Jump to content

FSX Thread.

def

Recommended Posts

καλημερα σε ολουs! ειμαι ο Γιαννησ απο αθηνα και ειμαι καινουργιοs στο fsx και μπορω να πω οτι σηγουρα ειναι το πιο καλο και δυσκολο game του ειδοs του.εχω διαβασει οτι εχετε γραψει για το θεμα αυτο και με εχετε βοηθηση πολυ..αλλα θελει πολυ δουλεια αλλα και να σου αρεσει αυτο το ειδοs.καλεs προσγειοσεισ.

΄-)

Αρχική απάντηση από cosmo

καλημερα σε ολουs! ειμαι ο Γιαννησ απο αθηνα και ειμαι καινουργιοs στο fsx και μπορω να πω οτι σηγουρα ειναι το πιο καλο και δυσκολο game του ειδοs του.εχω διαβασει οτι εχετε γραψει για το θεμα αυτο και με εχετε βοηθηση πολυ..αλλα θελει πολυ δουλεια αλλα και να σου αρεσει αυτο το ειδοs.καλεs προσγειοσεισ.

΄-)

Καλως ήρθες :)

Αρχική απάντηση από def

http://forum.justflight.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28098

TY def !:clap:

Αρχική απάντηση από gbak

καλη φαση...εγω ειμαι μεσα λευτερ

η βοηθεια σου θα μου ειναι πολυτιμη:T:

χαιρομαι που σας αρεσε η ιδιεα,οσο πιο πολυ ειμαστε τοσο καλυτερα,θα χωριστουμε σε ομαδες,και θα δουμε ποιες μερες σας βολευει και ποιες ωρες,θα σας κραταω ενημερους

Λευτερης

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 02:16]

ετοιμαζω κατι καλο,θα κανουμε μαθηματα on-line το χειμωνα,οταν θα ειμαι ετοιμος θα βγαλω ανακοινωση και θα παραδιδω μαθηματα στην αρχη σε cessna,φυσικα θα αρχισουμε

με θεωρια τα βασικα,και μετα στον αερα,πιστευω για τους λατρεις των flightsim και οχι μονο να ειναι ενας ευχαριστος χειμωνας:)

Μπράβο ρε Λευτέρη, ωραία ιδέα... Και πόσο θα πάει το μαλλί? γιατί αυτόν τον καιρό δεν ξέρω που να τα πρωτοδώσω.... :hehe:

Αρχική απάντηση από perp

Μπράβο ρε Λευτέρη, ωραία ιδέα... Και πόσο θα πάει το μαλλί? γιατί αυτόν τον καιρό δεν ξέρω που να τα πρωτοδώσω.... :hehe:

και συ θα βοηθησεις ρααααααααααααααααααααα:D

υπάρχει πουθενά το acceleration pack γιατί κάθε μέρα το ψάχνω αλλά τίποτα :(

ΠΜ αν το έχετε βρεί σε κανένα "μαγαζί" please :)

και πιό είναι το καλύτερο Αddon για τον ασύρματο?

πήγα New york Kennedy και με έβγαλε κάθετα στον διάδρομο η μλκία!

Αρχική απάντηση από Strategos

επειδη θελω να κανω φορματ ξερει κανεις ποιος ειναι ο φακελος με τα save?

ρε παιδια κανεις δεν εχει βγαλει το game απο τοτε που το βαλατε? επειδη θα εχω crysis,cod4 και λεω να το βγαλω απο τον δισκο πειτε μου που ειναι τα save να τα παρω...

Αρχική απάντηση από Strategos

εκει εχει τα save που εχω κανει απο αποστολες που εχω αφησει στην μεση, εγω ξαχνω να εχω τα save απο τα μεταλια που έχω, και τα τικ απο τις πιστες που έχω περασει.

μεσα στα documents and settings - application data (hidden) - microsoft - fsx μονο αυτα μπορεις να σωσεις... αλλιως θες fsx manager ! ! ! !