def Ιούνιος 10, 2007 Author #361 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2007 http://forum.justflight.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25516 αντε μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 20, 2007 #362 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2007 λοιπον και με 4 γιγα το παιχνιδι σερνεται . ο ηχος παλι χαλια με το SP1 απορω πως ζηταει λεφτα για αυτο το πραμα η Μ$. τραγικα ελεεινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Ιούνιος 21, 2007 #363 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2007 κάτσε ρε συ εγώ δλδ με τα χαρακτηριστικά υπολογιστή που έχω στην υπογραφή μου βάζω unlimited frame rate και όλα σχεδόν full και παίζει με 30 fps +. Δοκιμασε να βάλεις unlimitide frame rate και θα σου ανεβεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 21, 2007 Author #364 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka λοιπον και με 4 γιγα το παιχνιδι σερνεται . ο ηχος παλι χαλια με το SP1 απορω πως ζηταει λεφτα για αυτο το πραμα η Μ$. τραγικα ελεεινο. Γιωργο επειδη αυτες τις μερες το εψαχνα και γω πολυ αυτο το θεμα με την μνημη,απο καποιες συζητησεις με ενα φιλο που ασχοληται παρα πολυ και αυτος το προβλημα εστιαζεται στο DX10,δλδ οταν θα βγει το DX10 και με 2 gb ΜΝΗΜΗ,το παιχνιδι ολα στο φουλ θα παιζει σφαιρα,τοSIM-X ειναι γραμμενο με κοδικα μονο σε vista+dx10 γιαυτο σερνεται,ολα αυτα τα εμαθε απο εναν προγραμματιστη απο την Αμερικη το παληκαρι και μου τα ειπε, που ασχοληται με τα παιχνιδια,οποτε υπομονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 21, 2007 #365 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από def Γιωργο επειδη αυτες τις μερες το εψαχνα και γω πολυ αυτο το θεμα με την μνημη,απο καποιες συζητησεις με ενα φιλο που ασχοληται παρα πολυ και αυτος το προβλημα εστιαζεται στο DX10,δλδ οταν θα βγει το DX10 και με 2 gb ΜΝΗΜΗ,το παιχνιδι ολα στο φουλ θα παιζει σφαιρα,τοSIM-X ειναι γραμμενο με κοδικα μονο σε vista+dx10 γιαυτο σερνεται,ολα αυτα τα εμαθε απο εναν προγραμματιστη απο την Αμερικη το παληκαρι και μου τα ειπε, που ασχοληται με τα παιχνιδια,οποτε υπομονη βαρεθηκα να ακουω δικαιολογιες για βιστα και DX10 και πρασινα αλογα (barcelona) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 24, 2007 Author #366 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka βαρεθηκα να ακουω δικαιολογιες για βιστα και DX10 και πρασινα αλογα (barcelona) μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 24, 2007 Author #367 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 φοτο1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 24, 2007 Author #368 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 cargo Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Ιούνιος 24, 2007 #369 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον fsx. Έχει πάρει κανείς PPL από το Learning Centre? Το έχω παίξει 500 φορές και στο τέλος θα σπάσω το joystick δέν γίνεται!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 25, 2007 Author #370 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 εμενα σημερα μου ηρθε το flightsim-commander και δεν παιζει σε vista η εκδοση που μου ηρθε,οποτε ξαναγυρναω σε xp:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 25, 2007 Author #371 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 παιδια το flightsim commander ειναι καταπληκτικο,το συνιστω για παιδια που ειναι λιγο προχωρημενα και ξερουν να κανουν ενα σχεδιο πτησης,περιεχει τα παντα,ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
msi Ιούνιος 25, 2007 #372 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 hi..., από ότι βλέπω υπάρχουν αρκετά άτομα εδώ που ασχολούνται με το fls-x πριν καμία Βδομάδα το ξεκίνησα και εγώ , ως τώρα έχω καταφέρει προσγείωσή με το 737 με σχετικά καλό καιρώ αλλά επειδή με ενδιαφέρει θα ήθελα να μάθω τι κάνουν τα τόοοοσα κουμπιά που έχει υπάρχει κάποιο βιβλίο να κατεβάζω η κάνα site που να εξηγούν ? και αν υπάρχει το Concorde για το fls-x είναι το αγαπημένο μου αεροπλάνοsorry για τα greeklish Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιούνιος 26, 2007 #373 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από msi [Σήμερα, στις 00:05] hi..., από ότι βλέπω υπάρχουν αρκετά άτομα εδώ που ασχολούνται με το fls-x πριν καμία Βδομάδα το ξεκίνησα και εγώ , ως τώρα έχω καταφέρει προσγείωσή με το 737 με σχετικά καλό καιρώ αλλά επειδή με ενδιαφέρει θα ήθελα να μάθω τι κάνουν τα τόοοοσα κουμπιά που έχει υπάρχει κάποιο βιβλίο να κατεβάζω η κάνα site που να εξηγούν ? και αν υπάρχει το Concorde για το fls-x είναι το αγαπημένο μου αεροπλάνοsorry για τα greeklish Οτι χρειαστείς το λεει στην αρχη της αποστολης στο tutorial.Θελει και λιγο μνημη απο μερους σου.Παιδια με το μηχανιμα υπογραφης παιζει με σχεδον ολα στο full πολυ καλα τωρα τι να σας πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msi Ιούνιος 26, 2007 #374 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 στο tutοrial λέει μόνο τα βασικά για να βγάλεις την αποστολή εγώ θέλω να μάθω και τα υπόλοιπά που έχει τι κάνουν πχ. στο 747 στην πάνω κονσόλα έχει πολλά κουμπιά τι κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 4, 2007 Author #375 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 http://www.fs2crew.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 8, 2007 Author #376 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 flightsim-x factor,δειτε το και ξεχαστε μεχρι τωρα τι ειδατεhttp://www.simtube.com/view_video.php?viewkey=3f91bf3c48159f7c24f7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 14, 2007 Author #377 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 http://forum.justflight.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26434αντε καιρος ηταν,να δουμε και τιποτε καλο σε πολεμικο αεροσκαφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 14, 2007 #378 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 ουαυου πωρώθηκα!!!Επιτελους πολεμικό αεροσκάφος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 14, 2007 Author #379 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 http://blogs.msdn.com/ptaylor/archive/2007/07/13/friday-the-13th-is-here-and-so-is-the-2nd-fsx-dx10-progress-report.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούλιος 15, 2007 #380 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 ολεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts