Jump to content

FSX Thread.

def

Recommended Posts

το μπλεκεις πολυ ρε συ...κατα την γνωμη μου μην ασχολεισαι ακομη με αυτα pitch trim και τετοια προσπαθησε να καταφερεις το γενικο control του αεροσκαφους...τα βασικα δηλαδη..και μετα ψαχτην για μικρορυθμισεις τυπου pitch trim...εγω προσωπικα δεν εχω ασχοληθει με αυτο..

πατάς Φ1 για να σταματήσουν οι κινητήρες και μετά συνεχόμενα Φ2 για reverse.

πατάς και την / για να air brakes.

πατάς και συνεχόμενα την τελεία νομίζω που είναι τα φρένα.

Όχι το χειρόφρενο. μπορεί να σπάσει η μπροστινή ρόδα απο τη πίεση ;)

Αρχική απάντηση από gbak

η τελεια ειναι τα φρενα και σιφτ με τελεια ειναι το χειροφρενο...ο μπροστα τροχος δεν φρεναρει μαγκες...μονο οι πισω τροχοι εχουν φρενα στα αεροπλανα..

:T:

πατας φρενα και μετα spoiler,αλλα σου ειπα αναλογα με την αεροπλανο προσγειωνεσαι το καθενα εχει την δικη του ταχυτητα για να το προσγειωσεις

Αρχική απάντηση από dimitris_thass

Καλησπέρα

Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να παίξω ικανοποιητικά με κάρτα γραφικών 7600 GT 256MB και Q6600 και 2GB RAM

Ευχαριστώ προκαταβολικά

μπορεις, αλλα οχι ικανοποιητικα. Δυστηχως το παιχνδι ακομα και με 4 gb μνημη και 8800gtx κολλαει(καρε-καρε),ειπαμε το προβλημα θα λυθει οταν βγει το DX10,γιατι το παιχνιδι ειναι γραμμενο σε κοδικα dx10

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:36]

μπορεις, αλλα οχι ικανοποιητικα. Δυστηχως το παιχνδι ακομα και με 4 gb μνημη και 8800gtx κολλαει(καρε-καρε),ειπαμε το προβλημα θα λυθει οταν βγει το DX10,γιατι το παιχνιδι ειναι γραμμενο σε κοδικα dx10

Ευχαριστώ, δηλ. Απο γραφικά μέτρια και κάτω, κατά την πτήση θα έχει τίποτα κολλήματα ?

Αρχική απάντηση από dimitris_thass

Ευχαριστώ, δηλ. Απο γραφικά μέτρια και κάτω, κατά την πτήση θα έχει τίποτα κολλήματα ?

τα κολληματα θα τα συναντησεις οταν θα φτασεις στο αεροδρομιο για να το προσγειωσεις,γιατι θα υπαρχει κινηση και η καρτα γραφικων θα ζοριστει

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:48]

τα κολληματα θα τα συναντησεις οταν θα φτασεις στο αεροδρομιο για να το προσγειωσεις,γιατι θα υπαρχει κινηση και η καρτα γραφικων θα ζοριστει

Ευχαριστώ :T:

Αρχική απάντηση από gbak

η τελεια ειναι τα φρενα και σιφτ με τελεια ειναι το χειροφρενο...ο μπροστα τροχος δεν φρεναρει μαγκες...μονο οι πισω τροχοι εχουν φρενα στα αεροπλανα..

απλά στην αρχή που έβαζα χειρόφρενο έπεφτε η μούρη κάτω και έβγαζε crash. για αυτό το λέω

και το φρένο συνεχόμενο (την τελεία)