Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

devil_will_cry

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφου τελικα διαπιστωσα οτι ο ιος πλεον δεν υπαρχει βρηκα οτι δημιουργητε ενα μικρο προβλημα με τα dll οταν κανω install την καρτα ηχου sound blaster x fi .για την ακριβεια μολις την σεταρω και παω να τρεξω το update programm toy bios της asus λαμβανω ενα μηνυμα κατι με cannot contact network nt kai unable to find bios information.αν βγαλω την καρτα ηχου και κανω restore to a previous point στην εγκατασταση των windows to προβλημα εξαφανιζετε. κατα τα αλλα η καρτα παιζει κανονικα τωρα τι ειναι αυτο που παιζει δεν μπορω να καταλαβω. αυτο ομως που με ανησυχει ιδιαιτερα ειναι η θερμοκρασια του επεξεργαστη 4600 x2.

εξω απο το κουτι εχει idle 36 και μεσα στο κουτι 43. με την big typhoon.τον πηγα για εναν ελενχο στο ραμ σοπ που τον αγορασα και μου ειπαν οτι δεν εχει προβλημα.με τον 4200 και την ιδια ψυκτρα ειχα 33 μεσα στο κουτι... δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. αυτο που με ανησυχει αν και αυτο που σκεφτομαι μπορει να ειναι ακυρο εντελως ειναι οτι η cpu αυτη ηταν πανω στην προηγουμενη μου μητρικη η οποια καηκε απο βραχυκυκλωμα οποτε σκεφτομαι διαφορα.μηπως μπορει να σκεφτει καποιος κατι για τα προβληματα μου???

κανεις ρε παιδια?τουλαχιστον κατι για την θερμοκρασια απο οτι εχω καταλαβει ειμαι παντα δεκα βαθμους πανω απο το κανονικο στον επεξεργαστη.ακουσα οτι παιζουν καποια cpu εχουν τα λεγομενα hot cores.αμα μου εκατσε κατι τετιο τι να πω.παντως το θεωρω απιθανο να μου τον αλλαξουν.

δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τον επεξεργαστή σου απλώς πρέπει να προσέξεις αν έχεις καινουρια πάστα (as5 για παραδειγμα) και καλή κυκλοφορία αέρα μεσα στο pc σου . Γενικα τα Χ2 είναι ζεστα και θέλουν το <<νεράκι>> τους.

η παστα ειναι h ceramique.διαβασα σε ενα φορουμ για καποιον που στο ενα πυρηνα ειχε πολυ υψηλοτερες θερμοκρασιες και ανεβαινε και ο αλλος αλλα πρεπει να βρω ενα προγραμμα για να δω και τους δυο πυρηνες ξεχωριστα. κατεβασα το hmonitor δεν μου τον βγαζει τον δευτερο.

Χαίρομαι που ξεπέρασες το πρώτο στάδιο των προβλημάτων! :T:

Μου είχες πει ότι πήγες το PC και σε service κάποια στιγμή... κοίταξες μήπως τυχόν δεν σου έχουν βάλει πάστα? Για κάνε ένα check..

τι γκαντεμια ειναι αυτη.την cpu την πηγα πισω γιατι εβαλα το hmonitor και ειδα τον δευτερο πυρηνα να βαραει κατι 90 αρια!!!!ας το στειλουν στην amd να ξερω και εγω τι γινετε. οσον αφορα την καρτα ηχου διαβασα σε ενα φορουμ της nvidia οτι η h x fi τρωει τρελλα ζορια με πολλα nforce 4 motherboards και ειδικα με το a8n32sli deluxe που εχω. και για να λυθει το προβλημα πρεπει να την στειλεις στην creative να αλλαξει το firmware....και πως θα το κανω εγω αυτο??????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.