def Ιανουάριος 30, 2009 Author #621 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 http://gex.flight1.net/Gallery.htmπαιδια μολις το περασα.Με λιγα λογια Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Α ΓΡΑΦΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 6, 2009 Author #622 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 6, 2009 Author #623 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 6, 2009 Author #624 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 8, 2009 #625 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Μια όχι και τόσο καλή είδηση που αφορά το game.... http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=983853&lngDtrID=252 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 8, 2009 #626 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 @def: με την Ελλάδα κάνουν τίποτα τα add ons που έχεις περάσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 9, 2009 Author #627 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 @def: με την Ελλάδα κάνουν τίποτα τα add ons που έχεις περάσει;συγνωμη για την καθυστερηση τηςαπαντησης αλλα ελειπα.ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ολα τα αεροδρομια της Ελλαδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 9, 2009 #628 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 (edited) συγνωμη για την καθυστερηση τηςαπαντησης αλλα ελειπα.ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ολα τα αεροδρομια της Ελλαδος Μια παρατήρηση: Όσον αφορά το ρεαλισμό, τσέκαρε αυτό αν δεν το έχεις δει. Το πακέτο της Aerosoft δίνει βάση -κατά κύριο λόγο- στις πόλεις και τα κτίρια, ενώ το πακέτο Real Enviroment xtreme δίνει βάση σε sky, water και clouds κυρίως... Υ.Γ. Εγώ πάντως τα έχω αμφότερα καθώς θα έλεγα ότι και τα δύο πακέτα.. σπέρνουν! Ορίστε και για του λόγου το αληθές μερικές photos: Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2009 από Candyman Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 9, 2009 Author #629 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 Μια παρατήρηση: Όσον αφορά το ρεαλισμό, τσέκαρε αυτό αν δεν το έχεις δει. Το πακέτο της Aerosoft δίνει βάση -κατά κύριο λόγο- στις πόλεις και τα κτίρια, ενώ το πακέτο Real Enviroment xtreme δίνει βάση σε sky, water και clouds κυρίως...Υ.Γ. Εγώ πάντως τα έχω αμφότερα καθώς θα έλεγα ότι και τα δύο πακέτα.. σπέρνουν! Ορίστε και για του λόγου το αληθές μερικές photos: τα εχω ολα τα πακετα:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 9, 2009 #630 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 τα εχω ολα τα πακετα:dance3: Σωστός!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Φεβρουάριος 9, 2009 #631 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 σας έχασα λίγοεκτός απο το REX για ποιό άλλο πακέτο μιλάτε?το FTX είναι για Αυστραλία μόνο αν κατάλαβα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 9, 2009 Author #632 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 παιδια βαλτε το http://www.fspilotshop.com/product_info.php?products_id=1677 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 9, 2009 #633 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 σας έχασα λίγοεκτός απο το REX για ποιό άλλο πακέτο μιλάτε?το FTX είναι για Αυστραλία μόνο αν κατάλαβα καλάAν δεν σφάλλω τραγικά είναι κάπως έτσι: GEX=USA & Canada REX = Upgrade για σύνεφα, θάλλασσες, και γενικά ρεαλιστικό περιβάλλον (nature) και όχι για τις πόλεις και τα κτίρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Φεβρουάριος 9, 2009 #634 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 ακριβώςάρα αν δεν πετάτε Αυστραλία και Usa/Canada το FTX/GEX είναι άχρησταθα δοκιμάσω το ultimate terrain X Europe να δώ τί λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 9, 2009 Author #635 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 ακριβώςάρα αν δεν πετάτε Αυστραλία και Usa/Canada το FTX/GEX είναι άχρηστα θα δοκιμάσω το ultimate terrain X Europe να δώ τί λέει ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 9, 2009 #636 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 ακριβώςάρα αν δεν πετάτε Αυστραλία και Usa/Canada το FTX/GEX είναι άχρηστα θα δοκιμάσω το ultimate terrain X Europe να δώ τί λέει Ώπα αδερφέ... τώρα το είδα. Να σε ενημερώσω πως για USA/Canada το GEX Εnhanced edition δεν είναι άχρηστο, αντιθέτως είναι ότι χρειάζεται καθώς ακριβώς αυτές τις περιοχές έχει χαρτογραφημένες. Μόνο για Αυστραλία δεν κάνει... Φιλικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Φεβρουάριος 9, 2009 #637 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 εγώ μιλάω για Ελλάδακαι μάλλον σου ξέφυγε το άρα αν δεν πετάτε Αυστραλία και Usa/Canada το FTX/GEX είναι άχρηστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 9, 2009 #638 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 εγώ μιλάω για Ελλάδακαι μάλλον σου ξέφυγε το Δεν κατάλαβα ότι εννούσες πτήσεις Ελλάδα-Αυστραλία ή Ελλάδα-USA, κ.λ.π. (σωστά κατάλαβα τώρα, ναι?)... Φαντάζομαι ότι για τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έχεις όλα τα πακέτα π.χ. για Europe, για USA κ.λ.π., αλλά αυτό θα το υποθέτεις/γνωρίζεις ήδη... Πάντως το ultimate terrain X Europe δεν το έχω, και καλά έκανες που το ανέφερες! Θα το αποκτήσω προσεχώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 9, 2009 #639 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=983853&lngDtrID=252 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 9, 2009 Author #640 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 CAPTAIN μπηκανε και αλλοι στο χορο,aerosoft που ειναι μια πολυ δυνατη εταιρια στον χωρο των add για το flightsim-x,ηδη διαβασα οτι πολυ απολυμενοι απο micro την κανανε για την aerosoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts