billtsonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 καλησπερα σε ολους τους φιλουςπαιδια επειδη εχω σταθερη ip υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορω να την αλλαζω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 πως σου προέκυψε η σταθερή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billtsonis Μάρτιος 19, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 η συνδεση μου ειναι πανω σε lan μεσο ασυρματου δικτιουκαι ειναι παντα η ιδια.μπορει να γινει κατι? εχεις καποια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 και ποιος ο απώτερος σκοπός? ασφάλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billtsonis Μάρτιος 19, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 οχι τοσο πολυ για ασφαλειααλλα ποιο πολυ θελω να το κανω για το rap**sh*reξερεις το οριο που εχει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Μάρτιος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 χμμμ αν μπεις στο www.whatismyip.com τι σου λεει? αν κανεις ρεσταρτ το modem δε σου αλλαζει ip?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billtsonis Μάρτιος 19, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 οχι φιλε μου δεν αλλαζει παντα την ιδια μου βγαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 19, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 αν είσαι σε lan εννοείται δεν αλλάζει με restart στα properties της κάρτας δικτύου είναι σηλωμένη η ip σου απο εκεί μπορείς να την αλλάξειςΑΛΛΑ μήπως εννοείς την διευθυνση που βγαίνει το lan στο internet?ποια διευθυνση ανιχνεύει το πρόγραμμα που θες να παραπλανήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billtsonis Μάρτιος 19, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις σαςφιλε DarkSaga δεν το πολυκαταλαβα αυτο, μαλλον πρεπει να ανιχνευει την διευθυνση που βγαινει το lan στο ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 19, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 άρα ο υπεύθυνος του δικτύου που ανήκεις θα σου δώσει λύση μάλλονέπαιζε και μια σελίδα no-ip αλλά αυτή έκανε το αντίθετο νομίζω πολλά ipz τα έκανε να φαίνονται ένα.αν δηλώσεις εκεί το δικό σου και παίξει θα έχεις 2 μάλλον ένα το κανονικό και ένα της σελίδας.ψάξε για οδηγό στησίματος dc++ εκεί εξηγούν το συγκεκριμένο "πρόγραμμα"πληροφορίες για το δίκτυο που σε βγάζει έξω ίσως να βοήθαγαν του δικτυάδες του forum που ακόμα δεν απάντησαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodore80 Μάρτιος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Μπορείς να βρεις κάποιο προγραμματάκι που σε βάζει μέσω proxy. π.χ. αν δε κανω λάθος τέτοιο ειναι το Hide IP Platinum 2.5. Αλλιώς google it για να βρεις proxy servers και να τους αλλάζεις. Κάπου βέβαια είχα δει και ένα προγραμματάκι που έκανε remove το χρονικό περιορισμό του rapidshare μέσω proxy και αυτό. Δε θυμάμαι όνομα και link όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 20, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από theodore80 Μπορείς να βρεις κάποιο προγραμματάκι που σε βάζει μέσω proxy. π.χ. αν δε κανω λάθος τέτοιο ειναι το Hide IP Platinum 2.5. Αλλιώς google it για να βρεις proxy servers και να τους αλλάζεις. Κάπου βέβαια είχα δει και ένα προγραμματάκι που έκανε remove το χρονικό περιορισμό του rapidshare μέσω proxy και αυτό. Δε θυμάμαι όνομα και link όμως. και θα κατεβάζει μέσω proxy?οι περισσότεροι free πάντως σέρνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodore80 Μάρτιος 20, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Ναι, συμφωνώ μαζί σου. Επιπλέον σκέψου ότι από τον συγκεκριμένο proxy μπορεί να κατεβάζει και κάποιος άλλος οπότε να μην σε αφήνει λόγο του περιορισμου που έχει το rapidshare. Απλά παρέθεσα κάτι που είχα διαβάσει πρόσφατα και θα μπορούσε ίσως να δοκιμάσει ο ενδιαφερόμενος φίλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 21, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Στο δια ταύτα...billtsonis η ip που έχεις στο εσωτερικό δίκτυο δε φαίνεται σε κάποιον που είναι στο internet. Αυτό που φαίνεται είναι η μοναδική internetική ip που έχει το modem σου και σου έχει παραχωρήσει ο provider σου. Δεδομένου ότι δεν αγόρασες από τον isp σου το static πακέτο του, η internetική σου ip θα αλλάζει σε τυχαία χρονικά διαστήματα, καθορισμένα από τον provider. Restart στο modem ίσως κάνει την ip να αλλάξει ίσως και όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 21, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 δεν ξέρουμε αν έχει στατική η όχι σύνδεση με το internet μόνο οτι συνδέεται μέσω lan Τrendy και το restart νομίζω το δοκίμασε και δεν απέδωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 21, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Το διάβασα DarkSaga και για αυτό είπα ότι "Δεδομένου ότι δεν αγόρασες από τον isp σου το static πακέτο του, η internetική σου ip θα αλλάζει σε τυχαία χρονικά διαστήματα". Αν αγόρασε static προφανώς θα μείνει με την ίδια. Αλλά δεν το νομίζω, μιας και δεν δίνεις παραπάνω ~10 για κάτι που δεν ξέρεις τι χρησιμεύει, ή που υποκαθιστάς εύκολα με dynamic dns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 21, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 εγώ κατάλαβα οτι δεν ξέρει με τι ακριβώς βγαίνει στο ιντερνετ απο τα συμφραζόμενα thats all Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 21, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Αυτό είναι σίγουρο. Αλλά με τις οδηγίες του louis_gas πιστεύω ότι βρήκε με ποια ip βγαίνει στο internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billtsonis Μάρτιος 21, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 καλησπερα παιδεςμε ρεσταρτ στο μοντεμ δεν γινεται τιποτα η ιντερνετικη ip ειναι παντα η ιδιαρε παιδια δεν εχω αγορασει καμια static και γνωριζω με πια ip βγαινω γιατι αλλιως δεν θα ηξερα οτι ειναι παντα η ιδια και δεν θα εμπαινα καν στη διαδικασια να την αλλαξω.υπαρχει περιπτωση να κανουμε κατι? με κανα προγραμμα ισως?σας ευχαριστω για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 21, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από billtsonis καλησπερα παιδεςμε ρεσταρτ στο μοντεμ δεν γινεται τιποτα η ιντερνετικη ip ειναι παντα η ιδιαρε παιδια δεν εχω αγορασει καμια static και γνωριζω με πια ip βγαινω γιατι αλλιως δεν θα ηξερα οτι ειναι παντα η ιδια και δεν θα εμπαινα καν στη διαδικασια να την αλλαξω.υπαρχει περιπτωση να κανουμε κατι? με κανα προγραμμα ισως?σας ευχαριστω για το ενδιαφερον Τότε είσαι στο dhcp range του provider.Το dhcp δουλεύει ως εξής, μοιράζει την πρώτη ip που βρίσκει.Οπότε κάνε disconnect το modem σου, και δοκίμασε να ξανασυνδεθείς μετά από μια ώρα (μην το αφήσεις να συνδεθεί μόνο του στο ενδιάμεσο, εν ανάγκη βγάλτο απ'την πρίζα). Λογικά θα πρέπει να έχεις αλλάξει IP, είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να έχεις την ίδια πάλι.Σε κάθε άλλη περίπτωση, επικοινώνησε με τον provider σου να ρωτήσεις αν έχεις όντως dynamic ή static ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.