chriss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2006 Το περασμένο ΣΚ πήρα την μεγάλη απόφαση να βάλω X.org 6.9 και KDE 3.5.1Με τα πολλά έκανε compile (σε x86_64) , ΑΛΛΑ:α) Μόνο o root μπαίνει στο KDE , οι υπόλοιποι χρήστες κολλάνε και δεν ανοίγει KDEβ) Ο root που φαίνεται να μπαίνει στο νεό KDE βλέπει ένα κενό μενού.Καμμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 1) βάλε debian 2) το kde 3.5 που είχα βάλει στο SuSE 10.0 το έβγαλα τρέχοντας. επίσημα (σχετικά) πακέτα, δηλαδή δεν είχα κάνει εγώ τη βρώμικη δουλειά (compile). τα X παίζουν κανονικά? δηλαδή σε άλλους wm δεν έχεις πρόβλημα? μόνο το kde έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάρτιος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Σιγά μην βάλω Debian ρε φίλε.To enlightment παίζει μια χαρά.Κάποια μ@λ@κ!α γίνεται με το mandrake και τα μενου.Ξεχασα, μετά το installation έκανα reboot και έβαλα και καινούριους nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάρτιος 20, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Τελικά παίζει, 1) σβύνουμε απο το /etc/profile.d όλα τα xdg* 2) uninstall drakconf3) update-menus -n -vet voilaΑυτό που δεν καταλαβαίνω πως έπαιξε μόνο του είναι με τους άλλους χρήστες. Εφτιαξε μόνο του.Τώρα ψάχνω πως γίνεται να ζητάει root password όταν τρέχω π.χ. drakconf Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 KDE 3.5.1 με X 6.8.99.16 (σκέφτομαι να το αναβαθμίσω) στο slackware-current πάει αρκετά καλά και γρήγορα σε σχέση με το 3.4Η mandriva δεν είναι που εξαγοράστηκε και κλείνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από trendy KDE 3.5.1 με X 6.8.99.16 (σκέφτομαι να το αναβαθμίσω) στο slackware-current πάει αρκετά καλά και γρήγορα σε σχέση με το 3.4Η mandriva δεν είναι που εξαγοράστηκε και κλείνει; Το XGL σου έπαιξε? Ναι η mandriva κλείνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάρτιος 22, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Κατέβασα το Kororaa, εντυπωσιακό.Αυτό που περιμένω πως και πως στο Linux είναι ένα καθωσπρέπει 4gl RAD tool και οχι απαραίτητα δωρεάν, να το πληρώσουμε βρε αδερφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Δε δοκίμασα ακόμα xgl, περιμένω να βγει κάτι πιο σταθερό από alpha για το KDE. Αυτό που με παραξένεψε στο 3.5.1 είναι που έβγαλαν από το μενού toys το kteatime. Δεν ξέρω αν το ξηλώσαν εντελώς, εγώ πάντως το είχα στο σύστημα και το έβαλα με το χέρι.:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάρτιος 22, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Τι κάνει to kteatime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Του λες τι είδους τσάι θέλεις να φτιάξεις και σου κάνει αντίστροφη μέτρηση, ώστε να ξέρεις πότε να βγάλεις το φακελάκι από την κούπα. Επίσης μπορείς να φτιάξεις custom είδη τσαγιού. Όταν έχω το λαιμό μου είναι πολύ χρήσιμο πρόγραμμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάρτιος 22, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Ναι η mandriva κλείνει. Λυπάμαι γιατί το Mandrake 10.1 ήταν το πρώτο μου *ΝΙΧ ...και το αγαπημένο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 22, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από darien Λυπάμαι γιατί το Mandrake 10.1 ήταν το πρώτο μου *ΝΙΧ ...και το αγαπημένο μου... Εντάξει υπάρχουν ένα σωρό διανομές, δε νομίζω να μείνεις παραπονεμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάρτιος 22, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 όντως,Σωτήρη, θα εγκαταστήσω SuSE 10 Professional αυτον τον καιρό, απλά το Mandrake είχε συναισθηματική αξία Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάρτιος 23, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Με βλέπω με κανένα Gentoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 3, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 O Duval (ιδρυτής της Mandrake) απελύθη και ξεκίνησε νέο project : Ulteo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από chriss O Duval (ιδρυτής της Mandrake) απελύθη και ξεκίνησε νέο project : Ulteo ! χμμμ, για να δούμε τι θα δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 28, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από chriss O Duval (ιδρυτής της Mandrake) απελύθη και ξεκίνησε νέο project : Ulteo ! που καταντήσαμε..να απολύουν τον ιδρυτή εταιρείας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 29, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 Ελα ντε , εγω παντως το εχω αφησει σε εναν δισκο και εβαλα Gentoo. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa1982 Μάϊος 16, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Που το είδατε ότι θα κλείσει η Mandriva?Δεν κλείνει η εταιρεία επειδή απολύθηκε ο ιδρυτής της.Απλά έγιναν κάποια λάθη στην τελευταία διανομή και πέσανε οι ευθύνες στο κεφάλι του!Δεν ξέρω αν θα φτιάξει νέα διανομή,αλλά η Mandriva δε θα κλείσει επειδή απέλυσαν τον ιδρυτή της!Καλά είναι να μην παραπληροφορούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάϊος 16, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Δεν έπεσαν οι ευθύνες στο κεφάλι του, τον είχαν ήδη "μεταθέσει" σαν προϊστάμενος του "community department". Από εκεί απολύθηκε.(Συνέντευξη του στο Linux Format)Εν ολίγοις δεν ανακατευόταν και πολύ με την διανομή.Η Mandriva έχει για άλλη μια φορά τα χάλια της, μόνο για το 4ο τρίμηνο του 2005 δήλωσε ζημιές 500.000 (500 Χιλιάδες). Μόλις το 2003 είχε κάνει αίτηση πτώχευσης.Που την είδες την παραπληροφόρηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.