GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2006 τι κανετεε????ή ακομα καλυτερα γιατι ειστε ξυπνιοι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 γιατι τετοια ωρα γυρναμε σπιτι και λεμε να τσεκαρουμε κανενα postακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 20, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 γιατί προσπαθόυμε να βρούμε γιατι δεν έχει ήχο με το dscaler :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 20, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από esdee γιατι τετοια ωρα γυρναμε σπιτι και λεμε να τσεκαρουμε κανενα postακι αδιαθετο σε ακουω...τι εχεις??? :rofl: Ποιοι δουλευουν το πρωι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 20, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 εγώ έχω σχολή από τισ 8....εργαστήριο :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Απλα σερφαρουμε,αφου δεν μπορουμε την υπολοιπη μερα.Εχει ησυχια κι ειναι ωραια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 20, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης αδιαθετο σε ακουω...τι εχεις??? :rofl: Ποιοι δουλευουν το πρωι??? φημες λενε οτι για αυτο το θεμα σε ψαχνουν 2 τυποι με ενα micra :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Τι εγινε βρε Βαγγελη,τι γιαπωνεζικα ειναι αυτα στο avatar σου?F117@Απλα βαλε απ'το Mixer σαν επιλογη το Master volume κι απο κατω το Line in.Ετσι τα 'χω εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάρτιος 20, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 ήμαστε 2 ώρες πίσω εδώ... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 20, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Sol ήμαστε 2 ώρες πίσω εδώ... :D Μαματα πρεπει να ειναι αμα εισαι στην York....εεεε???? New work?η καπου αλλου??? Πως ειναι εκει τα πραγματα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 2 ωρες πισω για Αμερικη χλωμο μου ακουγεται.Μαλλον Αγγλια το κοβω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάρτιος 20, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Old York... Αγγλία Καλά είναι μωρέ, η χειρότερη ξηρασία λένε οι ’γγλοι φέτος, περισσότερο βρέχει Ελλάδα που ακούω, κάτσε να βάλω καμμιά φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 20, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 Τι εγινε βρε Βαγγελη,τι γιαπωνεζικα ειναι αυτα στο avatar σου? F117@Απλα βαλε απ'το Mixer σαν επιλογη το Master volume κι απο κατω το Line in.Ετσι τα 'χω εγω.. traditional chinese οχι γιαπωνεζικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 20, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Sol Old York... Αγγλία Καλά είναι μωρέ, η χειρότερη ξηρασία λένε οι ’γγλοι φέτος, περισσότερο βρέχει Ελλάδα που ακούω, κάτσε να βάλω καμμιά φωτό μενεις κοντα στο κεντρο η μου φαινεται? Παντως γενικα στα ΒορειοΑνατολικα (Northeast+yorkshire) δε βρεχει πολυ , εχει το πιο πολυ κρυο απο αλλες επαρχιες και πολυ αερα. Newcastle ημουνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 20, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Τι ξηρασία???? Μπα... Στο lancaster που ειμαι εγω μας εχει πεθάνει στις βροχες... Κάθε μερα ή θα βρέχει ή θα χιονίζει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Μάρτιος 20, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 χαχαχαχαχ είστε όλοι τρελοί χαχαχχχα ωραίο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Μάρτιος 20, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Κι εδω στα Highlands δε λεει να βρεξει, λιγο χιονι εριξε κ αυτο ηταν. BTW οταν ειμαστε ξυπνιοι τα ξημερωματα η στο UT2K4 λιωνουμε η σερφαρουμε η παιζουμε με το κολλητηρι (KAI TO ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ:ΤΡΩΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 20, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Σερφαρουμε η εχουμε κολλησει σε κανα οnline παιχνιδι. Επισης ο δεικτης του χεριου εδω και αρκετη ωρα εχει βγαλει καλο απο το ζαπινγκ στα δορυφορικα μπας και ξεκλειδωσε κανα καναλι(μεχρι το πρωι κλειδωνουν- ανοιγουν τουλαχιστον 3 φορες).Ταυτοχρονα δουλευει η τοστιερα η φρυγανιερα γιατι τετοια ωρα πεινασαμε κιολας.Επισης ταιζουμε και την γατα γεννησε, τωρα και πειναει σαν λυκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Μάρτιος 20, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Δωσε κανα γατι σε μενα να τα τριτωσω Α να σημειωσω οτι επισης ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ τα ξημερωματα (αναμενω λαμπιτικες προτασεις για καφε καπου στην αθηνα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 25, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2006 Τετοια ωρα κοιμαμαι .... ακομα μαθητης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.