Jump to content

Ηρθε 7800GS 256 AGP8X....

WARRIOR

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από WARRIOR

Ηρθε 7800GS 256 AGP8X ALBATRON στο πλαισιο

Εαν καποιος την αγορασει να μας πει εντυπωσεις και μετρησεις

Εγώ πάντως albatron δεν θα έπαιρνα ούτε με σφαίρες

Τόσες μάρκες υπάρχουν.. αλλά όχι albatron ρε συ

και γω συμφωνώ οχι albatron καλύτερα καποια αλλη μαρκα

παντως εγω αν ηθελα αυτη την καρτα πιστευω θα επαιρνα αυτην εδω

http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=327037

και ειναι και ποιο δυνατη απο αυτη της albatron

Γιατι ρε παιδια οχι Albatron? Εχετε καποια κακη εμπειρια η δε σας αρεσει το ονομα?

ναι και μαλιστα ειχε βγαλει μια motherboard παλια που υποστήριζε socket478 και pci-express.

χαχα

οχι albatron και απο μενα

ναι εχω κακη εμπειρια ->albatron 6800 gt απο πλαισιο φυσικα που ειναι κατι σαν μοναδικος εκπροσωπος της συγκεκριμενης εταιριας...

αληθεια εχετε δει πουθενα αλλου αυτη τη μαρκα???

για την ιστορια η καρτα ειχε απλα χαμηλοτερες επιδοσεις απο την asus μου και μου εσκασε στα μουτρα ενας πυκνωτης χωρις overcloking

Αρχική απάντηση από saxon_747

Γιατι ρε παιδια οχι Albatron? Εχετε καποια κακη εμπειρια η δε σας αρεσει το ονομα?

το μονο κακο ειναι οτι χανουν την τιμη τους με τον καιρο αλλιως ειναι ιδιες με ολες τις αλλες.

Μια χαρα ειναι η Albatron ρε παιδια.Δεν ειναι xfx,bfg,evga αλλα σε καμια περιπτωση χειροτερη απο msi,asus,gigabyte.Ελλαττωματικα προιοντα παντου μπορουν να βρεθουν.

Albatron μια used 6600 είχα πάρει μόνο και ήταν πολύ καλή και σε Oc και σε θόρυβο

μπορεί να έτυχε βέβαια τι να πω

Πάντως πολύ πελάτες γύρισαν πίσω καμένες κύριος 6800 και 1-2 6600

Δεν ξερώ τι να πω . Έτυχε??? Δεν ξερώ πάντως εγώ δεν τις ξανά βάζω σε μηχανήματα πελατών

Οι 3 τελευταιες καρτες μου (5600,5900 & η 6800LE που εχω τωρα) ειναι Albatron. Η 5900 παιζει με flashαρισμενο firmware σαν 5950Ultra εδω και 1,5 περιπου χρονο και δεν εχει παραπονεθει ποτε, ενω η 6800 αν και δεν ξεκλειδωσε τα pixel pipes (μονο vp) κλοκαρεται επισης καλα και ειναι σκυλι. Επισης ειχα και δυο μητρικες (ΚΤ400 και ΚΧ 18d Pro2) οι οποιες ηταν αξιοπρεπεστατες.

Μαλιστα (σχετικα με RMA) την ΚΧ18 μου την αλλαξαν στο Πλαισιο κατοπιν συννενοησης με την Albatron (απαντηση εμαιλ μετα απο 1 μερα) επειδη δεν λειτουργουσε σωστα το ανεμιστηρακι του chipset...

Tωρα ,σχετικα με την τιμη μεταπωλησης, δεν καταλαβαινω γιατι μια Albatron να μεταπωλειται φθηνοτερα απο μια πχ Powercolor...

Περι RMA:

Οταν δουλευα σε εταιρια Η/Υ που συνεργαζοταν με την εν λογω εταιρια, δεν προσεξα ιδιαιτερα μεγαλο αριθμο ελλατωματικων Albatron. Πιο πολλες Asus ερχοταν πισω παρα αυτες.

• 8 months later...
Guest nitrodr125

Παιδία οι Albatron ειναι μια χαρά καρτούλες . Είχα μια 4400 μετά πήρα μια 5200 και τώρα έχω μια 6800 . Όλες ήταν άψογες . Και η 6800 που έχω τώρα δουλεύει κλοκαρισμένη κανένα δίμηνο τώρα .

Απλά η συγκεκριμένη κάρτα, 7800GS, έχει πολύ κακό value for money. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, αν παραμένεις σε agp και έχεις κάτι κατώτερο από 6800GT ή X800PRO, η καλύτερη λύση είναι μια 7600GT, που με λίγο ψάξιμο τη βρίσκεις και σε AGP.

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [19-03-2006 10:05]

Εγώ πάντως albatron δεν θα έπαιρνα ούτε με σφαίρες

Τόσες μάρκες υπάρχουν.. αλλά όχι albatron ρε συ

Γιατί ρε παιδιά;Εμένα μια χαρά μου βγήκε η 7600GS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.