Jump to content

Θερμοκρασία WD250GB SATA2

HuskerDu

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στο καινούργιο PC που έστησα έχω 2 WD250GB SATA2, η θερμοκρασία και των 2 οταν ανοίγω το pc είναι ~42-48C. Είναι φυσιολογικό αυτό? :blink:

Το κουτί ειναι το Candalf της Thermaltake και είναι 'ψυγείο', ο AMD64x2 - 3800+ έχει περίπου 30-32C! Επισης, οι δισκοί οταν τους πιάνω με το χέρι ειναι σχεδόν κρυοι, πρόκειτε για bug των sensors των σκληρών...?

Εχω τον ιδιο σκληρο και θερμοκρασιες 23 με 25 με τον 12αρη ανεμιστηρα που εχει το CM stacker για ψυξη σκληρων δισκων

Τότε θα έπεσα σε ελλατωματική σειρά... γαμώτο και εχω φορτώσει σχεδόν ολα τα προγράμματα.

Με ποιο προγραμμα βλεπεις τισ θερμοκρασιες?Δοκιμασε και κανενα αλλο

Αρχική απάντηση από HuskerDu

Επισης, οι δισκοί οταν τους πιάνω με το χέρι ειναι σχεδόν κρυοι, πρόκειτε για bug των sensors των σκληρών...?

Αν είναι έτσι τοτε σίγουρα πρόκειται για bug του software (για bug των sensors λίγο απίθανο διότι ειναι 2, εκτός εαν κάτι παίζει με την παρτίδα). Trust your senses;)

Εχω διαβάσει 200 posts σε διάφορα forums, πολλοι αναφέρουν παρόμοιο πρόβλημα.

Θα τους κρατήσω τους σκληρους και βλεπουμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.