def Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 να σας παρουσιασω και γω το επαγγελματικο στικ για τους φανατικους των simflight το παρον στικ το χρησοιμοποιουν στα simulator των f-16 οι αμερικανοι πιλοτοι,αγορασμεμο απο Αμερικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 21, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 φοτο2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 φοτο3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 21, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 μπορεις να αποθηκευσεις 100 εντολες μεσο ενος προγραμματος δισκετας που δινεται μαζι με το στικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Βρε συ def...ρίξε λίγο ζουμί στο ριβιού..λίγο ζωμό,,,λίγο knorrΈτσι στεγνα 3 φωτό και αγορασμένο από America. Οκ...και το τραπεζομαντηλάκι στο background καλό ειναι.Πες μας λίγο το feeling του στικ...δείξε κάνα simulator...πες για το φασμα κινήσεων που παίρνει...ρίξε κάνα screenshot από το προγραμματάκι του...έστω ένα μήκος του καλωδίου....usb ή σειριακό....και πάει λέγοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Μάρτιος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Το έχει ο ξάδελφος μου και με έχει πρήξει (χαχαχαχα) γιατί δεν του δουλέυουν όλα τα πλήκτρα στα XP. Έχεις κανένα καινούργιο Driver γιατι όλο μου κλέγεται....Πάντως όντως είναι παραγματικά ότι καλύτερο έχω δεις για flight Sim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 21, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Πολλαααα τα λεφτα που ζηταει παντως~300 ευρο στην Ελλαδα.Σιγουρα παντως ξεφευγει απο τα συνηθη περιφερειακα για Η/Υ.Σιγουρα οτι καλυτερο σε HOTAS:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 21, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Αντε και μ'ένα f-16 τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 21, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μαγαζί (σε εκείνη την κάθετη της στουρνάρα απέναντι από το computer club νομίζω) που είχε μια τεράστια *για την εποχή* οθόνη σε ένα εικονικό κοκπιτ και τα thrustmaster τριγύρω. Νομίζω ήταν μέσα με τέλη 90' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Μάρτιος 21, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Το χειριστήριο είναι κανονικό αντίγραφο με αυτού που βρίσκεται στο F-16. Θέλει όμως και καλό thrust controller για να καταλάβεις τι σημαίνει εξομείωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 21, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μαγαζί (σε εκείνη την κάθετη της στουρνάρα απέναντι από το computer club νομίζω) που είχε μια τεράστια *για την εποχή* οθόνη σε ένα εικονικό κοκπιτ και τα thrustmaster τριγύρω. Νομίζω ήταν μέσα με τέλη 90' QFT. Μούρη κολλημένη στο τζάμι για κανά μισάωρο και η μάνα να φωνάζει να τσακιστώ να φύγουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.