.38-.45 Σεπτέμβριος 12, 2007 #501 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 add-on δεν ειναι οτιδηποτε εξτρα; ποιος διαχωρισμος δεν κανει το UT add-on? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2007 #502 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 add-on δεν ειναι οτιδηποτε εξτρα; ποιος διαχωρισμος δεν κανει το UT add-on? μαλλον δεν τα αγραψα κατανοητα. το UT σου δεινει το traffic ομως τη διαχειριση των ουρανων την κανει το FS. για αυτο λεω οτι απο μονα τους δεν μπορουν να αλλαξουν το παιχνιδι μονο να το βελτιωσουν. το UT ειναι add on δεν διαφωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Σεπτέμβριος 12, 2007 #503 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από def [10-09-2007 21:59] ειναι τοσο ακριβες οσο λενε στις κινησεις?ενας καπετανιος μου ειπε οτι η κινησεις ειναι πολυ απαλες και μικρες Εχει απίστευτη αίσθηση απλά οπως είπε και ο G δεν εχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων (ευτυχώς)... ακα δεν μπορεις να κάνεις τις m@L@cies που μπορεις να κάνεις άνετα στο FSX.... gbak τι συγκρίνεις τώρα? το joystick του 320 με αυτά της logitech?? Το joystick του Α320 ειναι σχεδόν ίδιο με αυτό που έχει ο ΑΠΜΑ στα Μ48Α3Α5 είτε στο MOLF είτε στο απλό... o κομπιούτερας κάνει την διαφορά.... Ασε που η αίσθηση εκεί του firing πάντωντας το red button ειναι άλλη φάση... Αρχική απάντηση από sstav [10-09-2007 22:16] Mε το παρακάτω δεν θα έχω πρόβλημα έτσι δεν είναι; Το έχει κανείς δοκιμάσει; http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=1047&product=403768 Σπύρο χτύπα καλύτερα το Logitech Force 3D PRO, που εχει και force feedback... To πηρα εγώ αυτό που λές αλλα το επέστρεψα πίσω... Δεν το φέρνει το ΠΛΑΙΣΙΟ, χτυπα το στο skroutz.gr ομως... Νομιζω με 50 μπορει να έρχεται και στην πόρτα σου.... Μην πάρεις το Wireless.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2007 Author #504 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka πχ οταν παει να προσγειωθει ενα σκαφος και ερχονται αλλα 3 απο πισω , το πρωτο θα κανει προσγειωση και τα αλλα 2 θα κανουν go around και εγω που μπω σφηνα προσγειωνομαι οπως ναναι οτι ωρα θελω . θα επρεπε να ειχε σημεια που υπαρχουν σε ολα τα αεροδρομια που κανουν κυκλους και παιρνουν ενα ενα σειρα για προσγειωση. επισης στο FMC δε μπορω να βαλω patterns . παμε ολοι γιουρια στα παλιουρια στα αεροδρομια. το ATC θελει πολυ δουλεια. επισης θελουν οι υπηρεσιες εδαφους. βεβαια εγω το παιχνιδι το βλεπω ισως απο μια διαφορετικη σκοπια απο οτι εσεις , imho παντα εχεις δικιο Γιωργο,και στο taxi καμια φορα σε λεει να σταματησεις για να περασει αλλο αεροπλανο, και καμια φορα περνανε ολοι μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Σεπτέμβριος 12, 2007 #505 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 μαγκες προσεχετε εκει στους διαδρομους..μην σας δουμε στο airdisaster.com... @perp μπορεις να κανεις και στο 320 οτι θες...απλα πρεπει να πεσει το αεροσκαφος σε Direct Law υπο νορμαλ συνθηκες ομως εκεινο καθοριζει τα επιτρεπτα ορια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2007 #506 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 κανα 2-3 φορες μου εχει πει ενω κανω TAXI να κανω go around... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Σεπτέμβριος 12, 2007 #507 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 χαχαχα μαλλον σε πιωμενο controller επεσες...αν ειναι ετσι οντως το atc θελει δουλεια...εμενα δεν μου τυχει...αλλα δεν πεταω και πολυ αντε καμια σαλονικα ερχομαι με μπουνια καιρο καρφωτος ILS ...και κανα καζαντζακης...κατεβαινω που χει ωραιες κρητικιες... προφανως το μπερδεμα θα γινεται σε international airports με full traffic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Σεπτέμβριος 12, 2007 #508 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 11:44] @perp μπορεις να κανεις και στο 320 οτι θες...απλα πρεπει να πεσει το αεροσκαφος σε Direct Law υπο νορμαλ συνθηκες ομως εκεινο καθοριζει τα επιτρεπτα ορια... To ιδιο λέμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Σεπτέμβριος 12, 2007 #509 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από perp To ιδιο λέμε.... δεν νομιζω...για ριξε μια ματια παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2007 Author #510 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 εγω μολις τωρα προσγειωθηκα μυκονο στον 34 παω για taxi gate,και λεω να ριξω κανενα μπανακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
georarg1416003243 Σεπτέμβριος 12, 2007 #511 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από perp Εχει απίστευτη αίσθηση απλά οπως είπε και ο G δεν εχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων (ευτυχώς)... ακα δεν μπορεις να κάνεις τις m@L@cies που μπορεις να κάνεις άνετα στο FSX.... gbak τι συγκρίνεις τώρα? το joystick του 320 με αυτά της logitech?? Το joystick του Α320 ειναι σχεδόν ίδιο με αυτό που έχει ο ΑΠΜΑ στα Μ48Α3Α5 είτε στο MOLF είτε στο απλό... o κομπιούτερας κάνει την διαφορά.... Ασε που η αίσθηση εκεί του firing πάντωντας το red button ειναι άλλη φάση... Σπύρο χτύπα καλύτερα το Logitech Force 3D PRO, που εχει και force feedback... To πηρα εγώ αυτό που λές αλλα το επέστρεψα πίσω... Δεν το φέρνει το ΠΛΑΙΣΙΟ, χτυπα το στο skroutz.gr ομως... Νομιζω με 50 μπορει να έρχεται και στην πόρτα σου.... Μην πάρεις το Wireless.... εγω εχω το αθανατο microsoft force feedback 2 !!! αθανατο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georarg1416003243 Σεπτέμβριος 12, 2007 #512 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka πχ οταν παει να προσγειωθει ενα σκαφος και ερχονται αλλα 3 απο πισω , το πρωτο θα κανει προσγειωση και τα αλλα 2 θα κανουν go around και εγω που μπω σφηνα προσγειωνομαι οπως ναναι οτι ωρα θελω . θα επρεπε να ειχε σημεια που υπαρχουν σε ολα τα αεροδρομια που κανουν κυκλους και παιρνουν ενα ενα σειρα για προσγειωση. επισης στο FMC δε μπορω να βαλω patterns . παμε ολοι γιουρια στα παλιουρια στα αεροδρομια. το ATC θελει πολυ δουλεια. επισης θελουν οι υπηρεσιες εδαφους. βεβαια εγω το παιχνιδι το βλεπω ισως απο μια διαφορετικη σκοπια απο οτι εσεις , imho παντα εγω με το Ultimate traffic στο fs 2004 ειχα ευχαριστιθει πολυ την διαφορα που ειδα πριν και μετα το ultimate!!! υπαρχει κατι αναλογο για το fs x ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2007 Author #513 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 traffic-xετοιμοπαραδοτο απο Αθηναhttp://11aviation.com/osCommerce/product_info.php?cPath=81&products_id=1440&osCsid=9a5c7f3d34223c67c9154afde84caac8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georarg1416003243 Σεπτέμβριος 12, 2007 #514 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από def traffic-xετοιμοπαραδοτο απο Αθηναhttp://11aviation.com/osCommerce/product_info.php?cPath=81&products_id=1440&osCsid=9a5c7f3d34223c67c9154afde84caac8 το εχεις τοποθετησει???το εχεις δουλεψει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Σεπτέμβριος 12, 2007 #515 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 12:35] δεν νομιζω...για ριξε μια ματια παλι... το ίδιο λέμε φίλε... μαλλον σε μπέρδεψε ο τρόπο γραφής μου.... ειπα "δεν μπορεις να κάνεις τις m@L@cies που μπορεις να κάνεις άνετα στο FSX.... "... τουτέστιν... οχι πως δεν μπορείς να τις κάνεις ή δεν γινονται... απλά στο FSX παίζεις ενώ in real life εχεις αεροπλανο εκατομμυριών στα χέρια σου και 161+6 ψυχές onboard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2007 Author #516 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από georarg το εχεις τοποθετησει???το εχεις δουλεψει??? το εχω περασει εδω και πολυ καιρο και ειμαι ευχαρηστημενος,λιγο βαρυ βεβαια αλλα ειναι γνωστο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Σεπτέμβριος 12, 2007 #517 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Το track-ir το χρησιμοποιείτε...?Ειδικά στο FSX είναι όλα τα λεφτά (πρώτα αυτό και μετά στο armed assault)...χρησιμοποιώ το vector που έρχεται με το Pro 4, αλλά σαν μαουακας είχα πάρει και το active led και το έχω και σκονίζεται... το vector είναι κλάσεις ανώτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 12, 2007 #518 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 ειμαι μεταξυ αυτου και 3ων projector. το κακο ειναι οτι καλοβλεπω τη 2η περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2007 Author #519 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 ειμαι μεταξυ αυτου και 3ων projector. το κακο ειναι οτι καλοβλεπω τη 2η περιπτωση. να σου πω και γω δεν ειμαι ευχαριστημενος με το track-ir εχω 3 οθονες και με καλυπτει απολυτα,αλλα σε ακροβατικα αεροπλανα λεει και ιδιως οταν κανεις καποιες φιγουρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Σεπτέμβριος 12, 2007 #520 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2007 εμενα παντως ρε παιδια αυτη η εκδοση που παιζω με το 320 μου τρωει κολληματα και με πεταει εξω....αυτο γινεται εντωμεταξυ μονο αν σεταρω κανονικα τα IRS και περασω το position στο MCDU... και το ILS μεσα στο NAV του MCDU...αν το παω χυμα τελειως δεν παρουσιαζει τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts