cozzyz Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 Καλησπέρα!!! Ξέρετε απο που μπορώ να αγοράσω χάρτινα φακελάκια για cd? Σαν αυτά τα απλά που βάζουν τα δωρεάν cd οι εφημερίδες... Υπάρχει κάποιο online κατάστημα να στέλνει αντικαταβολή?Ευχαριστώ :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάρτιος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Εγώ θήκες και cd/dvd παίρνω από cdmedia/μποτάση κ στουρνάρηπρπ 1,5 η 50-άδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 disk impexεκεί θα βρεις τα πάντα και σε πολύ καλές τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Και το Πλαίσιο έχει αλλά πρόσεχε τι θα πάρεις. Αν βρεις χύμα πάρε χύμα. Κάτι connect που είχα πάρει μια φορά ήταν σαν τσιγαρόχαρτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Μάρτιος 18, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Νάστε καλά μάγκες! Μάκη ευτυχώς που μου είπες για τα connect γιατί τα βρήκα πριν λίγο και ημουν έτοιμος να τα παραγγείλω. AleX η disk impex στέλνει με αντικαταβολή? kunoobidi το cdmedia που είπες έχει site να ρίξω μια ματιά? Έβαλα cdmedia.gr αλλα μου έβγαλε ενα site για gamming... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Disk Impex, τηλ: 210-9404079.http://www.diskimpex.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Κοίτα, έχω πάρει connect σαν τσιγαρόχαρτο και έχω πετύχει και καλά connect. Το θέμα είναι τι θα σου τύχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Μάρτιος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.D64 αυτα παιρνω εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Μάρτιος 18, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 AMAN!!! Πως έγινε αυτό!!! Έψαχνα μια ώρα στο eshop και δεν βρήκα τιποτα. Πως τα ξετρύπωσες? Εγω στην κατηγορία αναλώσιμα έψαχνα ... (πολύ καλή τιμή το eshop σε σχέση με τα άλλα και γλυτώνω και τα μεταφορικά λόγω του eshop point!) oeo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 18, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Εγω απο εδω ψωνιζω...http://www.mgsoft.gr/catalog/product_info.php?cPath=28&products_id=48 Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Μάρτιος 19, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 έχει και στο μαγαζί τζίνα νομίζω το λένε είναι χαμηλά στην πανεπιστημιου κοντά στην κασετεμπορικη αλλα όχι μέσα σε στοά αλλα επί τις πανεπιστημιου. καλές τιμές από ότι θυμάμαι αλλα δεν θυμάμαι να συ πω ακριβώς ποσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 19, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi Εγώ θήκες και cd/dvd παίρνω από cdmedia/μποτάση κ στουρνάρηπρπ 1,5 η 50-άδα http://www.mediacenter.gr/Αυτό εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάρτιος 19, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 cozzyz δεν νμζ ναχουν κ σελίδα αλλά έχουν καλές τιμούλες. Θαχω υπόψη μου και disk impex επειδή κανονίζονται κατά καιρούς ομαδικές αγορές απόδω μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Μάρτιος 19, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Εγω πάλι έιμαι ευχαριστημένος με τα Connect μια χαρά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 19, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Παιδιά, παίρνετε μια κόλα Α4 και τοποθετείτε πάνω το CD/DVD. Στην συνέχεια, διπλώνετε διπλώνετε συμμετρικα τον περισσευούμενο κενό χώρο. Στην συνέχεια, κόβουμε με ενα ψαλίδι τις άκρες (γωρίες) που κάνουν την θήκη μας να μοιάζει με πολύγωνο. Τέλος, τελειοποιούμε την το στρόγγυλο σχήμα της θήκης. Και voila, μια έτοιμη θήκη για οποιοδήποτε CD/DVD.ΥΣ:Οσοι παιδεύεστε με την Α4, τυλίξτε το δισκάκι σε αλουμινόχαρτο.btw: Κι εχω connect εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 19, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Παιδιά, παίρνετε μια κόλα Α4 και τοποθετείτε πάνω το CD/DVD. Στην συνέχεια, διπλώνετε διπλώνετε συμμετρικα τον περισσευούμενο κενό χώρο. Στην συνέχεια, κόβουμε με ενα ψαλίδι τις άκρες (γωρίες) που κάνουν την θήκη μας να μοιάζει με πολύγωνο. Τέλος, τελειοποιούμε την το στρόγγυλο σχήμα της θήκης. Και voila, μια έτοιμη θήκη για οποιοδήποτε CD/DVD. ΥΣ:Οσοι παιδεύεστε με την Α4, τυλίξτε το δισκάκι σε αλουμινόχαρτο. btw: Κι εχω connect εχω Μοντα "the τσιπης way" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 19, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Παιδιά, παίρνετε μια κόλα Α4 και τοποθετείτε πάνω το CD/DVD. Στην συνέχεια, διπλώνετε διπλώνετε συμμετρικα τον περισσευούμενο κενό χώρο. Στην συνέχεια, κόβουμε με ενα ψαλίδι τις άκρες (γωρίες) που κάνουν την θήκη μας να μοιάζει με πολύγωνο. Τέλος, τελειοποιούμε την το στρόγγυλο σχήμα της θήκης. Και voila, μια έτοιμη θήκη για οποιοδήποτε CD/DVD. ΥΣ:Οσοι παιδεύεστε με την Α4, τυλίξτε το δισκάκι σε αλουμινόχαρτο. btw: Κι εχω connect εχω Σε αυτή την περίπτωση παίζει και η λαδόκολλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 19, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Οπως επισης και η κολλα Α4 με συρραπτικο γυρω γυρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 19, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Μοντα "the τσιπης way" ??? CD/DVD-Case Modding. Για να δειχνει πο ωραιο το τυλιγεται με κοκκινη κορδελα (σατέν κατα προτιμήση) που γραφει πανω Copy to Wright Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 20, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Disk Impex, τηλ: 210-9404079.http://www.diskimpex.gr/ σε ποια περιοχη ακριβως ειναι αυτη η εταιρια???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.