Jump to content

Eizo M1900 vs. Eizo S1910-AS

Ilias83

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βρε παιδιά μια μικρή βοήθεια εδώ γιατί οι διαφορές είναι μάλλον ελάχιστες ενώ η διαφορά στην τιμή αξιοσημείωτη...

Σύμφωνα με το site της Eizo και οι δύο έχουν DVI, η 1900 έχει λιγότερες δυνατότητες ρύθμισης θέσης ενώ έχει και μικρότερη γωνία θέασης και contrast

Όμως έχει Response Time στα 8ms έναντι των 16ms της 1910

Συγκεκριμένα:

Eizo FlexScan M1900:

Viewing Angles (H, V): 170°, 155° (at contrast ratio of 5:1)

Brightness / Contrast: 250 cd/m2 / 700:1

Response Time: 8 ms (typical)

Eizo FlexScan S1910-AS:

Viewing Angles (H, V): 178°, 178° (at contrast ratio of 10:1)

Brightness / Contrast: 280 cd/m2 / 1000:1

Response Time: 16 ms (typical)

Midtone Response Time: 8 ms

Ταυτόχρονα παραθέτω ενδεικτικά τιμές από το Πλαίσιο:

M1900K: 499

S1910 K: 649

Μπορείτε να βοηθήσετε λιγάκι;

εχω την 1910 , κοιτα ghosting δεν εχω παρατηρησει σε κανενα παιχνιδι , τα δε χρωματα της εγω τα βαθμολογω με 11/10 , εχει το καλυτερο μαυρο που εχω δει σε οθονη μεχρι στιγμης (ΤΦΤ εννοω) και η ζωντανια τους ειναι το κατι αλλο. Οσον αφορα τη θεση της ενταξει δεν ειμαι πολυ απαιτητικος σε αυτο.

Αλλα η τιμη της ειναι τσουχτερη και εγω δε θα τα εδινα (δωρο ειναι η οθονη) , οποτε σκεψου το λιγακι. Πανε δες τις οθονες

Θα καταντήσω κουραστικός (όπως λέει και ένας γνωστός μου....:p) αλλά επαναλαμβάνω:

Κατά την γνώμη μου πάντα, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις παραπάνω από ~400 που έχει η κορυφαία SAMSUNG 930BF.

Θα διαφωνήσω με το Σύριο... Πήρε ο αδερφός μου τη Samsung και τη βάλαμε δίπλα δίπλα με μια 1910, από το ίδιο pc και την ίδια κάρτα γραφικών, και με τις δύο εξόδους η καθεμία (εναλλάξ φυσικά) βλέποντας παιχνίδια, κείμενα, dvd, κλπ.

Πολύ καλή η Samsung. Απλά η ΕΙΖΟ είναι κορυφή...

Δεν λέω ότι η EIZO δεν είναι ίσως λίγο καλύτερη αλλά:

SAMSUNG ~400

EIZO ~650

....

νταξει συμφωνω με το συριο τα λεφτα ειναι πολλα , αλλα αμα δε παιζει θεμα χρηματων η ΕΙΖΟ ειναι καλυτερη.

Αρχική απάντηση από knight_77

Κατι μου λεει οτι η Μ1900 εχει ΤΝ πανελ:hmm:

TN έχει.

Αρχική απάντηση από sa1901

TN έχει.

Εizo και ΤΝ? Χμ,αυτο δεν το περιμενα να πω την αληθεια...

Eizo s1910 κορυφαία χρώματα!!! με μαύρο που είναι μάυρο.....

ΤΝ πάνελ=μουφα χρώματα

s1910 έχω και πάλι αυτή θα αγόραζα. Πολλά τα λεφτά, εγώ έμεινα ένα μήνα παραπάνω με την παλιά μάζεψα τα χρήματα και την πήρα...

Αρχική απάντηση από knight_77

Εizo και ΤΝ? Χμ,αυτο δεν το περιμενα να πω την αληθεια...

Aπό τα πρόσφατα μοντέλα της ΕΙΖΟ, ΤΝ έχουν επίσης τα

L550/551

M1700

P1700

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.