qwerty Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Παιδιά καλησπέρα . Μπορεί καποιος να μου πει ποιος είναι ο αντιπρόσωπος των συστημάτων ψύξης της GIGABYTE στην Ελλάδα . Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Αν δεν κανω λαθος...''επισημος''αντιπροσωπος της gigabyte στην Ελλαδα ειναι η oktabit.....αλλα πλεον δεν παιζει κανεναν μα κανεναν ρολο....πολλες εταιριες κανουν δικες τους εισαγωγες....τι ακριβως ψαχνεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Αν δεν κανω λαθος...''επισημος''αντιπροσωπος της gigabyte στην Ελλαδα ειναι η oktabit..... αλλα πλεον δεν παιζει κανεναν μα κανεναν ρολο....πολλες εταιριες κανουν δικες τους εισαγωγες.... τι ακριβως ψαχνεις?? Καταρχήν δεν είναι η Oktabit αλλά η Infoquest (δεν σας τα μαθαίνουν καλά εκεί στας εξοχάς...). Κατά 2ον γι' αυτό το ''αλλα πλεον δεν παιζει κανεναν μα κανεναν ρολο....'' επέτρεψέ μου να έχω τις αντιρρήσεις μου (aka δοκίμασε να κάνεις rma σε ''εταιριες κανουν δικες τους εισαγωγες....'' και μπορεί να περιμένεις πολυυυυυ καιρό). (please, μην αρχίσουμε την κουβέντα περί rma και αντιπροσωπειών). Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Μάρτιος 21, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Η oktabit δεν ειναι με τιποτα μάλλον ενοουσες την Quest αλλα αυτοι δεν εχουν της ψύκτρες της GIGABYTE . Αυτό που θέλω ειναι να αγορασω κάποια κομματια που θελω σε χονδρικη τιμή. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από qwerty Η oktabit δεν ειναι με τιποτα μάλλον ενοουσες την Quest αλλα αυτοι δεν εχουν της ψύκτρες της GIGABYTE . Αυτό που θέλω ειναι να αγορασω κάποια κομματια που θελω σε χονδρικη τιμή. Ευχαριστώ. Έχει η Quest αλλά όχι πολλές και δεν τις ''διαφημίζει'' κιόλας.Για τέτοιο προιόν πάντως (χαμηλής αξίας) και αν δεν έχεις ήδη συνεργασία με την Quest, δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Δεν αξίζει να ασχοληθείς με τις ψύκτρες της gigabyte. Είναι όλες δια τον (οεπ)^-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.