saqattak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Γιά σας παιδία ! βρίσκομαι στο εξής δίλημα βρήκα απο γνωστό κάρτα XFX 7800 GTX 256MB με πέντε χρόνια εγγύηση και τήν πουλάει 250, είμαι κάτοχος μίας ASUS Χ800 ΧΤ 256 ΜΒ o/c 10%, παίζω παιχνίδια αρκετά με υψηλές αναλύσεις και ρυθμίσεις (οθόνη HITACHI CRT 19 1600x1200),τραβάει κάποια κολλήματα βέβαια κάποιες φορές,αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος,δεν ξέρω τι να κάνω να τη χτυπήσω? ή όχι, θα έχω ουσιαστικές διαφορές (P.S 3.0) ???Ή έν αναμονή του DX 10 που είναι προ των πυλών.Ευχαριστώ πολύ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάρτιος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 5 χρονια εγγυηση???παραξενο μου ακουγεταιπαντως αν θες τη γνωμη μου,απο προσωπικη εμπειρια η καρτα παιζει τα παντα αυτη τη στιγμη και η τιμη ειναι παρα πολυ καλη1.μπορεις να τη παρεις τωρα και να ησυχασεις για 12-18-24 μηνες2.μπορεις να περιμενεις και να πας μια και καλη για DX10 καρτατο θεμα ειναι ποσο σε καλυπτει η XT σου και ποτε επιτελους θα βγει το DX 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Το σιτε της xfx το www.xfxforce.com δεν ειναι??? Δεν μου ανοιγε... Οι xfx εκανε κατι καλο για να πιασει το lifetime της evga το lifetime(οσα μαγαζια το δινουν δηλαδη ) Οταν παιρνεις καρτα εχει 2 serial numbers μεσα....ο πρωτος που την παιρνει..κανει register στο site της XFX και παιρνει 3 χρονια εγγυηση.... Τωρα αμα ο πρωτος την πουλησει σε καποιον 2ο...μπορει ο δευτερος να χρησιμοποιησει το 2ο SN και να παρει και αυτος αλλα 3(μπορει και 2,δεν θυμαμαι καλα) εγγυηση.... Εννοειται οτι και ο πρωτος μονος του μπορει να κανει 2 φορες register ωστε να εχει μεγαλυτερη εγγυηση....αλλα οχι απευθειας..μονο με την παροδο του χρονου(δηλ. μετα τα 3 χρονια να ξανακανει register)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Μάρτιος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 κατα αρχήν καλωσήρθες στο lab .Nα περιμενεις για το dx10 , αφου παίζεις τα πάντα με τη χ800 τι την θέλεις αυτη την περίοδο την 7800gtx , να κάνεις υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Μάρτιος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Πολυ καλη καρτα φιλε και καλη τιμη...Θα σε καλυψει σιγουρα...Αν εχεις προβλημα σε παιχνιδια παρε αυτη και μην περιμενεις τιποτα (οταν βγουν,ποσο θα κανουν και αν στα 250 θα παιρνεις αντιστοιχη καρτα της 7800gtx)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 αμα δεν την πάρεις να την αγοράσω εγώ????:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάρτιος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από wifi [Χθες, στις 21:15] .Nα περιμενεις για το dx10 , αφου παίζεις τα πάντα με τη χ800 τι την θέλεις αυτη την περίοδο την 7800gtx , να κάνεις υπομονή. δεν ειπε ο ανθρωπος οτι θα αγορασει καινουρια καρτα στα 500 περιπου ευρω,μιλαει για μια ευκαιρια που του δινεται να παρει 7800GTX σε τιμη 6800GS και νομιζω οτι ειναι καλη σαν ευκαιρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάρτιος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 παρτη διχως δευτερη σκεψη.Την δινει σε πολυ καλή τιμή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 20, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 ...τσιμπα την φιλε μου.......η τιμη ειναι super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 και γω θα συμφωνησω με τα παιδια,να την παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Η τιμή είναι πολύ καλή.Το ''ύποπτο'' είναι ότι 5 χρόνια εγγύηση (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον) δεν δίνει η XFX.Οπότε φοβάμαι μήπως δεν έχει καθόλου εγγύηση....Αυτό μόνο τσέκαρε αν μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saqattak Μάρτιος 20, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, θα το ψαξω το θέμα με την εγγύηση,πάντως εκείνος μου είπε ότι την έχει πάρει απο την OKTABIT απ'ευθείας με κάποια άκρη που έχει.Θα την πάρω την κάρτα όμως με ψήσατε άσχημα***************************************************** Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 20, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αγγελίες πώλησης μπαίνουν στον ειδικό χώρο που παρέχει το φόρουμ(Το Παζάρι). Για να μπορέσει ένα μέλος να βάλει αγγελία πρέπει να έχει κλείσει 2 μήνες στο φόρουμ και 150 posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
saqattak Μάρτιος 20, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Ούπς Sorry !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 20, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Νο προμπλέμο...Ενημερωτικά στο είπα, αν και αναφέρετε στους κανόνες κατα την εγγραφή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.