω και πολυ χρονο να ψαξω.ο δισκος ειναι απο φιλο και λειτουργουσε κανονικα!καμια βοηθεια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Μάρτιος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 powermax Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάρτιος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Eαν ειναι ο μοναδικος δισκος που εχεις στο συστημα, δοκιμασε να βγαλεις το jumper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάρτιος 23, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Τρέξε τα διαγνωστικά της WD για το δίσκο να δεις άμα είναι σε καλή κατάσταση ο δίσκος, άμα έχει πρόβλημα, όυτε το Low Level θα σε σώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάρτιος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 ’λλαξε το καλώδιο σύνδεσης του δίσκου, μήπως και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.