def Φεβρουάριος 10, 2007 Author #241 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 φοτο6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 10, 2007 Author #242 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 φοτο7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 10, 2007 Author #243 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 φοτο8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 10, 2007 Author #244 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 φοτο9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 10, 2007 Author #245 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 φοτο10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis Φεβρουάριος 10, 2007 #246 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Πω καλα!!Ειναι τρομέρο αλλά αν είναι να θέλει της Παναγιάς τα μάτια πως θα το απολαύσουμε και εμείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 10, 2007 Author #247 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από manolis Πω καλα!!Ειναι τρομέρο αλλά αν είναι να θέλει της Παναγιάς τα μάτια πως θα το απολαύσουμε και εμείς ? για win xp,μπορω να σου πω οτι θελει οντος μεγαλες απαιτησεις σε cpu και κυριος σε μνημητουλαχιστον 3 gb,για να το παιξεις καπος καλα,τωρα σε vista δεν μπορω να σου απαντησω περιμενω να τα περασω οταν μουρθουνε και θα σας πω,εχω διαβασει οτι επειδη το flightsim-x γραφτηκε σε κοδικους vista θα αποδιδει πολυ καλυτερα και σε ρεαλιστικοτητα αλλα και θα ειναι πιο ελαφρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis Φεβρουάριος 10, 2007 #248 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Με win xp pro 1gb ram και ΑΤΙ χ600 να το δοκιμάσω ή θα χάσω τον χρόνο μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 10, 2007 #249 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Θα χασεις τον χρονο σου και λιγη απο την ψυχικη σου ηρεμια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis Φεβρουάριος 10, 2007 #250 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Χαχα για τον χρόνο μου εντάξει αλλα για την ηρεμια μου χλωμό γιατι εχω πάψει να χαλιέμαι για τέτοια... Δεν πειράζει. Ευχαριστώ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 10, 2007 Author #251 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 Θα χασεις τον χρονο σου και λιγη απο την ψυχικη σου ηρεμια . σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 10, 2007 Author #252 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 i have try it ! i have vista ultimate ,with core 2 duo 2gb memory ati x1950 pro ,i installed fsx and after 5 min its crashed up .the fps were about 20-25, i have called microsoft thy blame the hardwear mfg (intel,ati,realtk,)except themself ! i removed vista outback to xp sp2 pro .now everything runs good . do not buy vista now !i got it free becouse i have new pc. if u do buy the oem less $$$$, but no tech help from microsoft . u can also use the oem as an upgrade to vista from xp, or do a clean install its a full v.αυτο το διαβασα πριν 5 λεπτα και απογοητευτικα οποτε βλακεις λεγανε στα περιοδικα που διαβασα,το παλικαρι που τα γραφει ειναι απο Αμερικη,με πολλες χιαλαδες ωρες πτησης σε simulator Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis Φεβρουάριος 10, 2007 #253 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 21:43] i removed vista out back to xp sp2 pro .now everything runs good . do not buy vista now ! Αυτό πιστεύω τα λέει όλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis21 Φεβρουάριος 14, 2007 #254 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 γειά σας. Υπάρχει κάποιο model απο Olympic ή Aegean για να το βάλω στο FSX? Και κάτι ακόμα: απο τα ετοιμα add ons που πωλούντε π.χ Delta missions, Airbus AXXX ποια ειναι καλύτερα και συνιστάτε της Abacus, της Perfect flight ...? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 14, 2007 Author #255 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Stathis21 γειά σας. Υπάρχει κάποιο model απο Olympic ή Aegean για να το βάλω στο FSX? Ευχαριστώ. τι εννοεις add(συμπληρωματικο)?αν ναι υπαρχει το traffic-x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis21 Φεβρουάριος 14, 2007 #256 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Def, ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν εννοώ add-on τύπου Traffic (το έβαλα τις προάλλες). Εννοώ αεροπλάνα για πτήση. Εχω ηδη βάλει ενα Alitalia και ενα Airone αλλα Ελληνικά δεν εχω βρεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 14, 2007 Author #257 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Stathis21 Def, ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν εννοώ add-on τύπου Traffic (το έβαλα τις προάλλες). Εννοώ αεροπλάνα για πτήση. Εχω ηδη βάλει ενα Alitalia και ενα Airone αλλα Ελληνικά δεν εχω βρεί. σου παραθετο μερικα site για ναδεις τι κυκλοφορειwww.aerosoft.comwww.flightsim.comwww.justflight.comwww.flightsimshop.se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 14, 2007 #258 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Στο σύστημα της υπογραφής μου θα τρέχει αξιοπρεπώς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 14, 2007 Author #259 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Στο σύστημα της υπογραφής μου θα τρέχει αξιοπρεπώς? δυστηχος οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 14, 2007 Author #260 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 FOTO1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts