HellhammeR Μάρτιος 21, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Ελπίζω να μείνεις ευχαριστημένος με το TAGAN και τον 4400, διότι και εγώ αυτά έχω και έχω μείνει ευχαριστημένος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Μάρτιος 21, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Το TAGAN αυτό το έχω και σε άλλο pc κι είμαι κι εγώ ευχαριστημένος... Όσο για τον 4400 θα δείξει... Θα είναι αυτό το πρώτο AMD μου μετά από 1 δεκαετία και βάλε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Μάρτιος 22, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από YiannisM [Χθες, στις 15:02] Μπράβο παιδιά! (κι άλλο χαμόγελο) Δεν έχω διάθεση να κλοκάρω (προς το παρόν τουλάχιστον). Αυτό που μ ενδιαφέρει επρισσότερο είναι ένα σταθετό, γρήγορο, κι ευέλικτο μηχανάκι. Εμενα παντως αυτη η περιγραφη με οδηγουσε,μαλλον,σε Intel κατασταση.....:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Μάρτιος 22, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Έχω ένα Intel D830 που χρησιμοποιώ ως προσωπικό development pc (κυρίως προγραμματισμό) αλλά και για προσωπική χρήση. Το AMD αυτό θα παίζει ως 2ο pc μου, είτε παίζοντας ως "πιανίστας" με το ένα χέρι σε κάθε pc , είτε ώς αναπληρωματικό την ώρα που το άλλο θα βασανίζεται σε κάνα χειρουργείο (όπως μου έτυχε πρόσφατα)!! Στην ουσία θα έχουν τις ίδιες εφαρμογές και τα δυο επάνω, visual studio κλπ., και multiboot σε Windows + Linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Μάρτιος 22, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Αν εχεις και τις δυο πλατφορμες τοτε εισαι ο πιο ωραιος.... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Μάρτιος 22, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Όταν αποφάσισα τη Δευτέρα πρωί ότι θέλω 2ο pc για μένα, στην αρχή σκευτόμουν να παραγγείλω ένα ίδιο με λίγο δυνατότερο cpu - D840 π.χ.. Μετά όμως σκέφτηκα, γιατί να μη δοκιμάσω με AMD?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Μάρτιος 23, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από RootX [21-03-2006 14:40] Αν έχεις την διάθεση να κλοκάρεις, θα πρότεινα μικρότερο επεξεργαστή και γρηγορότερη vga Πολύ σωστά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Μάρτιος 28, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Παντως αν βρεις Opteron 939 χτυπα τον με κλειστα τα ματια... αλλη φαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Μάρτιος 28, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Πήρα τον 4400 τελικά... Αλλά επεσε πολύ δουλειά και τον έχω πετάξει σε μια γωνία προς το παρόν... Δεν πρόλαβα να το συναρμολογήσω ακόμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 29, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από YiannisM [Σήμερα, στις 02:17] Πήρα τον 4400 τελικά... Αλλά επεσε πολύ δουλειά και τον έχω πετάξει σε μια γωνία προς το παρόν... Δεν πρόλαβα να το συναρμολογήσω ακόμη... Δεν τους "πεταμε" σε μία γωνία τέτοιους επεξεργαστές.. :p Πάντως καλή επιλογή και εγώ 4400+ έχω κλοκαρισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Μάρτιος 29, 2006 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από YiannisM [Σήμερα, στις 02:17] Πήρα τον 4400 τελικά... Αλλά επεσε πολύ δουλειά και τον έχω πετάξει σε μια γωνία προς το παρόν... Δεν πρόλαβα να το συναρμολογήσω ακόμη... Μια χαρα επιλογη εκανες.... Με το καλο να τα συναρμολογησεις και να.....του ριξεις στα αυτια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.