jogi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 http://techrepublic.com.com/2010-10877_11-6052365.html?tag=fdlead2Vista is delayed... again
Makis Hourdakis Μάρτιος 22, 2006 #2 Μάρτιος 22, 2006 Όταν έλεγα εγώ σε κάποιους οτι πριν το 2007 αποκλείεται να βγουν μου κάνανε τους έξυπνους... Τι να πει κανείς, έχω μάθει πλέον να μην ενθουσιάζομαι απο όταν ανακοινώνεται κάτι... Ελπίζω τουλάχιστον η καθυστέρηση αυτή να βγει πραγματικά σε καλό αν και τελευταία η συμπάθιά μου προς τη μικρομαλακή όσο πάει και μειώνεται, με χαλαρούς ρυθμούς ακόμα αλλά μειώνεται... Και το BTX αν βασιζόμασταν στις ανακοινώσεις θα είχε βγει εδώ και καιρό...
JaguarOne Μάρτιος 22, 2006 #3 Μάρτιος 22, 2006 εγώ πάλι στεναχωρέθηκα.. πολύ κρίμα βρε παιδί μουτο βράδυ δεν ξερω αν θα μπορέσω να κοιμηθώσόρρυ κιόλας για τον τόνο αλλά θεωρώ απαράδεκτο να κλαψομ@νιάζονται ότι δεν θα βγουν τα vista και ο κόσμος δεν θα κάνει upgrade το pc του "και τι θα κάνουμε και εμείς οι ερημοι οι μεγαλοβιομήχανοι"χαίρομαι όμως, γιατί ίσως βρήκανε κάτι που δεν δούλευε σωστά και το φτιάχνουνε
hayabusa Μάρτιος 23, 2006 #4 Μάρτιος 23, 2006 εγω παλι εχω την εντυπωση οτι η Μ$ μας ριχνει τωρα τελυταια πολυ δουλεμα και δεν ξερω γιατι
Vadergr Μάρτιος 23, 2006 #5 Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa εγω παλι εχω την εντυπωση οτι η Μ$ μας ριχνει τωρα τελυταια πολυ δουλεμα και δεν ξερω γιατι Γιατι?Εγω τα περιμενω τα vista να σου πω την αληθεια.Και να αργησουν λιγο ακομα δεν πειραζει.Σε σχεση με τα 95/98/me , τα windows xp κατα γενικη ομολογια ηταν αρκετα πετυχημενα.Δεν εχω λογο να μην πιστευω το ιδιο και για τα vista.Το 3d περιβαλλον θελω να δω πως θα ειναι
SLN Μάρτιος 23, 2006 #6 Μάρτιος 23, 2006 Λειτουργικο της MS χωρις να εχει βγει το πρωτο (εστω) service pack θεωρειται ... "beta".
hayabusa Μάρτιος 23, 2006 #8 Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Γιατι?Εγω τα περιμενω τα vista να σου πω την αληθεια.Και να αργησουν λιγο ακομα δεν πειραζει.Σε σχεση με τα 95/98/me , τα windows xp κατα γενικη ομολογια ηταν αρκετα πετυχημενα.Δεν εχω λογο να μην πιστευω το ιδιο και για τα vista.Το 3d περιβαλλον θελω να δω πως θα ειναι δεν ειπα οτι τα ΧΡ δεν ηταν πετυχημενα και πιστευω και εγω οτι τα vista θα ειναι επισης πετυχημενα. ομως οι συνεχεις αναβολες με βαζουν σε σκεψεις
jogi Μάρτιος 23, 2006 Author #9 Μάρτιος 23, 2006 Εμένα παλι αρχίζουν και με κουράζουν. Τα περιμένουμε τόσα χρόνια, απο το 2004, και ακόμα δεν εχουν βγεί και καθυστερούν και άλλο. Επιπλέον, λειτουργικότητα που έπρεπε να υπάχει εχει αφαιρεθεί (symbolic links + winFS). Η microsoft ειναι γίγαντας και αυτό ειναι η μελύτερη αδυναμία της, δεν εχει πλέον την αρχική της ευελιξία.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.