overvolt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 Που ειναι επειτελους ο σενσορας Θερμοκρασιας Νο3 ?? Στο P4C800E , ειχε δυο επαφες στην μητρικη, και εβαζα επανω, εναν τριτο σενσορα με καλωδιο, και εβλεπα την θερμοκρασια του 875. Στο P4P800E, δεν βλεπω πουθενα επαφες, για να συνδεσω τον εξωτερικο σενσορα ?? Για την ακριβεια, ο σενσορας στο P4P800E, ονομαζετε ως Power temprature.
Qlim4X Μάρτιος 18, 2006 #2 Μάρτιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από overvolt Που ειναι επειτελους ο σενσορας Θερμοκρασιας Νο3 ?? Στο P4C800E , ειχε δυο επαφες στην μητρικη, και εβαζα επανω, εναν τριτο σενσορα με καλωδιο, και εβλεπα την θερμοκρασια του 875. Στο P4P800E, δεν βλεπω πουθενα επαφες, για να συνδεσω τον εξωτερικο σενσορα ?? Για την ακριβεια, ο σενσορας στο P4P800E, ονομαζετε ως Power temprature. Έτσι ονομαζότανε και στην c800 και βρισκότανε Πάνο από το led panel Δες στο manual ίσως λέει κάπου.. αλλιώς ψάξε όλα τα πινάκια τι λένε γύρο τους.
DarkSaga Μάρτιος 18, 2006 #3 Μάρτιος 18, 2006 σένσορας έχει τέτοιο όνομα η τρίπινο? γιατί αν είναι τρίπινο εκεί συνδέεις το rpm out του τροφοδοτικού αν αυτό έχει δεν είναι έξοδος δλδ αλλα είσοδος
Qlim4X Μάρτιος 18, 2006 #4 Μάρτιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga σένσορας έχει τέτοιο όνομα η τρίπινο? γιατί αν είναι τρίπινο εκεί συνδέεις το rpm out του τροφοδοτικού αν αυτό έχει δεν είναι έξοδος δλδ αλλα είσοδος Sensors αλλά και τριπινο. Έχει 3 τριπινα για φανακια και 1 2πινο για thermistor + 2(cpu,case)
DarkSaga Μάρτιος 18, 2006 #5 Μάρτιος 18, 2006 κάνεις ένα print screen απο το αντίστοιχο κομμάτι του bios?
Qlim4X Μάρτιος 18, 2006 #7 Μάρτιος 18, 2006 cpu temp = cpumb temp = casepower temp = mem(Αυτός ο αισθητήρας τον ενδιαφέρει ) cpu fan = mosfetpower fan = chipsetchassis fan = memory
DarkSaga Μάρτιος 18, 2006 #8 Μάρτιος 18, 2006 καλή η φωτό τις αντιστοιχίες δεν τις πολυπιάνωψιλοαυθαίρετες μου κάνουνειδικά η "power temp = mem""chasssis fan=memory" για ανεμιστήρας κουτιού μου κάνει εμένα....
Qlim4X Μάρτιος 18, 2006 #9 Μάρτιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga καλή η φωτό τις αντιστοιχίες δεν τις πολυπιάνωψιλοαυθαίρετες μου κάνουνειδικά η "power temp = mem""chasssis fan=memory" για ανεμιστήρας κουτιού μου κάνει εμένα.... Οι αντιστοιχίες είναι στο τι έχω ενώσει εγώ πάνω.
overvolt Μάρτιος 18, 2006 Author #11 Μάρτιος 18, 2006 Τι να πω, τα εχω χαμενα ... το P4C ειχε ενα διπινο , μοναχο του, και εβαζα τον σενσορα.Το P4P800E DLX , εχει μονο στο ΒΙΟS ,την ενδειξη , αλλα πουθενα το διπινο,για να το συνδεσω.. Και βεβαια δεν ειμαι .. μαμακας... δεν γραφει τιποτα το βιβλιο της μητρικης . Αλλο απο το οτι, εαν υπαρχει λεει..... σενσορας θερμοκρασιας στο τροφοδοτικο ,ανιχνευετε αυτοματα .. λεει ... Δηλαδη απο που ? απο το 20 απινο ΑΤΧ ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.