Jump to content

Η/Υ από γνωστό μεγάλο έλληνα εισαγωγέα κατασκευαστή.

catgirl

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παρατηρήστε την φωτό...

Έτσι δούλευε χρόνια ένας Η/Υ του σχολείου μας ο οποίος συναρμολογήθηκε από μια γνωστή και καθόλου εξαιρετέα εταιρία εισαγωγής υπολογιστών. Έχει και ωραιότατο αυτοκόλλητο μπροστά που φιγουράρει συχνά και σε διαφημίσεις στην TV. Ονόματα δεν λέμε!

Τώρα δεν δουλεύει πια, λέτε να έφταιξε και το στρίμωγμα;

post-1654-1416072504,0446_thumb.jpg

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

κράτα την μνήμη :p πάει ο πυκνωτάκοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς πάειιιιιιιιιιι

Επειδή με.....τσίγκλισες τώρα, ορίστε μια φωτό από έσωτερικό υπολογιστή, γνωστού μεγάλου κατασκευαστή της εγχώριας αγοράς, ηγέτη του χώρου της λιανικής μπλα μπλα μπλα....ονόματα δε λέμε, τα σχόλια είναι περιττά.

post-1401-1416072504,1303_thumb.jpg

.....και επειδή αν με τσιγκλίσουν δε σταματάω, και μια και μιλάμε για drive που δεν είναι στη θέση τους, ορίστε το εσωτερικό γνωστού καταστήματος υπολογιστών, καταξιωμένου στο χώρο, που βρίσκεται πολλά χρόνια στην αγορά και βρίσκεται κάπου προς το.....κέντρο....συντριβάνι.....γκουχ γκουχ....άλλα δεν λέω......παρατηρήστε τη θέση του drive.

post-1401-1416072504,1554_thumb.jpg

Καλα κανω εγω και δεν αφηνω κανεναν να βαλλει χερι μεσα στον υπολογιστη μου...Ολα μετα χερακια μου να ειμαι ησυχος:cool:

Λεβέντες και Λεβέντισσες ηρεμήστε. Εντάξει επειδή έχω περάσει απο την γραμμη συναρμολόγησης "μεγάλης" Ελληνικής αλυσίδας καταστημάτων Η/Υ και ξέρω πως είναι....όταν σου λένε ότι πρέπει να "βγάλεις" 10-12 έτοιμα PC στο 8ωρο σου...κάτι πάιζει να κάνεις λάθος.

Βέβαια πάιζει και άνθρωπος που ελέγχει όλα τα pc που ετοιμάζονται και υπογράφει για αυτά αλλά τι να λέμε τώρα.

Πονεμένες ιστορίες...και για αυτόν που εργάζεται πάνω στο pc και για αυτόν που το αγοράζει...

8 ωρες για 12 pc ????

υμαρτον!!

αμα τελειωσεις στις 3(αντε 4) τις αλλες τις περνεις ρεπο?:blink:

Αρχική απάντηση από darkCount

Λεβέντες και Λεβέντισσες ηρεμήστε. Εντάξει επειδή έχω περάσει απο την γραμμη συναρμολόγησης "μεγάλης" Ελληνικής αλυσίδας καταστημάτων Η/Υ και ξέρω πως είναι....όταν σου λένε ότι πρέπει να "βγάλεις" 10-12 έτοιμα PC στο 8ωρο σου...κάτι πάιζει να κάνεις λάθος.

Βέβαια πάιζει και άνθρωπος που ελέγχει όλα τα pc που ετοιμάζονται και υπογράφει για αυτά αλλά τι να λέμε τώρα.

Πονεμένες ιστορίες...και για αυτόν που εργάζεται πάνω στο pc και για αυτόν που το αγοράζει...

Κανείς δεν τα βάζει με τον τεχνικό, αλίμονο. Αλλά όταν η μεγάλη, γνωστή γκουχ-γκουχ εταιρεία διανομής και συναρμολόγισης ηλ. υπολογιστών πίνει το αίμα των τεχνικών της αντι να προσλάβει παραπάνω υπαίτια για αυτά τα αποτελέσματα είναι η ιδία.

Anyway, παρομοίως κι εγώ πήγα βόλτα σε φίλη μου που με κάλεσε γιατί αγόρασε PC επώνυμο από επώνυμη και διάσημη αλυσίδα καταστημάτων πώλησης επώνυμων τοστιέρων, τηλεοράσεων, βίντεο και ξυριστικών μηχανών γκουχ..γκουχ...

Όταν το άνοιξα, αφού βέβαια έσπασα την ταινία γκουχ..γκουχχ... εγγύησης και ασφάλειας, διαπίστωσα ότι ο HDD περίμενε να παίξει χωρίς IDE καλώδιο....

Αστειεύεσαι βέβαια έ? Εσύ στήνεις 12 pc από την παραλαβή των εξαρτημάτων, τη συναρμολόγηση μέχρι στήσιμο windows σε άντε 4 ώρες?

Μεγαλη πατατα παντως. Αφου ειχε θεση να το βαλει πιο πανω και δεν θα ενοχλουσε καθολου τη μητρικη... Μεγαλο μαστορι ο αυτος που τα συναρμολογησε...

Αρχική απάντηση από darkCount

Αστειεύεσαι βέβαια έ? Εσύ στήνεις 12 pc από την παραλαβή των εξαρτημάτων, τη συναρμολόγηση μέχρι στήσιμο windows σε άντε 4 ώρες?

windows οχι,εχεις δικιο

Αν δεν το δείς από κοντά δεν μπορείς να κατανοήσεις πλήρως για τι πίεση μιλάμε. Το καλύτερο που έβγαλα όσο ήμουν εκει ήταν 12 pc στο 8ωρο δουλεύοντας όρθιος σε 2 πάγκους ταυτόχρονα, μπρος και πίσω μου...με τα μισά pc να θέλουν windows. Τότε πουλούσαν χωρις λειτουργικό κιόλας.

Όσο έπεφταν τα windows στον ένα πάγκο έδενα το pc στον άλλο πάγκο και ετοίμαζα εξαρτήματα για την επόμενη παραγγελία.

Το πιο συνηθισμένο ήταν περίπου 8 pc στο 8ωρο και θυμάμαι έναν που είχε βγάλει 15 χωρίς όμως να θέλει windows κάποιο από αυτά.

Υπολόγισε τα όλα αυτά σε συνδυασμό με την πρέπουσα προσοχή που πρέπει να δίνεις στο καθένα και πολλαπλασίασε το σε καθημερινή βάση...

μου φαινεται οτι πρεπει να σταματησω να απανταω με το <<γρηγορη απαντηση>> και να παταω <<απαντηση>> γιατι απλα αμα δεν δει καποιος καποια χαζοφατσουλα παρεξηγει ευκολα προθεσεις

κατανοω την πιεση, αλλα συνχωρεσε με μου φαινονται λιγα

φυσικα δεν μπορω να ξερω γιατι δεν δουλεψα ποτε εκει οποτε οτι και να λεω μπορει να μην μετραει καθολου

παντως αυτο που πιστευω οτι θα σκοτωνει την ταχυτητα- αποδοση σου(η οποιδηποτε ανθωπου-τεχνικου) ειναι Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ

γιατι μαλλον ξεφευγει απο το χομπυ η ολη υποθεση και κατανταει κουραστικο

Μια χαρά πάιζει η γρήγορη απάντηση και έχει και αυτή φατσούλες αλλα στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάζονται φατσούλες. Δεν παρεξήγησα ουτε εσένα ουτε τις προθέσεις σου. Αντιθέτως

Σου περιγράφω την κατάσταση μεγάλης αλυσίδας στο κομμάτι της συναρμολόγησης από 1ο χέρι. Αυτό

νομιζω οτι αν εχεις καταλληλο παγκο εργασιας και τα εξαρτηματα ολα σε ετοιμοτητα,μπορεις να στησεις 12 pc σε λιγοτερο απο 8 ωρες

και μετα τα συνδεεις ολα μαζι ή ανα 2 για παραδειγμα σε μια οθονη και περνας windows ταυτοχρονα(σχεδον)αφου η εγκατασταση γινεται αυτοματα κατα 99% και απλως περιμενεις να ρυθμισεις ωρα,γλωσσα κλπ

νομιζω οτι γινεται αλλα μου φαινεται πολυ βαρετο

Καλά μην τρελλαθείς κιόλας...ακόμα να τα ξοδέψω να φανταστείς:p

165 χιλιάρικα θυμάμαι το μήνα στη συναρμολόγηση...και μετά από κάνα 2μηνο σε σερβις υποκαταστήματος 180χιλιαρικα. Τότε επί δραχμης εποχές όχι και τοσο περασμένες. 2000 πρεπει να ήταν αν θυμαμαι καλα προς αρχές 2001

Τι να πει κανεις... ο,τι να 'ναι γινεται πλεον στα computer services. Ειδικα αν παει κανενας άσχετος, δεν καταλαβαίνει αν αλλαζουν μνήμες, καρτες γραφικων τροφοδοτικα κλπ. Γι αυτό το καλύτερο είναι για όσους δεν ειναι γνώστες του hardware, να φωνάξουν καποιον φίλο τους που ξέρει για να τους βοηθήσει. Τώρα θα μου πείτε:"Στο καταστημα έχω εγγυηση, πχ αν κανει κατι λαθος ο τεχνικος, δεν θα το χρεωθω εγω κλπ κλπ". Γενικα μην μπλέκεται με services, θα φατε τα μούτρα σας, την υπομονή σας, και τα λεφτά σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.