Jump to content

Αναβαθμιση

Dr.Paneas

Recommended Posts

Αξίζει να κανω τώρα ή απο Σεπτεμβριο ;

Πότε βασικα πέφτουν οι τιμές ;

case Coolermaster Stacker 831

psu Seasonic S12-650W 80plus

cpu Athlon 64 5600 X2

heatsink Thermalright Ultra 120 Extreme

mobo Asus Crosshair

ram Transcend 4x2GB 800DDR2

gpu Sparkle 8880GT

hdd Seagate 500GB || Samsung 500GB

Αυτο ειναι το σύστημά μου. Θα ήθελα να το κάνω λιγο πιο δυνατό για να παιζω πιο άνετα τα παιχνίδια που θα βγουν. Το θέμα είναι ότι αν αλλαξω καρτα γραφικών και πάρω μια πιο ισχυρη τότε θα έχω πρόβλημα bottleneck με τον επεξεργαστή . . . .

Θελω να μου προτείνετε μια οικονομική λύση μέχρι 300 Ευρώ-350 άντε βαριά - βαριά να το κάνω 400 €.

Πότε βασικα πέφτουν οι τιμές ;

δεν υπαρχουν ουτε εκπτωσεις, ουτε "τελος εποχης" ουτε τιποτα τετοιο. Οταν βγαινει κατι καινουριο πευτει η τιμη του παλιου.

Αυτο ειναι το σύστημά μου. Θα ήθελα να το κάνω λιγο πιο δυνατό για να παιζω πιο άνετα τα παιχνίδια που θα βγουν.

αφου οπως λες θελεις να κανεις την αναβαθμιση για τα παιχνιδια που ΘΑΑΑΑΑΑ βγουν, γιατι δεν περιμενεις να βγουνε πρωτα και μετα να αναβααθμιστεις;

Μεχρι τοτε, με τα ιδια χρηματα, μπορει να παιρνεις καλυτερα parts ;)

Ρε συ θελω να παιξω το Assassin's Creed 2 :p

Σκεφτομαι εναν Q9550 .

Δεν ξερω αν θες τον Q9550 για καποια αλλη δουλεια παντως δεν θα δεις τρελη διαφορα στα παιχνιδια απο διπύρηνο σε τετραπυρηνο. Δεν γνωριζω αν το Assassin's Creed χρησιμοποιει και τους 4 πυρηνες, παντως η πλειοψηφια δεν το κανει.

τα requirements δεν εχουν βγει ακομη, παντως με τα παρακατω πιστευω εισαι μεσα.

Sapphire 4870 - 140,55 €

Asus P5Q Pro - 123,00 € ή Asus P5Q-E - 133,95 € (συγκριση)

Intel Core 2 Duo 7500 - 121,38 €

Πιστευω πως θα χρειαστω τους 4 πυρηνες και τα 12mb cache του Quad λογω ηχογραφισης και Cubase σε κονσόλα. Οποτε λογικά θεωρώ οτι εχω καταληξει σε ποιον επεξεργαστή θα παρω.

Τώρα αυτο που ψάχνω είναι μια μητρική, δοκιμασμενη-λυση, που θα τον πάει στα Q9550 στα 3.5 απροβληματιστα για καθημερινη χρήση.

Σκεπτομενος τα 3.5Ghz (8.5 x 410) λογικα θα χρειαστω και ταχυτερες μνημες αφου αυτες που εχω τωρα ειναι 800αρες DDR2.

Σχετικά με την καρτα γραφικων, εχω την 8800GT. Πιστευεις οτι αξιζει η μεταφορα σε 4870 ;

κοιτα, στα μαθηματικα δεν ημουν αριστος, αλλα μπορω να σου πω με σιγουρια, οτι καινουριο Q9550+μοβο+μνημες+καρτα με 4 κατοσταρικα ΔΕΝ παιρνεις.

κατι πρεπει να αφησεις απ'εξω.

Οκ δεν παιρνω κάρτα γραφικων.

Εχουμε τον Q9550 και ψαχνουμε μητρικη.

Απο οτι βλεπω στο xtremesystems λενε για ASUS P5Q Deluxe (172 € ) .

Στην τιμή αυτή υπάρχει και η ASUS Maximus II Gene (175 €).

Επίσης σκεφτόμουν και την κλασσική DFI Lanparty DK P45-T2RS+ (107 €)

Τι λετε ;

Απο οτι βλεπω στο xtremesystems λενε για ASUS P5Q Deluxe (172 € ) .

Στην τιμή αυτή υπάρχει και η ASUS Maximus II Gene (175 €).

Επίσης σκεφτόμουν και την κλασσική DFI Lanparty DK P45-T2RS+ (107 €)

θα σου ελεγα να αφησεις την DFI, επειδη θελεις να κανεις και OC, αυτη θα σου βγαλει την παναγια.

τωρα η Maximus II Gene δεν μου γεμιζει το ματι. Ισως ειναι μικρη στο ματι αλλα μεγαλη στο κρεβατι, βλεπω εχει αρκετα απο τα μπλιμπλικια των ακριβων μοντελων οποτε ισως αξιζει.

με την GENE στα ιδια λεφτα με την Deluxe δεν χρειαζεται καν σκεψη. Gene ftw.

Για μητρικη με κλειστα ματια gigabyte ep45 ud3r http://www.multirama.gr/products/product?pid=0373788&catid=020200 η' την ud3p (καλυτερο συστημα ψυξης αλλα χωρις σημαντικη διαφορα στις επιδοσεις). Η πιο σταθερη μητρικη που περασε απο τα χερια μου , χωρις bugs και ιδιοτροπιες με τις μνημες (οπως η p5q) και με επιδοσεις σε o/c ιδεις με τις πανακριβες μητρικες.

Μια που παρακολουθεις το xtremesystems ριξε μια ματια να δεις τα σχολια http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=205132 , οπως και εδω http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128359&Tpk=ep45%20ud3r.

Vatos και εγω ετσι το σκεφτομαι να κρατησω προς το παρων την καρτουλα και να δαπανησω ολο το bugdet σε μητρικη + CPU + μνημες.

Το θεμα τώρα είναι ep45 ud3p ή maximus II gene ;

Θα διαβασω στο xrtemesystem (εχει καμαι 200αρια σελιδες και για τις δυο). Η αληθεια ειναι οτι εχω βαρεθει πλεον τις ASUS :p

Μια χαρα συστημα εχεις. Το να σκεφεται οτι θα βγουν παιχνιδια που δεν θα παιζουν και πρεπει να κανω αναβαθμιση απο τωρα ειναι χαζο...κατσε να βγουν πρωτα τα παιχνιδια και βλεπεις.

Πανε σε i7 ή i5 τον Σεμτεμβριο...το 775 τελειωνει... Το Assassin's Creed 2 ετσι κι αλλιως τα Χριστουγεννα βγαινει. Αν ειναι να κανεις κανεις αναβαθμιση τουλαχιστο να την κανεις σωστα.

Βεβαια αν βρεις κατι μεταχειρισμενο σε καλη τιμη μπορεις να το σκεφτεις...αλλα να δωσεις λεφτα για καινουργιο quad 775 ειναι αμαρτια.

για αυτο και εγω δεν αγοραζω τον 9550 αν και θα ηθελα πολυ να εχω ενα , ο Q6600 δεν εχει και παρα πολλα να ζηλεψει , και δεν τον εχω για παιχνιδια. Πανεα ή θα πας για ενα Ι7 ή κατσε οπως εισαι ΄΄η παρε ενα μεταχειρο 775 που σιγουρα απο το ΑΜ2 ειναι καλυτερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.