Jump to content

Πρόταση για σύστημα AMD

YiannisM

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YiannisM [Χθες, στις 15:02]

Μπράβο παιδιά! :D (κι άλλο χαμόγελο)

Δεν έχω διάθεση να κλοκάρω (προς το παρόν τουλάχιστον). Αυτό που μ ενδιαφέρει επρισσότερο είναι ένα σταθετό, γρήγορο, κι ευέλικτο μηχανάκι.

Εμενα παντως αυτη η περιγραφη με οδηγουσε,μαλλον,σε Intel κατασταση.....:whistling

Έχω ένα Intel D830 που χρησιμοποιώ ως προσωπικό development pc (κυρίως προγραμματισμό) αλλά και για προσωπική χρήση.

Το AMD αυτό θα παίζει ως 2ο pc μου, είτε παίζοντας ως "πιανίστας" με το ένα χέρι σε κάθε pc :p, είτε ώς αναπληρωματικό την ώρα που το άλλο θα βασανίζεται σε κάνα χειρουργείο (όπως μου έτυχε πρόσφατα)!!

Στην ουσία θα έχουν τις ίδιες εφαρμογές και τα δυο επάνω, visual studio κλπ., και multiboot σε Windows + Linux.

Όταν αποφάσισα τη Δευτέρα πρωί ότι θέλω 2ο pc για μένα, στην αρχή σκευτόμουν να παραγγείλω ένα ίδιο με λίγο δυνατότερο cpu - D840 π.χ..

Μετά όμως σκέφτηκα, γιατί να μη δοκιμάσω με AMD?? :D

Αρχική απάντηση από YiannisM [Σήμερα, στις 02:17]

Πήρα τον 4400 τελικά...

Αλλά επεσε πολύ δουλειά και τον έχω πετάξει σε μια γωνία προς το παρόν... Δεν πρόλαβα να το συναρμολογήσω ακόμη... :getlost:

Δεν τους "πεταμε" σε μία γωνία τέτοιους επεξεργαστές..:p :p

Πάντως καλή επιλογή και εγώ 4400+ έχω κλοκαρισμένο.:T:

Αρχική απάντηση από YiannisM [Σήμερα, στις 02:17]

Πήρα τον 4400 τελικά...

Αλλά επεσε πολύ δουλειά και τον έχω πετάξει σε μια γωνία προς το παρόν... Δεν πρόλαβα να το συναρμολογήσω ακόμη... :getlost:

Μια χαρα επιλογη εκανες....

Με το καλο να τα συναρμολογησεις και να.....του ριξεις στα αυτια.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.