aceman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2006 ρε παιδια,εχω το bt-410d usb για τη συνδεση του bt στο pc μου.δε βρισκω driver με τπτ.ειναι της εταιρειας KINGENE αλλα στη σελιδα της λεει πως ο οδηγος ειναι διαθεσιμος μονο με ε-μαιιλ.εστειλα κ μου ηρθε αυτοματα μηνυμα οτι δεν υπαρχει αυτη η e-mail address. μπορει να βοηθησει καποιος; ευχαριστω εκ των πρωτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
aceman Μάρτιος 21, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 20 αναγνωσεις κ τπτ ε; τον ηπιαμε :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 με τον generic bluetooth driver των sp2 δεν σου παίζει? (bluetooth stack ή κάτι τέτοιο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
aceman Μάρτιος 21, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 εχω τα ΧΡ τα προ με SP1 :\ δοκιμασα κ κατεωασα ενα της widcomm που δινεται εδω μεσα αλλα τελικα δεν πιανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aceman Μάρτιος 21, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 ενα thanks κ στον Wizard! που μου εστειλε με ΠΜ πως να κατεβασω το widcomm αλλα ειχα ξεχασει να αναφερω οτι το δοκιμασα ηδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.