giody Μάϊος 15, 2006 #41 Μάϊος 15, 2006 Φιλαρακι οριστε : 1) Αν ξέρεις το συνδυασμό τότε αυτός αντιστοιχεί στα νούμερα του δείκτη του χρηματοκιβωτίου και όχι στο πόσα βήματα δεξιό- ή αριστερό- στροφα πρέπει να μετακινήσεις τους δείκτες. (εδώ την πάτησα εγώ) 2) O ίδιος ο ιδιοκτήτης σου λέει που θα βρεις το συνδυασμό--spoiler-------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο αριθμός είναι 4 ψήφιος- Η λύση είναι στο ημερολόγιο του Waine (?) που βρίσκεται στο δωμάτιο όπου ήταν φυλακισμένη το τέρας (= η γυναίκα του)- Η λύση είναι ο μήνας, η μέρα και η χρονολογία (τα δυο τελευταία ψηφία) της γέννησης της κόρης του- Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ημερολογίου αρκεί να ξέρεις τι μέρα είναι το "παρόν" καθώς "χθες" ήταν τα 10α γεννέθλια της κόρης.- Το παρόν είναι 7 Φεβρουαρίου 1922 σύμφωνα με το δικό σου ημερολόγιο, άρα η κόρη γεννήθηκε στις 6 -2 -12 (το οποίο είναι και ο συνδυασμός)- Το πρώτο αριθμό τον δείχνεις κινόντας το δείκτη του χρηματοκιβωτίου clockwise (φορά δεικτών ρολογιού). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
kunoobidi Μάϊος 15, 2006 #42 Μάϊος 15, 2006 Έχει 2-3 σκηνικά με χρηματοκιβώτια κ μάλλον εννοείς το 1ο! Σου λέιε στο ημερολόγιοΠΡΟΣΟΧΗ:Αν θυμάμαι καλά η σειρά έχει ως εξής Μήνας/Μέρα/Χρονιά!woops! με πρόλαβες...
gio7 Μάϊος 15, 2006 #43 Μάϊος 15, 2006 λοιπον ο δεικτης ειναι στο μηδεν.τον μετακινω συμφωνα με τους δεικτες του ρολογιου κ το ν παω στο 2(2/6/12).Μετα τον παω στο 6 κ μου λεει λαθος!!!!οταν το παω στο 2 παταω κατι?
gio7 Μάϊος 16, 2006 #44 Μάϊος 16, 2006 ΤΕΛΙΚα πρεπει να βαλεις τον κωδικο εναλλασοντας το τροπο περιστροφης,ξεκινωντας συμφωνα με τους δεικτες του ρολογιου!!!κ κατι αλλο:μιας κ μου δινει σφαιρες να υποθεσω οτι θα επρεπε σε καποιο σημειο να εχω παρει κ οπλο???:whistle2: Θυμαται καποιος σε ποιο σημειο ειναι περιπου για να μην το ξαναπαιζω απτην αρχη!!!
kunoobidi Μάϊος 16, 2006 #45 Μάϊος 16, 2006 Όχι ακόμα!Νμζ Jailbreak παίρνεις το πρώτο. Πάντως αντιστρέφεις τη φορά περισστροφής σε κάθε ψηφίο κ στα επόμενα χρηματοκιβώτια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.