Jump to content

Eizo M1900 vs. Eizo S1910-AS

Ilias83

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βρε παιδιά μια μικρή βοήθεια εδώ γιατί οι διαφορές είναι μάλλον ελάχιστες ενώ η διαφορά στην τιμή αξιοσημείωτη...

Σύμφωνα με το site της Eizo και οι δύο έχουν DVI, η 1900 έχει λιγότερες δυνατότητες ρύθμισης θέσης ενώ έχει και μικρότερη γωνία θέασης και contrast

Όμως έχει Response Time στα 8ms έναντι των 16ms της 1910

Συγκεκριμένα:

Eizo FlexScan M1900:

Viewing Angles (H, V): 170°, 155° (at contrast ratio of 5:1)

Brightness / Contrast: 250 cd/m2 / 700:1

Response Time: 8 ms (typical)

Eizo FlexScan S1910-AS:

Viewing Angles (H, V): 178°, 178° (at contrast ratio of 10:1)

Brightness / Contrast: 280 cd/m2 / 1000:1

Response Time: 16 ms (typical)

Midtone Response Time: 8 ms

Ταυτόχρονα παραθέτω ενδεικτικά τιμές από το Πλαίσιο:

M1900K: 499

S1910 K: 649

Μπορείτε να βοηθήσετε λιγάκι;

εχω την 1910 , κοιτα ghosting δεν εχω παρατηρησει σε κανενα παιχνιδι , τα δε χρωματα της εγω τα βαθμολογω με 11/10 , εχει το καλυτερο μαυρο που εχω δει σε οθονη μεχρι στιγμης (ΤΦΤ εννοω) και η ζωντανια τους ειναι το κατι αλλο. Οσον αφορα τη θεση της ενταξει δεν ειμαι πολυ απαιτητικος σε αυτο.

Αλλα η τιμη της ειναι τσουχτερη και εγω δε θα τα εδινα (δωρο ειναι η οθονη) , οποτε σκεψου το λιγακι. Πανε δες τις οθονες

Θα καταντήσω κουραστικός (όπως λέει και ένας γνωστός μου....:p) αλλά επαναλαμβάνω:

Κατά την γνώμη μου πάντα, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις παραπάνω από ~400 που έχει η κορυφαία SAMSUNG 930BF.

Θα διαφωνήσω με το Σύριο... Πήρε ο αδερφός μου τη Samsung και τη βάλαμε δίπλα δίπλα με μια 1910, από το ίδιο pc και την ίδια κάρτα γραφικών, και με τις δύο εξόδους η καθεμία (εναλλάξ φυσικά) βλέποντας παιχνίδια, κείμενα, dvd, κλπ.

Πολύ καλή η Samsung. Απλά η ΕΙΖΟ είναι κορυφή...

Δεν λέω ότι η EIZO δεν είναι ίσως λίγο καλύτερη αλλά:

SAMSUNG ~400

EIZO ~650

....

νταξει συμφωνω με το συριο τα λεφτα ειναι πολλα , αλλα αμα δε παιζει θεμα χρηματων η ΕΙΖΟ ειναι καλυτερη.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από knight_77

Κατι μου λεει οτι η Μ1900 εχει ΤΝ πανελ:hmm:

TN έχει.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από sa1901

TN έχει.

Εizo και ΤΝ? Χμ,αυτο δεν το περιμενα να πω την αληθεια...

Eizo s1910 κορυφαία χρώματα!!! με μαύρο που είναι μάυρο.....

ΤΝ πάνελ=μουφα χρώματα

s1910 έχω και πάλι αυτή θα αγόραζα. Πολλά τα λεφτά, εγώ έμεινα ένα μήνα παραπάνω με την παλιά μάζεψα τα χρήματα και την πήρα...

Παράθεση
Αρχική απάντηση από knight_77

Εizo και ΤΝ? Χμ,αυτο δεν το περιμενα να πω την αληθεια...

Aπό τα πρόσφατα μοντέλα της ΕΙΖΟ, ΤΝ έχουν επίσης τα

L550/551

M1700

P1700

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.