totally_wired Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Ποιόν χρησιμοποιείτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Total Commander. Ο καλύτερος στο είδος. Τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 windows explorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 22, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για τον total commanderΜε ενδιαφέρει όμως ένας που θα μπορει να μου δείχνει απευθείας το πόσο τρώει το κάθε directory Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Στον Windows Explorer αν αφήσεις το ποντίκι σου επάνω από ένα φάκελο, κοινώς "hover" σου λέει πόσο χώρο καταλαμβάνει από το δίσκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Μάρτιος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Total Commander κι εδω απο την εποχη των Win 98.Αυτο που ζητας γινεται αν εχεις στη μια μερια το quick view panel. Μολις επιλεξεις ενα φακελο σου βγαζει το μεγεθος του και τον χωρο που καταλαμβανει στον δισκο. Εκτος αν ζητας κατι αλλο και δεν καταλαβα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrician Μάρτιος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Xplorer2. Το εγκατέστησα για δοκιμή κι από τότε μου 'μεινε. Συμπληρωματικά έχω και το TC, αλλά το Xplorer2 έχει καλύτερο interface. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.