Jump to content

Που πηγαν τα ελληνικα;

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε ενα μηχανημα περασα τα win 2000 server. Παρατηρησα ομως οτι ελληνικα δεν μπορω να γραψω με κανενα τροπο. Ουτε και απο το office. Στο μηχανημα εχω βαλει τις τελευταιες ενημερωσεις καθως και το τελευταιο service pack. Μπορει να μου πει κανεις πως μπορω να γραψω και ελληνικα καποια στιγμη; Μεχρι τωρα γραφει μονο αγγλικα.:help: :help:

Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY

ποία εκδοση είναι; Ελληνική ή Αγγλική;;;;

Ειναι η αγγλικη εκδοση

Αρχική απάντηση από DarkSaga

στο keyboard/languages τι επιλογές έχεις?

εχει μονο τα αγγλικα

Δεν μπορείς να το ρυθμίσεις από Control Panel/Regional settings?

Εχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν μόνο αγγλικά windows, αλλά international και regional. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως...

Δεν θυμαμαι σε ποια windows (ή ΜΕ ή 2000) ηταν αλλα καποια ηθελαν ενα συγκεκριμενο code page (greek 747 αν θυμαμαι καλα) στην εγκοτασταση για να γραψουν ελληνικα...Δεν ειμαι σιγουρος ομως...

Από control panel, τρέχεις το regional options.

Στο locale επιλέγεις Greek, πατάς apply και από κάτω(Language settings for the system) επιλέγεις Greek και set as default.

Αν και νομιζω οτι αυτο που σου 'πε ο Rootx θα λειτουργησει(ισως χρειαστει το cd των win),μπορεις να δοκιμασεις κι αυτο σαν τελευταια λυση!:)

λοιπον παιδια τα δοκιμασα αυτα που μου ειπατε και δυστυχως δεν καταφερα τιποτα. ελληνικα δεν υπαρχουν πουθενα και ετσι δεν γινεται τιποτα.

Τεσπα, δεν θα κατσω να σκασω κιολας. το πσ δεν ειναι δικο μου

Αρχική απάντηση από deadlock7

),μπορεις να δοκιμασεις κι αυτο σαν τελευταια λυση!:)

ουπσ.! αυτο ηταν το μονο που δεν δοκιμασα αλλα οπως βλεπω τωρα μιλαει για τα ΧΡ. δεν χανω τιποτα παντως να το δοκιμασω.

Αρχική απάντηση από deadlock7

Αν και νομιζω οτι αυτο που σου 'πε ο Rootx θα λειτουργησει(ισως χρειαστει το cd των win),μπορεις να δοκιμασεις κι αυτο σαν τελευταια λυση!:)

το δοκιμασα και αυτο ακολουθωντας κατα γραμμα τις οδηγιες αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα. Δεν ξερω τι να πω.......Εχω απογοητευτει

αμα κανεις add language δεν γινεται τιποτα???

Στα XP η διαδρομη ειναι control panel->regional and language options->launguage->details->add

ελπιζω να μην διαφερει και πολυ στα 2000 ...

Αρχική απάντηση από ΝTG

αμα κανεις add language δεν γινεται τιποτα???

Στα XP η διαδρομη ειναι control panel->regional and language options->launguage->details->add

ελπιζω να μην διαφερει και πολυ στα 2000 ...

τιποτα και με αυτο.......

Αρχική απάντηση από dellman

Mήπως έβαλές καμία "περιέργη" έκδοση των Xp?

καλο ειναι να διαβαζουμε τα προηγουμενα ποστ. ειπαμε οτι εχω βαλει win 2000 server

Αρχική απάντηση από RootX

Δείξε ένα screenshot από τα regional options.

ok. την δευτερα που θα τον ξαναχρησιμοποιησω θα εχεις οσα θελεις

το ξερω οτι αυτα θα επρεπε να εχω αλλα δεν τα εχω πουθενα. το μονο που εμφανιζεται παντου ειναι το english. greek πουθενα!!!!!!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.