Jump to content

Μια διαφορετικη παρουσιαση

YDinopoulos

Recommended Posts

Nαι, υπολογιστες...υπολογιστες...υπολογιστες! Ειπα σαν παιδι κ εγω να παρουσιασω το ηχοσυστημα του αυτοκινητου μου. Εκανα 10 μηνες περιπου να τελιωσω το project που ειχα στο μυαλο μου, αλλα το αποτελεσμα ηταν καλυτερο απο το αναμενομενο.

Οποτε ξεκιναμε !!!

(Click στις εικονες για μεγεθυνση)

Πρωτα απο ολα, επιλεχτηκε για πηγη του συστηματος η Kenwood DDX-7025.

ddx70250sv.th.jpg

Στις μπροστα πορτες μπηκαν τα Focal Polyglass 165 V2S. Για το mid-bass ηχειο, εγινε μια μικρη κατασκευη απο ξυλο για να πατησει το ηχειο καλα και εγινε μόνωση με θερμαινομενο αυτοκολλητο πισοχαρτο.

Φωτο 1

focal26kb.th.jpg

Φωτο 2

focal10zb.th.jpg

Για τα πισω ηχεια, διαλεξα της Κenwood τα KFC-7189ie

kenwoodkfc7189ie1fo.th.jpg

Subwoofer εχω το μονοπηνικο 12αρι της Pionner "JVCC" στα 800W. Εδω μια φωτο του πισω χωρου...

rear8pw.th.jpg

Kαι απο κατω κρυβονται εξυπνα τα εξης...

O AUDISON LR x4.300 για τα ηχεια (μεση-κατω)

Ο Magnat 2x150W για το υπογουφερ (μεση-πανω)

Eνας πυκνωτης 1F της DIETZ. (κατω αριστερα)

ampscap4om.th.jpg

Επισης αλλαχτηκε η μαμα 40αρα μπαταρια με την μαυρη της Maxxima

battery9ns.th.jpg

Αυτο που εχω βαλει, αλλα δεν εχω παρει φωτογραφια, ειναι το TV Tuner της Kenwood, το .Εχει τοποθετηθει κατω απο το καθισμα του συνοδηγου.

ktcv500e6pe.th.jpg

Επισης μπηκε μια no-name οθονη οροφης. Ειναι LCD 8' ιντσων με 2 εισοδους, δικο της τηλ/στιο κ πομπο για ακουστικα. Στην φωτο διακρινωνται ελαφρα στο παρμπριζ οι κεραιες της τηλεορασης.

rooflcd6sy.th.jpg

Αυτα...Ελπιζω να μην πειραζει που δεν ειναι στην κεντρικη θεματολογια του φορουμ, αλλα ηθελα να το δειξω σε ολους !:D

δείχνει πολύ καλά και πρέπει να ακούγεται ακόμα καλύτερα!!! μπράβο.

Αν και δεν ξέρω πολλά από αυτοκίνητα... Αναρωτιέμαι μήπως το σύστημα αυτό σου κόστισε περισσότερα από το αυτοκίνητο;;;:p

Αρχική απάντηση από Artist_

Μπράβο, πολύ καλή δουλεία. Εσύ τα πέρασες μόνος σου? Εγώ στο δικό μου civic το έγδυσα όλο το αμάξι και το πίσαρα για μόνωση μιας και στα honda μόνωση δεν υπάρχει.

Δεν εχω υπομονη δυστυχως και την φαντασια να κανω τετοια... Παντως κ σε ενα civic καινουργιο φιλου, το παρατηρησα. Καθολου μονωση!

@ totally_wired Το σκεφτηκα...Αλλα δεν θα ηθελα pc στο αμαξι. Δικο μου κολλημα:blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.