Jump to content

Επιλογή κινητού

Vatos_locos

Recommended Posts

μ' αρεσει η ελαστικοτητα του budget σου! απο 160 σε 300! :p

εγω θα επελεγα το Viewty, απο οσο ξερω θα βγει καινουριο μοντελο και το παλιο το σκοτωνουν πλεον.

Το εχει ο Σολων, θα ξερει να σου πει κατι παραπανω ;)

το έχει και ένα παλικάρι που δουλεύαμε μαζί το viewty δεν είναι ευχαριστημένος λέει πολύ

το 5800 το έχει το boss μου αλλά δεν βρήκα ευκαιρία ακόμα να τον ρωτήσω :p

για το budget μέχρι 300 και πολλά είναι πάλι απλά αν μου βγεί και πιο φθηνά και είναι καλό δεν θα με χαλάσει :p

Τι σε ενδιαφερει πιο πολυ?

Φωτος? Ευχρηστια και ταχυτητα λειτουργιας? Διαφορα features? GPS?

Προσωπικα δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο με οτοδηποτε αλλο απο smartphone...

κατά κύριο λόγο να παίρνει τηλ και να είναι εύκολο ( Θυμίζω κάτι παππούδες ε :p )

ε μετά αν βγάζει καλές photos even better

αν έχει και wifi μια από τα ίδια και πάει λέγοντας :)

γενικά θα αλλάξω γιατί το παλιό μου W580i τίναξε πέταλα οπότε ας πάρω κάτι που να αξίζει

ναι ρε συ αλλά το θέμα είναι ότι και το 5800 που ρώτησα το boss μου λέει δεν τον βόλεψε :/ αν και νομίζω αυτό θα πάρω, λίγο παντόφλα βεβαία αλλά τι να κάνω....

το βρήκα και λίγο πιο φθηνό το μαγαζάκι είναι νορμάλ έπαιρνα chipάκια για τα ps2 από εκεί http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=6667&language=el-GR

κατά κύριο λόγο να παίρνει τηλ και να είναι εύκολο ( Θυμίζω κάτι παππούδες ε :p )

ε μετά αν βγάζει καλές photos even better

αν έχει και wifi μια από τα ίδια και πάει λέγοντας :)

γενικά θα αλλάξω γιατί το παλιό μου W580i τίναξε πέταλα οπότε ας πάρω κάτι που να αξίζει

Για να εχει WiFi πρεπει να ειναι Windows Mobile Smartphone ή Iphone...που συνηθως ειναι ακριβα και με πολυ μετριες φωτογραφικες τα φτηνα μοντελα και σιγουρα δεν ευχρηστα οπως τα κλασσικα Nokia, Ericsson.

δεν ξέρω βασικά το 5800 λέει οτι έχει wifi αλλά λογικά δεν πρέπει να έχει win mobile

δεν ξέρω βασικά το 5800 λέει οτι έχει wifi αλλά λογικά δεν πρέπει να έχει win mobile

Symbian S60 5th edition φοράει το 5800;)

μη με βρίζεις :p

όπως καταλαβαίνεις εμένα με ενδιαφέρει να πάρω ένα νορμάλ κινητό αλλά να έχει και bling bling :D οπότε μάλλον το 5800 μια χαρά είναι στα 270 εκτός αν το δίνει και η wind με σύνδεση τότε θα μου πάει πιο φθηνά

thank you :) θα το τσεκάρω τώρα

Βασικά γουστάρω που είναι και gps μιας και έχω ένα μικρό πρόβλημα με τον προσανατολισμό :p οπότε αυτό θα πάρω..

θα δείξει περιμένω να πληρωθώ ( να δω τι θα πάρω με αυτά τα λεφτά :S ) και θα το χτυπήσω

245€ με WIND Flexy 30 και ο Θεός βοηθός...

• 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.