JohnG85 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Καλησπέρα σε όλους και ελπίζω να κάνω post σε σωστό σημείο... Η απορία μου είναι η εξής: Κάποτε που εγκατέστησα ISDN ηθελα να πάρω και μια τηλεφωνική συσκευή.Λογω του ότι μόλις είχα αποκτήσει αυτή την εξωπραγματική ταχύτητα πρόσβασης στο internet είχα ασχοληθεί και είχα διαβάσει/μάθει αρκετα πράγματα περί ISDN τα οποία με την πάροδο του χρόνου τα ξέχασα.Θυμάμαι οτι για να απολαύσω όμως την απολυτη επικοινωνία με κάποιον άλλο επρεπε να έχω και συσκευή τηλεφώνου που να υποστηρίζει ISDN και οταν συνδεα τις παλιές συσκευές μου ακόμα και στην αναλογική είσοδο του μυθικού netmod ακουγα "θόρυβο". Το θέμα μου είναι τώρα οτι θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο τηλέφωνο.Ισχύει ακόμα αυτό που ανεφερα ή όποιο και να πάρω θα αποκομίσω το 100% της απολαυσης που προσφέρει το δικτυο του αγαπητού οτε χωρίς το "θορυβο" ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν είναι τραγικά lame-ρίστικη η ερώτηση μου παρακαλώ μη γιουχάρετε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.