Jump to content

κολλαει το HD video

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Καλησπερα. Ισως το εχετε παρατηρησει και αλλοι.

Κατεβασα αρκετα βιντεο απο microsoft σε φορματ 720 και 1080 και ολα χανουν καρε ή κολλανε.

Εχω 3500+, 6800ultra, 2 giga μνημη, ειναι λογικο αυτο?

Εχω βαλει και τον τελευταιο driver βεβαια

Καμια ιδεα?

Και σε εμένα σε p4 3,06 τα ίδια. Τα video αυτά είναι κατά πάσα πιθανότητα coded με τον νέο codec h264 που είναι τρομερά απαιτητικό σε επεξεργαστική ισχύ. Δοκίμασε να κλείσεις όλα τα προγράμματα που καθυστερούν δίσκο και δοκίμασε πάλι.

Σε ευχαριστω. Το ενα το 720 το παιζει κανονικοτατα. Το αλλο στα 1080 δεν το παιζει καθολου.

Η οθονη μου δεν υποστηριζει 1080, ο windows media player βεβαια αν και κολλουσε συνεχως το ετρεχε.

Μα καλα που ζει η microsoft?

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 21:10]

Σε ευχαριστω. Το ενα το 720 το παιζει κανονικοτατα. Το αλλο στα 1080 δεν το παιζει καθολου.

Η οθονη μου δεν υποστηριζει 1080, ο windows media player βεβαια αν και κολλουσε συνεχως το ετρεχε.

Μα καλα που ζει η microsoft?

Κάτι παίζει με τους codecs σου. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τα 1080 ούτε με τον media player. Εγκατέστησε το K-Lite Mega Codec Pack... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.