theodore80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Μετά απο μερικές beta εκδόσεις κυκλοφόρησε προχθες το Fedora 5.Τα mirrors για download δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στο κοινό αλλά βρήκα κάποια links για την έκδοση CD (υπάρχει και σε DVD) μέχρι να δοθούν στο ευρύ κοινό.ftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linux/core/5/i386/iso/FC-5-i386-disc1.isoftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linux/core/5/i386/iso/FC-5-i386-disc2.isoftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linux/core/5/i386/iso/FC-5-i386-disc3.isoftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linux/core/5/i386/iso/FC-5-i386-disc4.isoftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linux/core/5/i386/iso/FC-5-i386-disc5.iso Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodore80 Μάρτιος 19, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Χμμμμμ...Μόλις βρήκα και την DVD έκδοση:ftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linux/core/5/i386/iso/FC-5-i386-DVD.isoΕπειδή είναι ένα από τα ελάχιστα διαθέσιμα mirrors πιθανώς να υπάρχει δυσκολία στο κατέβασμα ειδικα για τη DVD version.Οι ελληνικοί servers είναι οι εξής (όμως δεν έχουν διαθέσιμο ακόμη το Fedora 5):http://ftp.ntua.gr/pub/linux/fedora/linux/core/ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/fedora/linux/core/ftp://ftp.otenet.gr/pub/linux/fedora/linux/core/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Λογικά θα δωθούν και μερικά torrents όταν βγει στην κυκλοφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αν και ειμαι φανατικος red hatάκιας θα παραμεινω ενα διαστημα με το SUSE. Παρόλα αυτά όταν βγει σε ntua.gr σφυρίξτε μου για να κανω ενα test OS drive;) Λέγεται ότι θα ειναι μετα latest πακετα παντως, καθως αυτος ηταν ο λογος της αργοπορίας του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 το έβαλα να καταβαίνει... αλλα για κοιταχτε και αυτό...http://lwn.net/Articles/175793/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Πότε πότε πότε ( επιτελους θα σοβαρευτούν οι τεχνικοι της RedHat ... Αρχική απάντηση από jogi το έβαλα να καταβαίνει... αλλα για κοιταχτε και αυτό... http://lwn.net/Articles/175793/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάρτιος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Δεν ξέρω τι νας σας πω παιδιά...πρόσφατα δοκίμαστα το Fedora Core 4 και μπορώ να πώ ότι δεν μου άρεσε καθόλου....απελπισία! Θα τσεκάρω και το 5, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Αυτό που δε μου άρεσε στο 3 και στο 4, είναι ότι δεν ήταν πολύ προσεγμένα στην επιλογή πακέτων.Τουλάχιστον στο 3, μερικά χτύπαγαν με το default setup (απαράδεκτο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 23, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από darien Δεν ξέρω τι νας σας πω παιδιά...πρόσφατα δοκίμαστα το Fedora Core 4 και μπορώ να πώ ότι δεν μου άρεσε καθόλου....απελπισία! Θα τσεκάρω και το 5, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. γιατι ρε συ ;Αρχική απάντηση από sotiris Αυτό που δε μου άρεσε στο 3 και στο 4, είναι ότι δεν ήταν πολύ προσεγμένα στην επιλογή πακέτων.Τουλάχιστον στο 3, μερικά χτύπαγαν με το default setup (απαράδεκτο). Τι εννοεις χτύπαγαν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 23, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.PaneasΤι εννοεις χτύπαγαν ; δεν έπαιζαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.