Jump to content

Επιλογή κινητού

Vatos_locos

Recommended Posts

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια να σου πω γιατι δεν ειχα ποτε κινητο με WM. Απ οσο ειχα δει ομως οταν τα εψαχνα πολλοι θεωρουν το garmin καλυτερο του destinator αλλα το εχω αποφυγει γιατι λενε οτι ειναι αρκετα βαρυ και μερικες φορες κολαει το κιν. Θα σου προτεινα Sygic ή ovi maps τελευταια εκδοση που εχει πολλες βελτιωσεις και πλεον ειναι ικανοποιητικοτατο (αυτο χρησιμοποιω)

Μέχρι τώρα είχα μόνο κινητά WM. Τώρα βέβαια δεν έχω κανένα. Αρχίζει να πάρω το 5800?

Βασικά θέλω να πάρω ένα κινητό με GPS, WiFi και οθόνη με μεγάλη ανάλυση.

τελευταια το HTC magic με λειτοργικο android εχει οσο και το 5800. Επειδη ειχα το 5800 και πηρα το ματζικ , το HTC ειναι σαφως ανωτερο σε ολα .

Το Magic είναι από τα πρώτα Android...Ψηλοσκέφτομαι για το HTC Hero.

Το Android σίγουρα θα έχει πολλές περισσότερες εφαρμογές λογικά...και από ότι βλέπω αναμένονται πολλά κινητά το επόμενο εξάμηνο με Android.

Από ταχύτητα τι λέει και ευκολοχρηστία?

Το HERO με το magic ειναι ακριβως τα ιδια κινητα πλην της εμφανισης. Να ξερεις οτι η HTC εβγαλε firm ιδιο με του HERO . απο ταχυτητα ικανοποιητικο , εφαρμογες απειρες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.