SirDiman Ιούλιος 15, 2007 #381 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Def από που κατεβαζεις τα αεροπλάνα? εγώ κατεβάζω απο εδω www.simviation.com αλλα δεν είναι και τόσο 'high quality' .Μήπως υπάρχει καμιά άλλη (κατά προτίμηση freeware) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιούλιος 15, 2007 #382 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 www.fsdome.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 18, 2007 Author #383 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2007 http://www.nextlevelsimulations.de/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 19, 2007 #384 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2007 ρε παιδια προτεινετε κανα σοβαρο joystick για το fsx γιατι εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω..μεχρι 100ευρω δινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 19, 2007 #385 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2007 Αν δεν κανω λαθος ο DEF εχει αυτο Και απο αυτα που ακουσα ηταν αρκετα ευχαριστημενος Ειναι και στα λεφτα που δινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 19, 2007 #386 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2007 ωραιος! για κει πηγαινα απλα ηθελα μια γνωμη παραπανω thanx dude!δοκιμασα ενα logitech force 3d pro των 50 ευρω και ξενερωσα απαραδεκτο feeling... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 19, 2007 Author #387 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Αν δεν κανω λαθος ο DEF εχει αυτο Και απο αυτα που ακουσα ηταν αρκετα ευχαριστημενος Ειναι και στα λεφτα που δινεις τα ειπε ολα ο Θωμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 19, 2007 #388 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2007 ρε συ Λευτερη αξιζει να παω για το X52 PRO εχει διαφορες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 19, 2007 Author #389 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από gbak ρε συ Λευτερη αξιζει να παω για το X52 PRO εχει διαφορες? στην θεση σου θα επαιρνα το απλο δεν εχει κατι καινουριο να παρουσιαση το PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Ιούλιος 19, 2007 #390 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 17:40] στην θεση σου θα επαιρνα το απλο δεν εχει κατι καινουριο να παρουσιαση το PRO Η σημαντικότερες διαφορές του PRO σχέση με το απλό είναι ότι η MFD στο throttle βγάζει στοιχεία από το sim όπως συχνότητες επικοινωνιών καθώς και ότι η βάση του ελατηρίου του stick είναι μεταλλική σε σχέση με την πλαστική του "απλού". Γενικώς το PRO δείχνει πιο στιβαρό. Για μένα βέβαια δεν δικαιολογεί τα 100ε παραπάνω. Έχω το "απλό" Χ-52 και τα Saitek Rudder Pedals και έχω μείνει κατευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 19, 2007 Author #391 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από manik Η σημαντικότερες διαφορές του PRO σχέση με το απλό είναι ότι η MFD στο throttle βγάζει στοιχεία από το sim όπως συχνότητες επικοινωνιών καθώς και ότι η βάση του ελατηρίου του stick είναι μεταλλική σε σχέση με την πλαστική του "απλού". Γενικώς το PRO δείχνει πιο στιβαρό. Για μένα βέβαια δεν δικαιολογεί τα 100ε παραπάνω. Έχω το "απλό" Χ-52 και τα Saitek Rudder Pedals και έχω μείνει κατευχαριστημένος. για μενα φιλε μου δεν ειναι σοβαρες διαφορες αυτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 19, 2007 #392 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2007 και για μενα δεν ειναι σοβαρες διαφορες αυτες...οποτε παμε για το απλο...thanx guys!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 19, 2007 Author #393 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από gbak και για μενα δεν ειναι σοβαρες διαφορες αυτες...οποτε παμε για το απλο...thanx guys!! οτι θελεις, εδω ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 31, 2007 Author #394 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2007 http://www.justflight.com/developProduct.asp?pid=207# Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Ιούλιος 31, 2007 #395 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2007 εγώ παντως το traffic 2006 που έχω στον fs2004 δεν με συγκινει............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 3, 2007 #396 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 τελικα το καταφερα και το παιξα οπως πρεπει αυτο το παιχνιδι ολα σε ultra settings..εδω ειμαι σε προσεγγιση στο Μακεδονια με ενα Α320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Αύγουστος 3, 2007 #397 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 shift+z twice shows the framerate με τί ανάλυση είσαι εκεί? με το σύστημα της υπογραφής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 3, 2007 #398 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 καλα ναι...απλα το fraps τρεχει μονιμα στο pc μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Αύγουστος 3, 2007 #399 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Αρχική απάντηση από gbak τελικα το καταφερα και το παιξα οπως πρεπει αυτο το παιχνιδι ολα σε ultra settings..εδω ειμαι σε προσεγγιση στο Μακεδονια με ενα Α320 αυτα ειναι τα γραφικα σε ηψηλη ποιοτητα? εσχος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 3, 2007 Author #400 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 παιδια οσοι ασχοληστε με το flight-x απαντηστε στο poll η γνωμη σας μετραειhttp://www.simpilotnet.com/index.php?option=com_pollxt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts