Jump to content

Το πηρα παιδες αλλα εχω προβλημα:

Speedycc

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vazelos

Εγω παντως με 20πιν δουλευω (Enermax 465) σε P5WD2-E και δεν εχω κανενα προβλημα...Καποια στιγμη οταν προκυψει χρημα θα παρω κανενα Tagan580 ή Enermax 620 αλλα δεν το βιαζομαι....Μια χαρα παει το δικο μου...

Το τροφοδοτικό σου είναι σκυλί αδερφέ, το παλικάρι όμως έχει "της πλάκας". Το πρόβλημα δεν είναι τα 20/24 Pins, αλλά το τι τροφοδοτικό τα δίνει...

Αρχική απάντηση από HellhammeR

Aνεπυφύλακτα σου λέω να πάρεις ένα new ΕΠΩΝΥΜΟ τροφοδοτικό και να αφήσεις αυτά του κιλου..:mad:

Με "ω" δεν γράφεται; :tomato:

καλα ντε μη βαρατε

Το προηγούμενο του κιλού τα εφτησε μετα απο 2 χρονια OverClocking σε εναν AMD XP 2800+ (Τον πηγα 3200+) και πριν απο αυτον αυτο το Τροφοδοτικο σήκωνε για αλλα 2 χρονια εναν Intel στα 733MHZ! LOLOLOL

Αλλα οταν λεμε τα εφτησε, ΕΣΒΗΣΕ!! Τσουυυυυυφ μια μερα και δεν ξανανοιγε! :( !

Λεπον τελικα δουλεψε το μηχανιμα και με 20απινο χωρις προβληματα.. στανταρ ομως θα το αλλαξω γιατι φοβαμαι :(

Εχει κανεις να ριξει κανα tip για το τι ρυθμισεις να κανω στο Bios για ομαλοτητα και ταχυτητα?? (Οχι ομως ακομα Overcloacking..)

Επισης εχω το εξης προβλημα

Πηρα την προηγουμενη RAM (512MB @ 400MHz) και την εβαλα στο καινουργιο PC. To καινουργιο PC τρεχει στα 1GB @ 400MHz, αλλα αμα βαλω και τις δυο RAM μαζι παει 1,5GB @ 333ΜHz..

Τι εχω κανει λαθος ρε παιδια? Γιατι πεφτει το Frequency? plz πειτε τπτ ..

Βασικά το κυριότερο πρόβλημα που έχουν τα no name, πέρα απο τις τάσεις κτλ, είναι οτι άμα ψωφήσουν έχουν μεγάλες πιθανότητες να πάρουν και το υπόλοιπο μηχάνημα μαζί τους, πράγμα που συμβαίνει πιο σπάνια (όχι και ποτέ όμως) στα επώνυμα.

Καλά ρε συ coolαρε, πρέπει να 'σαι τρελά γκαντέμης να πούμε για να σου ψωφήσει στο έτσι το τροφοδοτικό και να πάρει μαζί του και όλο το σύστημα. :p Απλώς θεωρητικά μιλάμε...

Εγώ ξέρω από το σχολείο που μας λέει ο πληροφορικάριος αλλά και ένας πολύ γκουρού τύπος που έχει βαθύ background σε τεχνικά ζητήματα συμφωνεί στα εξής:

1-Με φθηνό τροφοδοτικό κυκλοφορούν το 90% των Η/Υ που πωλούνται στην αγορα. Από αυτούς οι πιο ισχυροί ίσως το κάψουν με το πρώτο άνοιγμα ή τις πρώτες μέρες. Αλλά οι περισσότεροι θα δουλέψουν καλά για πολλές μέρες ίσως και μήνες.

2-Όταν καεί το τροφοδοτικό, υπάρχει σχετικά μικρή πιθανότητα να γίνει μεγαλύτερη ζημιά. Σε αυτές τις όχι αμελητέες περιπτώσεις η ζημιά δεν προχωράει πέρα από μια νεκρή μητρική (cpu, ram, etc όλα καλά)

3-Ξέρω περίπτωση παιδιού που πήρε έναν πανάκριβο Η/Υ, ποτέ δεν τον χάρηκε γιατί συνέχεια κόλλαγε κι έκανε μπλε οθόνες. Μετά από 1,5 χρόνια του άλλαξαν τροφοδοτικό και από τότε όλα σούπερ. Τι να το κάνεις, τώρα το Πισι θεωρείται μάπα.

ΠΑΝΤΩΣ πολύ μεγάλη ξεφτίλα να πωλούν μεγάλες εταιρίες Η/Υ με dual core και λοιπές σούπερ ντούπερ δυνατότητες και να έχουν μέσα καρα-μαπα τροφοδοτικά. ΑΙΣΧΟΣ. Το καλό τροφοδοτικό είναι εξασφάλιση ενός καλού συστήματος!

Αλλα οταν λεμε τα εφτησε, ΕΣΒΗΣΕ!! Τσουυυυυυφ μια μερα και δεν ξανανοιγε!

Και εγώ στο δεύτερο pc έβαζα μούφες. Τσούφ την μία, τσούφ την δεύτερη.. στην τρίτη είπε να πάρει και την μητρική μαζί. Πάει η asus... :tomato: Πάλι καλά που το έβγαλα γρήγορα από το ρεύμα γιατί σίγουρα δέν θα σταμάταγε στην μητρική... είχε όρεξη να κάνει ζημιά βλέπεις... :blink:

Από τότε κομμένες οι μούφες και στο δεύτερο. Και μιλάω για υπολογιστή στον οποίο δέν έπαιζα ούτε παιχνίδια. Απλά άνοιγε 2-3εις φορές την εβδομάδα για λίγο.

Το chieftech που αναφέρθηκε το έχω αυτή τη στιγμή στο δεύτερο μηχάνημα. Ένα xp1800 και πάει μια χαρά. Το είχα δοκιμάσει και για κανα μήνα σε ένα πολύ πιο φορτωμένο μηχάνημα με αρκετό overclock που κατανάλωνε αρκετά watt και ήταν σταθερό σαν βράχος. Ούτε restart, ούτε κολλήματα, ούτε μπλε οθόνες.

Δέν είναι μόνο ότι μπορεί να σου κάτσει η στραβή αλλά μπορεί να μήν είναι σταθερό. Πχ είχα πάει σε ένα φίλο μία 6800 να την δοκιμάσουμε. Το παιδί είχε ένα amd 64 3000 καθόλου φορτωμένο με extra. Μόνο τα βασικά είχε πάνω γιατί το είχε για back-up. Το τροφοδοτικό ήταν μια μούφα 400watt (και καλά..). Σε πληροφορώ ότι έβγαζε μπλέ οθόνη κάθε φορά που έτρεχα κάποια 3d εφαρμογή μέσα στα πρώτα 3, το πολύ, δευτερόλεπτα... :dots:

Αρχική απάντηση από RootX

Φίλε, ξανασκέψου το πριν τα βάλεις επάνω στο συγκεκριμένο τροφοδοτικό.

Εχει δικαιο Ριζας, δεν λεει τοσο καλο υλικο να βασίζεται από το Αλ Τσαντιρι Τροφοδοτικο

Αρχική απάντηση από catgirl [Σήμερα, στις 21:26]

1-Με φθηνό τροφοδοτικό κυκλοφορούν το 90% των Η/Υ που πωλούνται στην αγορα. Από αυτούς οι πιο ισχυροί ίσως το κάψουν με το πρώτο άνοιγμα ή τις πρώτες μέρες. Αλλά οι περισσότεροι θα δουλέψουν καλά για πολλές μέρες ίσως και μήνες.

Γι'αυτό ακριβώς τον λόγο δεν παίρνουμε ποτέ έτοιμα προϊόντα. Βάζουν τα χειρότερα υλικά. Γενικά για να είσαι καλλημένος/η από πλευράς τροφοδοτικού πρέπει να σκάσεις καμιά 100-150ευρώ για κουτί. Μόνο έτσι μπορείς να εξασφαλίσεις ότι τουλάχιστον έχεις ένα καλό τροφοδοτικό. Και μετά χρειάζεσαι και ένα ωραίο UPS, γιατί τα κόλπα της ΔΕΗ είναι πολλά και δεν χρειάζεται να κλαίμε ολόκληρο το πισι μετά!!:rip:

Αρχική απάντηση από catgirl

Τα φθηνά τροφοδοτικά δεν τα φτιάχνουν όπως κάποτε....

Αρχική απάντηση από catgirl

Εγώ ξέρω από το σχολείο που μας λέει ο πληροφορικάριος αλλά και ένας πολύ γκουρού τύπος που έχει βαθύ background σε τεχνικά ζητήματα

Ε ρε πλάκα θα'χει να είναι ο γνωστός στα Ελληνικά φόρα Γκουρού που έχει banαριστεί μέχρι τους Ολυμπιακούς του 2012...περίπου

:nerd:

τελικα τον πηρες ρε spoiler?μεγεια μεγεια.στανταρ παρε ενα τροφοδοτικο κ ασε τα μαστορεματα με τα Noname.

Με τα RAM ξερει κανεις τι παιζεται τελικα? Πειτε τπτ ρε παιδες??

Ειναι και οι 2 κανονικα στα 400Mhz ! μολις τις βαλω μαζι παιζουν στα 333!!

Ξεχωριστα παιζουν η καθε μια στα 400MHz καρατσεκαρισμενο!!

Κανα tip plz?

Επισης κι αλλη ερωτηση:

Εχω 2 σκληρους τωρα πανω στο pc.

Εναν 80αρη IDE και τον 250αρη Sata!

To λειτουργικο που να το βαλω? Σε ενα μικρό partition του SAta ή ενα μικρό partition του ΙDE?

Ολοι λενε στον Sata..Συμφωνειτε;

κανε κανα παρτιτιον στο σατα γυρο στα 25GB.νομιζω το καλυτερο θα ηταν.τον ide βγαλτον απο το πισι κ παρε ενα κουτακι και κανε τον εξωτερικο.αυτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.