Jump to content

Vista delayed... again

jogi

Recommended Posts

Όταν έλεγα εγώ σε κάποιους οτι πριν το 2007 αποκλείεται να βγουν μου κάνανε τους έξυπνους... :p

Τι να πει κανείς, έχω μάθει πλέον να μην ενθουσιάζομαι απο όταν ανακοινώνεται κάτι... Ελπίζω τουλάχιστον η καθυστέρηση αυτή να βγει πραγματικά σε καλό αν και τελευταία η συμπάθιά μου προς τη μικρομαλακή όσο πάει και μειώνεται, με χαλαρούς ρυθμούς ακόμα αλλά μειώνεται...

Και το BTX αν βασιζόμασταν στις ανακοινώσεις θα είχε βγει εδώ και καιρό...

εγώ πάλι στεναχωρέθηκα.. πολύ κρίμα βρε παιδί μου

το βράδυ δεν ξερω αν θα μπορέσω να κοιμηθώ

σόρρυ κιόλας για τον τόνο αλλά θεωρώ απαράδεκτο να κλαψομ@νιάζονται ότι δεν θα βγουν τα vista και ο κόσμος δεν θα κάνει upgrade το pc του "και τι θα κάνουμε και εμείς οι ερημοι οι μεγαλοβιομήχανοι"

χαίρομαι όμως, γιατί ίσως βρήκανε κάτι που δεν δούλευε σωστά και το φτιάχνουνε

εγω παλι εχω την εντυπωση οτι η Μ$ μας ριχνει τωρα τελυταια πολυ δουλεμα και δεν ξερω γιατι

Αρχική απάντηση από hayabusa

εγω παλι εχω την εντυπωση οτι η Μ$ μας ριχνει τωρα τελυταια πολυ δουλεμα και δεν ξερω γιατι

Γιατι?Εγω τα περιμενω τα vista να σου πω την αληθεια.Και να αργησουν λιγο ακομα δεν πειραζει.Σε σχεση με τα 95/98/me , τα windows xp κατα γενικη ομολογια ηταν αρκετα πετυχημενα.Δεν εχω λογο να μην πιστευω το ιδιο και για τα vista.Το 3d περιβαλλον θελω να δω πως θα ειναι :)

Λειτουργικο της MS χωρις να εχει βγει το πρωτο (εστω) service pack θεωρειται ... "beta".

θα παραμείνω με το ταπεινό μου πισι και γουστάρω... :p

Αρχική απάντηση από Vadergr

Γιατι?Εγω τα περιμενω τα vista να σου πω την αληθεια.Και να αργησουν λιγο ακομα δεν πειραζει.Σε σχεση με τα 95/98/me , τα windows xp κατα γενικη ομολογια ηταν αρκετα πετυχημενα.Δεν εχω λογο να μην πιστευω το ιδιο και για τα vista.Το 3d περιβαλλον θελω να δω πως θα ειναι :)

δεν ειπα οτι τα ΧΡ δεν ηταν πετυχημενα και πιστευω και εγω οτι τα vista θα ειναι επισης πετυχημενα. ομως οι συνεχεις αναβολες με βαζουν σε σκεψεις

Εμένα παλι αρχίζουν και με κουράζουν. Τα περιμένουμε τόσα χρόνια, απο το 2004, και ακόμα δεν εχουν βγεί και καθυστερούν και άλλο. Επιπλέον, λειτουργικότητα που έπρεπε να υπάχει εχει αφαιρεθεί (symbolic links + winFS). Η microsoft ειναι γίγαντας και αυτό ειναι η μελύτερη αδυναμία της, δεν εχει πλέον την αρχική της ευελιξία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.