kingsoft Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Να ρωτησω κατι που ισως εσεις το ξερετε;Γιατι το σημα που βγαζει το laptop μου απο το TV out (S-video) στην τηλεοραση ειναι ασπρομαυρο;Εχω ενα Toshiba M70-122, αλλα την ιδια ερωτηση μου εχουν κανει και αλλα παιδια με laptop.Ελεγα οτι θα εβρισκα λυση με το δικο μου, αλλα δεν τα καταφερα.Εσεις τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Έχει ρύθμιση να βάλεις την έξοδο σε PAL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac Μάρτιος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 psaxe tis epiloges ths thleorashs gia to AVpaizei na exei epilogea PAL/NTSCepishs checkare mipws exei dyo AV modes h tv sou Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingsoft Μάρτιος 19, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Η τηλεοραση συντονιζει αυτοματα σε Pal ή σε Secam ή σε NTSC.Στο laptop εχω ρυθμισει να βγαζει Pal σημα.Παντως αν καταλαβα καλα απο τα λεγομενα σας, ειστε σιγουροι οτι φταιει η διαμορφωση του σηματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 @maniac Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum linkΠαρακαλώ διόρθωσε το ποστ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 ...ψαξε καπου στις ρυθμισεις της καρτας για το τv-out να βρεις την επιλογη για s-video/composite....και επελεξε το δευτερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάρτιος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα και η λύση ήρθε με την αλλαγή του Connector Type σε Composite Video-Out άσχετα αν το καλώδιο που έχω συνδεδεμένο είνaι S-Video! για κάρτα nvidia: από την καρτέλα της κάρτας σου, και το nView Display Settings κάνεις δεξί κλίκ στο 2nd monitor (την TV)/Select TV Format/Advanced και αλλάζεις το Video Output Format. ελπίζω να βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingsoft Μάρτιος 19, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Εχει ενσωματομενο ελεγκτη της Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 19, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Δοκιμασε το και σε καποια αλλη τηλεοραση γιατι μπορει να εχει προβλημα το scart της τηλεορασης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.