Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 Έχω μια Leadtech TV2000XP Deluxe (PAL B/G) και την έχω ρυθμίσει με την επιλογή "Adaptive Channel Scan" (απ'ό,τι έχω καταλάβει, μάλλον η καλύτερη λύση). Το πρόβλημα είναι πως είτε κάνει scan έτσι, είτε ως "Greece" ή κάποιες άλλες χώρες, δε μου βρίσκει όλα τα κανάλια και αυτά που βρίσκει τα βρίσκει ψιλοάθλια. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Έχω βάλει SAT καλώδιο αντί για κανονικό τηλεόρασης αλλά δε νομίζω να πειράζει αυτό καθώς και στην πρίζα απο την οποία παίρνει η τηλεόραση τα ίδια κάνει...Καμιά ιδέα;edit: Σαν Latvia (PAL B/D) βρήκε κάποια περισσότερα κανάλια αλλά και πάλι η ποιότητα είναι άθλια...
DarkSaga Μάρτιος 18, 2006 #2 Μάρτιος 18, 2006 PAL B/G εκπέμπουμε αν δεν κάνω λάθος δοκίμασε Γαλλία και Γερμανία
diablo13 Μάρτιος 18, 2006 #3 Μάρτιος 18, 2006 βάλε χώρα cyprus ή united kingdom και στην antenna δεν θα βάλεις air αλλά cable. Πιστεύω ότι ετσι θα δουλέψει
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2006 Author #4 Μάρτιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga PAL B/G εκπέμπουμε αν δεν κάνω λάθος δοκίμασε Γαλλία και Γερμανία Με Γαλλία χειρότερα. Με Γερμανία τα ίδια χάλια συν του οτι βρίσκει μόνο 4 κανάλια. Κύπρο δεν έχει. UK παίζει τα ίδια ή κάπως χειρότερα απο Latvia και βρίσκει λιγότερα κανάλια. Το cable παίζει καλύτερα απο το Antenna. Αυτά μέχρι στιγμής. Καμιά άλλη ιδέα;
DarkSaga Μάρτιος 18, 2006 #5 Μάρτιος 18, 2006 το cable είναι για χρήση καλωδιακής δεν καταλαβαίνω γιατί να σου δουλεύει νεκρό έπρεπε να είναιτο καλώδιο που αναφέρεις δεν το ξαναλλάζεις με απλό κεραίας μήπως εκεί είναι οι απώλειες?πόσα Ωμ είναι το τωρινό σου?
Sbeetle Μάρτιος 18, 2006 #7 Μάρτιος 18, 2006 Μήπως η κεραία δεν είναι και τόσο καλή;Οι κάρτες τηλεόρασης γενικά θέλουν πολύ καλό σήμα.
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2006 Author #8 Μάρτιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga το cable είναι για χρήση καλωδιακής δεν καταλαβαίνω γιατί να σου δουλεύει νεκρό έπρεπε να είναιτο καλώδιο που αναφέρεις δεν το ξαναλλάζεις με απλό κεραίας μήπως εκεί είναι οι απώλειες?πόσα Ωμ είναι το τωρινό σου? Να το αλλάξω δύσκολο γιατί περνάνε κάτι μέτρα μέσα απο τον τοίχο. 75Ohm είναι. Ωστόσο ξαναλέω οτι και όταν το είχα δοκιμάσει στην ίδια πρίζα με της τηλεόρασης με το ίδιο καλώδιο που χρησιμοποιεί η τηλεόραση έκανε τα ίδια.Αρχική απάντηση από Tom Analog PAL/BG Italy Χειρότερα είναι έτσιΑρχική απάντηση από Sbeetle Μήπως η κεραία δεν είναι και τόσο καλή;Οι κάρτες τηλεόρασης γενικά θέλουν πολύ καλό σήμα. Παίρνει απο την ίδια κεραία και ενισχυτή με την τηλεόραση η οποία παίζει πολύ καλύτερα.
deadlock7 Μάρτιος 18, 2006 #9 Μάρτιος 18, 2006 Δοκιμασε το DScaler.Βαλε European Air Frequency και δες τι θα σου βρει.. Η Ελλαδα χρησιμοποιει PalB. edit:Αν θες σου στελνω κι ενα αρχειο με καναλια που εχω στο δικο μου συστημα.Το βαζεις στον φακελο του Dscaler και εισαι οκ!
Makis Hourdakis Μάρτιος 18, 2006 Author #10 Μάρτιος 18, 2006 Πού βρίσκεται ακριβώς αυτό; Δεν έχω παρατηρήσει κ;aτι τέτοιο στις ρυθμίσεις της...
deadlock7 Μάρτιος 18, 2006 #11 Μάρτιος 18, 2006 Οχι βρε προγραμμα ειναι.Το θεωρω απο τα καλυτερα(αν οχι το καλυτερο) απο αποψη ποιοτητας.Ειναι και free..
kaynd Μάρτιος 18, 2006 #12 Μάρτιος 18, 2006 Ότι και να κανείς μη περιμένεις παρόμοια ποιότητα με την τηλεόραση για το δεδομένο σήμα Οι δεκτές των καρτών tv tuner είναι πολύ πιο αδύναμοι από τους δεκτές των τηλεοράσεων Δοκίμασε οποιαδήποτε χωρά έχει πρότυπο PAL B/G αυτό που διαφέρει από χωρά σε χωρά με το ίδιο πρότυπο είναι το εύρος των καναλιών.Φυσικά παίζει ρολό και το πρόγραμμα λήψης οπότε αν καταλήξεις σε κάποιο που κάνει καλύτερη δουλειά πες το να το έχουμε στα υπ όψην
pigassos19 Μάρτιος 19, 2006 #13 Μάρτιος 19, 2006 Οταν ψαχνει γαι καναλια σου εχει καμια επιλογη για επιλογη cable ή antenna?Αν παντως εχει βαλτο στο antenna γιατι και η δικια μου στο cable δε μου επιανε ολα τα καναλια!
YiorgosX Μάρτιος 20, 2006 #14 Μάρτιος 20, 2006 Στην δική μου κάρτα, είδα το "φως" ρυθμίζοντας την σε Germany και Antenna.Απ' ότι φαίνεται, χρειάζεται να παίξεις λίγο...
Makis Hourdakis Μάρτιος 20, 2006 Author #15 Μάρτιος 20, 2006 Δοκίμασα όλα αυτά που μου λέτε. Τα περισσότερα κανάλια τα βρήκε ρυθμισμένη σε Latvia και antenna. Η ποιότητα ωστόσο συνεχίζει να είναι αθλια... Νομίζω οτι κυκλοφορούν κάτι μικροί ενισχυτές σήματος που μπαίνουν ανάμεσα στην τηλεόραση και την πρίζα. Ξέρει κανείς τπτ; Σχετικά με τιμές βασικά... Αν κάνουν πάνω απο 15 το ξεχνάω. Δε βλέπω που δε βλέπω τηλεόραση... Απλώς θέλω αφού έχω την κάρτα (την οποία τη χρησιμοποιώ ως line in περισσότερο βασικά) να βλέπω και μπορώ να δω και λίγο τηλεόραση που και που...
YiorgosX Μάρτιος 20, 2006 #16 Μάρτιος 20, 2006 Οι ενισχυτές που αναφέρεις, τοποθετούνται στην κεραία για να ενισχύσουν το σήμα, ώστε να μοιραστεί σε περισσότερες από μια πρίζες.Αν βάλεις κάτι τέτοιο στην πρίζα, θα ενισχύσεις και τα παράσιτα...
Makis Hourdakis Μάρτιος 20, 2006 Author #17 Μάρτιος 20, 2006 Δε λέω τέτοιο ενισχυτή. Έχει πάρει το μάτι μου πολλές φορές κάτι μικρές συσκευές που μπαίνουν ανάμεσα στην τηλεόραση και στην πρίζα και νομίζω πως είναι ενισχυτές...
deadlock7 Μάρτιος 20, 2006 #18 Μάρτιος 20, 2006 Αφου δεν σου δουλεψε ουτε με το dscaler ειναι χαμενη υποθεση κατα την γνωμη μου.Αν καταφερεις κατι θα 'θελα να το μαθω παντως..
YiorgosX Μάρτιος 20, 2006 #19 Μάρτιος 20, 2006 Δεν ξέρω τι είναι αυτό για το οποίο μιλάς.Σε κάθε περίπτωση, ο ενισχυτής στην πρίζα θα λειτουργήσει -σωστά- μόνο όταν έχεις ποιοτικό σήμα και θέλεις να το μοιράσεις...Αλλοιώς, θα ενισχύσει απλά το σήμα της πρίζας (και τις ατέλειές του).
pigassos19 Μάρτιος 20, 2006 #20 Μάρτιος 20, 2006 Εχει ο Μαρινοπουλος εναν ενισχυτη κεραιας γυρω στα 12ευρω.Ριξε μια ματια μπορει να σου κανει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.